Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Brock "Hunter"
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 21 éves, de igazi kora ismeretlen

Külső leírás: Haja fekete akár a tinta, mégis ha a Hold fénye megvilágítja kékes szín is látható benne. Felül tépettre van vágva, az alja, ami meg van növesztve mindig copfban hordja, ez a tincs leér egészen a háta közepéig. Frufruja gyönyörű szép kristály kék szemébe lóg, amitől minden női szívet azonnal meg tudna hódítani. Arca markánsan férfias, amin található egy jel. Ez a jel a jobb szeme alatt és felett látható. Macsó férfihoz képest, orra kissé pisze, és ajkai tökéletesen íveltek. Bal fülében egy hópehely mintájú hosszabb fülbevalót hord, ezt a fülbevalót az anyja emlékéért hordja. Nyakán is található egy jel, kissé olyan mintázatú, mintha füst gomolyogna. Tökéletesen kidolgozott izomzattal rendelkezik, amihez ellenállhatatlanul szexi test dukál. Bal mellkasánál megtalálható a kör alakú hegesedés, mint a többi harcosnak, a Testvériségnél. Magasságával (202 cm) szinte ő tartja a rekordot, mindenkinél magasabb, kivéve Wrath-nál. Ruházata, a bőrszerelésből, a bemelegítő szerkókból, farmerekből és garbókból áll, persze ezek mind feketében.

Jellem: Sokoldalú egyéniség, de inkább a zord, megközelíthetetlen férfit mutatja mindenkinek, hogy minél kevesebb fájdalmat élhessen át életében. A testvérekkel és azok feleivel sokat beszélget, és viccelődik, viszont ha párkapcsolatokról van szó egyből zárkózott lesz, és az egyik sarokba húzódik, hisz ilyenkor különcnek érzi magát, hogy csak neki nincs párja. Imád az alantasokra vadászni, hisz itt levezetheti a felgyülemlett feszültséget. Állandóan kimenne harcolni, csak hogy ne lássa a párokat, vagy ne hallhassa őket, mikor a lakrészükben vannak. Imádja a tőreit, de azért hord magánál fegyvert is, egy pár Zoraki M 914, igaz kissé átalakítva az ő stílusában. Imádja az állatokat, és szeret velük foglalkozni. Hát nem kell meglepődni, de igencsak perverz egyéniség, szeret a hölgyekkel kikezdeni elég intim kérdésekkel is megbombázza őket, ha ahhoz van kedve, ez igazán ritkaság számba vehető nála. Imádja a Whiskey, nem is kicsit, de mindig csak mértékkel iszik.

Élettörténet: A születése igen csak titokzatos, sose árulta el senkinek se a múltját, így csak annyit tudnak róla, amennyit elárult a testvéreknek. A Testvérekhez, két éve csatlakozott, hogy segítsen elpusztítani a legfőbb gonoszt, azaz az Omegát. Mikor kiérdemelte a bizalmat a többiektől, igazi testvérré avatták és megkapta a két tőrt, amit mindenki megkap, aki Testvér lesz. Minden egyes nap kimegy harcolni, az alantasok ellen, amit oly percízen végrehajt, hogy néhányan "Hunter-nek", azaz Vadásznak becézik. De neki is vannak kivételei, mikor esetleg súlyosabban megsérül. Ez se nagyon tartja vissza, de inkább nem húzza fel a többi testvéreket, legfőképp nem Wrath-ot. Alkalmanként kimegy a városba, hogy vért igyon egy embernőből, vagy esetleg megkér egy kiválasztottat akinek még nincs parancsolója, hogy igyon belőle, cserébe ő is ihat a csuklójából. Nem ismeri be senkinek, de már elgondolkodott azon, milyen lenne ha már neki is lenne egy fele, akivel együtt lehet, de annak a nőnek igencsak meg kell dolgoznia azért, hogy Brockban előhozza az igazi férfit, aki képes érezni.

Hobby: harc, fegyver tisztítás

Foglalkozás: Fekete Tőr Testvériségnél harcol

Extrák: *** Foglalt *** Perverz egy vámpír, ha ő úgy akarja *** J.R.Ward - Fekete Tőr Testvériség című könyv kitalált karaktere *** Titokzatos a múltjával kapcsolatban, de ha valakit igazán a szívébe zár, majd elárulja neki ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én alkottam. ()

Engedélyezve: 2013. 12. 28.

Módosítva: 2015. 03. 11. 19:40:44
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).