Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alyan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: makeme_real

Kor: 19-nek tűnik, igazából kb. 50

Külső leírás: Alacsony és törékeny testalkatú fiú. Csillogó, ezüst színű haja a feneke alá is leér, tincsei lágyan keretezik angyali szépségű arcát. Szemei hihetetlenül világoskékek, homlokán egy furcsa jel található, ami csak akkor fog eltűnni, ha visszakapja szabadságát.

Jellem: Félénk és visszahúzódó. Nem sokat van társaságban, hiszen nincs megengedve neki, ezért ritkán beszél - ami nagy kár, mert finom hangja a legszebb énekkel is felér. Könnyen befolyásolható, néha egy kissé naiv is. Teljesen alárendelt jelleme van, mert ezt szajkózták belé.

Élettörténet: Az egyik legnemesebb elf családban született, a király testvérének fiaként, éppen ezért kiváló nevelésben részesült. Ez azonban nem tartott sokáig. Bár még most is nagyon fiatal, még ennél is fiatalabb volt (mindössze 30 éves), amikor elrabolták. A király ugyanis háborúba kezdett az egyik magas rangú sötételffel, Kaelos-szal, aki bosszút esküdött. A király lánya volt a célpontja, de mivel túl nagy volt a vár körül a védelem, Alyanék családjára támadt, és őt magával vitte. Eredeti célja egy igen brutális, figyelmeztető jellegű gyilkosság volt, de lenyűgözte az ártatlan fiú szépsége, így inkább megtartotta magának. Alyan azóta is a fogságában él, emiatt azonban nem volt tisztában a külvilág eseményeivel - főleg azzal, hogy Kaelos mindenkinek azt mondta, átállt az ő oldalukra. Éppen ezért lepődött meg annyira, amikor egy este éppen rövid szabadságát élvezte, és egy vámpír kis híján végzett vele. Kaelos mentette meg, de egy cseppet sem hálás neki, ugyanis kiderült: a sötételf minden ellensége rá is vadászik, a szeretőjének hiszik. Alyan az incidens óta bezártságban él, úgy, mint egy állatkertben: Kaelos várának udvarában egy kisebb rész áthatolhatatlan kerítéssel van körbevéve, ott van ő.

Hobby: imádja a természetet, szeret a vízzel játszani

Foglalkozás: -

Extrák: Különleges elf: képes irányítani a vizet. Elrablása előtt otthonában megtanították bánni az íjjal (a kard nem az ő kezébe való), és remekül tud lőni vele. Ezen kívül kiváló futó, és nagyon gyors is.

Engedélyezve: 2009. 11. 30.
2010. 10. 10.

Módosítva: 2010. 10. 10. 14:16:34
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).