Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nelsa Ditroite
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Megkapó külsejében angyalian szép arca és méz szőke lágyan göndör haja. Egészen lapockájáig leér a hajzuhatag, ami hihetetlenül puha. Persze ezt csak az tudhatja, meg aki a közelébe kerül. Arcának két nagy ékessége van, mégpedig szemi és ajkai. Szemei a mogyoróbarna színt tudhatják, magukénak mely mindig hordoz, magában egy különleges csillogást bár tulajdonosa lelkivilágát nem tükrözi, inkább mélyen elzárja. Eme szempár felett található szépen ívelt szemöldöke és árnyékolja sűrű, hosszú szempillája. Ajkai lágyan íveltek és buján teltek, ami szinte már bűnös gyümölcsnek számít. Kecses hattyúnyakát követik nőiesen kicsi vállai, kezei kicsik és nőiesek pontosan a lágy érintésekre teremtettek. Keblei teltek és pontosan tenyérbe valóak, hasa lapos csípője pedig a darázsderekat reklámozza, míg feneke gömbölyű és feszes. Lábai hosszúak és formásak, ami minden férfinak tetszik. Bőre bársonyos és kissé napbarnított szinte tökéletes kivéve a jobb vállán lévő tőr alakú forradást. Ezt mindig szégyelli, és nem nagyon hord pántos felsőket így is takarva múltjának eme darabját. 169 cm magas így se nem magasnak és se nem kicsinek nem nevezhetjük pontosan a középút. Ruhatára tele van az egész színskálával és jobban szereti a szoknyát, mint a nadrágot. Próbálja érvényre juttatni jó kedvét a ruhái színei alapján és nagyon ritkán húz, magára fekete színt hiába nem a gyász színe őt kirázza tőle a hideg. Idomait pedig inkább sokat sejtető ruhákba bújtatja, de nagyon ritkán vesz fel testre simuló darabokat. Pedig mint fent is megírtam nincs mit takargatnia, hiszen szinte tökéletesen néz ki.

Jellem: Angyali külsejéhez párosul nagy csomagnyi kedvessége, ami szinte már ritka. Bár amilyen kedves olyannyira makacs is. Világ életében harcolt az igazáért főleg haja színe miatt. Visszatérve kedvességére igazán jólelkű ahhoz képest, hogy ügyvéd. Igaz ehhez a kedvességhez hozzá adatott az igazság érzete, amihez vaskarmokkal ragaszkodik is. A gyengepontja a gyerekek ő értük olvadozik, és szerintem nem mondok nagy titkot azzal, hogy szeretne is nem egyet. Néhányan azt mondanák, hogy úgy viselkedik, mint egy tudathasadásos. Gondolom, most felmerül a kérdés, hogy miért is?! Azért mert amíg a hétköznapi életben nagyon kedves és humoros, addig a tárgyaló teremben maga az ördög. Makacsul harcol az igazságért és néha mondhatjuk kegyetlennek is ebből a szempontból. Pedig egyáltalán nem az hisz csak az igazságot hozza a napvilágra. Amikor életében megvolt a holdpont igen csak megrázta az eset ezután kissé jobban megváltogatta kivel fog szóba állni. Bár néha álmában kísérti, az a szörnyű éjszaka próbál nem gondolni rá és vidám lenni. Az erőszak minden formáját megveti, nem érti mire jó ez a viselkedésforma. Sokszor összeszorul a szíve mikor árva gyerekeket lát. Gyermekkorában nem voltak barátai így elég fantazmagórikus volt neki ez az egész. Egyetlen egy barátjáért ölni tudna, bár azzal is megelégszik, ha elküldheti az ellenségét melegebb éghajlatra. Így személyisége alapján egyszerre láthatjuk benne a gyengevirágszálat és a vadmacskát. Igaz az ágyban a passzív fél szerepét tölti be szívesen. Mégis ezek mellett hiába vidám és nyitott is a bizalmát egy rejtett zugba rejti. Valamilyen szinten még mindig retteg a férfiaktól, de ezt próbálja kompenzálni a makacsságával. Valamint munkája iránt érzett szeretetével. Jelleme és múltja olyan akár egy kincses ládika, amit érdemes megfejteni így megértheti az ember. Igaz eleinte nagyon keveset árult el magáról, de ha az ember kitartó lehet, hogy meglepő dolgokat tapasztalhat meg Nelsával kapcsolatban. Ő maga egy összetett mégis furcsa személyiség, akit kiismerni kész aknamező, de ha ezt engedi, akkor igazi kincset talál az ember. Szomjazik, a figyelemre bár ezt még saját maga sem vallja be legbelül.

Élettörténet: Élete talán ugyan olyan unalmasan kezdődött, mint mindenki másé. Szülei szegény család szülöttei, akik folyton dolgoztak. Édesanyja Luise titkárnő volt az egyik jól menő vállalatnál míg édesapja Kellan egy mezei építészmérnök volt a cégnél. A szülő sokáig csak barátok voltak még maguk is meglepődtek a gyengéd érzelmeken egymás iránt. Nem kellett sok idő és egybekeltek rá félévre születettek meg ikergyermekeik. A fiú édesapja nevét kapta meg a kislány a Nelsa nevet viseli. Mind a két gyermek nagyon okos volt így mindenhol él tanulók voltak. Igaz Nelsát mindig piszkálták azért mert szőke a hajszíne. A kitűnő érettségi mellé bezsebelhette a szépségkirálynő és a pompom csapat vezetője címet is. Mindig utált a figyelem középpontjában lenni hiába egy kiemelkedő egyéniség volt, akit piszkáltak. Bátyja gépészmérnökire jelentkezett míg Nelsa ügyvédi szakmára adta a fejét. Mindenki kinevette és lenézte, mert szőke volt, pedig hihetetlen gyors felfogással áldotta meg a sors a leányt. Az egyetem mellett nyelveket tanult majd hangszerek is érdekelni kezdték. Egyik zongora óráján ismerkedett meg Cameronnal aki szinte rögtön rabul ejtette a lány szívét. Lassan kezdett összemelegedni a párocska nagyon sokszor találkoztak és beszélgettek. Ekkor volt még csak első éves hallgató Nelasa. Félév után jöttek csak össze minden szép és jó volt. Az évek teltek és a párocska is boldog volt egymással időközben Cameron megkérte Nel kezét, aki örömmel igent mondott a fiúnak. Diplomaosztó után két hónappal egybekeltek és csak ezután jött a fekete leves. Férje egyre féltékenyebbé vált és nem akarta engedni feleségét dolgozni. Gyermekáldást is csuklóból megtagadta minden védekezett, ha egyáltalán együtt voltak. Egyik este mikor Nelsa hazaért maga sem számított a hirtelen változásra. Cameron éktelen haragra gerjedt és azzal vádolta nejét, hogy megcsalja. Nelsa próbált védekezni és el is mondta az igazat, de az siket fülekre talált. Férje agy teljesen elborult és felkapta a kést és felesége vállába mártotta kétszer is. A lány ellökte magától támadóját, aki beverte fejét a kandalló peremébe így betört a feje és súlyos agyi károsodást szenvedett. Nelsa kihívta a mentőket, akik ellátták őt és Cameronnal együtt bevitték a kórházba. Nel szépen felépült bár pszichológushoz járt, de férje örökre kómába esett. Lekapcsoltatta őt a gépről szerveit pedig műtétekre ajánlotta fel, hogy legalább ezzel segítsen. Miután eltemette akkor, mert először a vállára nézni, ekkor látta meg a tőr alakú heget. Megdöbbent a formáján, de nem sokáig bámulta új életet szeretett volna kezdeni, amit meg is tett. Ügyvédi irodát nyitott családjával, barátival és ügyfeleivel foglalkozott a férfiakkal pedig nem is kezdett. Néha elgondolkodik, mi lenne, ha… mégis kiveri fejéből ezeket a gondolatokat. Hiányzik neki egy pár, akire támaszkodhat és szerethet. Valamint a gyerekek, de úgy van ezzel, hogy mindennek eljön a maga ideje.

Hobby: Munkája, olvasás, éneklés, gyerekekkel foglalkozni

Foglalkozás: Ügyvéd

Extrák: *** Imádja a virágokat, az állatokat és az édességet bár a nyalánksággal igen csak csínján bánik, nehogy elhízzon. *** Nincs háziállata még nem is gondolkodott rajta, hogy szeretne-e egyáltalán. *** Gyerekeket imádja, persze mérlegeli melyik a rossz és melyik a jó lurkó. *** Még mai napig fél a férfiaktól és ezt nehezen küzdi le magában. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 12. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).