Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gregori (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 27 éves

Külső leírás: Elgondolkozik az ember vajon mi megkapóbb Gregori külsejében különleges haja vagy esetlegesen a kisugárzása. Mégis én azon a véleményen vagyok, hogy kezdjük el a szemléletet. Haja sűrű kissé a fekete és a kék átmenetét fedezhetjük fel benne. Tépett fazonnal rendelkezik, mégis a hosszú része egészen hátközépig leér. Frufruja sokszor eltakarja szemeit így rejti, el világ elől mi zajlik a lelkében. Arca megkapóan markáns és férfias így vonzza a női tekinteteket. Kékes-lilás szemeit nem lehet összehasonlítani senkiével, sem ami mindig szigort, vadságot és rejtelmet tükröznek. Orra hegyes nemesi vérre utal, bár jobban vonzza a szemlélődőt ajkai, amik teltek, puhák és csókra hívogatnak. Egy két érdekesség még felfedezhető arcán még pedig az első bal szeme alatt elhelyezkedő jelese, ami a képen is látható. Második pedig a piercingek az egyik alsó ajka alatt található a másik pedig bal szeme felett szépen ívelt szemöldöke alatt. Picit lejjebb kacsingatva megcsodálhatjuk szépen kidolgozott felsőtestét. Minden izma látszik szépen kirajzolódva, hogy melyik hova kötődik mégsem az a gusztustalan vagy kétajtós szekrény benyomást kelti az emberben. Csípője keskeny lábai hosszúak mégis izmosak ugyan úgy, mint többi testrésze. Feneke feszes és kerek kezei pedig férfiasak és nagyok. Bőre napbarnított így még jobban kiemeli szemei színét. Nem kis termettel áldotta meg a sors pontosan 220 cm magas igazi langaléta alkat. Ruhatárában csakis a bőrruhák jöhetnek szóba vagy esetleg néhány lenge ruhadarab, mint például pólók, szabadidő alsók. Egyetlen szín uralja a ruhatárát az is a fekete. Van egy arany nyaklánc a nyakába, amiről egy vörös rubint lóg le. Ezt még nagymamájától örökölte, akit hihetetlenül imádott. Kedve szerint tudja eltűntetni macska füleit és macska farkát. Bal macskafülében van két fülbevaló is.

Jellem: Személyisége nagyon hasonlít, egy macskáéhoz mégis vannak nagyon nagy eltérések. Bizony ő is tud dorombolni és dörgölőzni, de csakis ahhoz, akit érdemesnek tart erre. Igazából senki sem tudja, kiismeri, mert soha sem az igazi valóját adja teljesen. Mindig van valami buktató vagy esetlegesen tesz egy meglepő megjegyzést, amitől az embernek leesik az álla. Mindig is utálta a fellengzős és bunkó embereket azokról nem is beszélve, akik folyton folyvást hazudoztak. Minden nap egy új álarcot tekinthetünk meg mégis ezek az álarcok egy kicsike töredéke a személyiségének. Egy dolgot mindig is imádni fog, mégpedig a piszkálódást. Igaz rengeteg vicce vagy cukkolása személyre szabott, de a perverz beszólásokat sem hanyagolja el. Sőt előszeretettel elsüt egyet vagy kettőt belőlük és nézi, ahogy pirossá válik az ellenfél az arca. Az, hogy a haragtól vagy a zavartól neki már édes mindegy. Nagyszájú az a bizonyos, ami a szívemen az a számon közmondás igaz rá. Egyet nem nézne ki belőle az ember, mégpedig a kedvességet. Ezzel szökött igazán nagy döbbenetet okozni, hogy bizony ő tud ám jó szívű és komoly is lenni. Egy dologra hihetetlenül allergiás mégpedig, ha a szeretteit piszkálják bizony azért nagyot szokott harapni. Ő mindig próbál nyugodt maradni mégis, ha elszakad az a bizonyos cérna, akkor igazán rideg oldalát ismerhetjük meg. Egyáltalán nem kegyelmez és kimondja az igazat az illető szemébe köntörfalazás nélkül. A gyerekeket viszont imádja szinte bolondul értük, úgy gondolja ők a legtisztább lények a világon persze itt is vannak kivételek. Mindig egyenes az emberekkel és nagyon sajnálja, hogy ennyi hajléktalan van az utcán. Holott sokak nem is tehetnek róla így mindig elgondolkodik, mi lenne, ha ő is így élne. Mégis külvilági jelleméhez visszatérve legtöbbször a komor és a vidám személyiségét láthatjuk előnyben. Néha tényleg a kettő kombinációját használva kezdi a piszkálódást és olyankor lehet, az ember agyára megy. Legbelül szunnyad a gondoskodó és szeretetre szomjazó énje, amit egyáltalán nem mutat meg senkinek sem maximum annak, akiben megbízik.

Élettörténet: Élettörténete szokványosan kezdődött el, mint bárki másnak a Föld nevű bolygón. Édesanyja egy cég feje volt, míg édesapja egy mezei ügyvéd, aki védte az ártatlanokat. A szülők egy céges bulin találkoztak ahova elhívták Gregori édesapját is köszönet képen egy jól végzett munkájáért. Itt találkozott Samantaval és szinte rögtön egymásba szerettek és egyáltalán nem számított ki a gazdag vagy éppen ki a szegény. Greg szülei rögtön elfogadták a vállalatvezető leányt ám Sam szülei ellenezték ezt a kapcsolatot. Ez a huzavona egészen egy évig eltartott mire a fiatalok belefáradtak és titokban egybekeltek. Mikor a szülők ezt megtudták teljesen jéggé dermedtek majd lassan megemésztve elfogadták a frigyet. Ezt követően rá félévre esett teherbe Sam aminek hihetetlenül örült. Amikor a kicsi fiú megszületett a nagyszülők szinte olvadoztak tőle a szülőkről nem is beszélve. Nagyon okos és eszes kisfiú volt minden érdekelte és mindent látni szeretett volna. Nyelveket tanult és hangszerek után is nagyon sokat érdeklődött, ami nem csoda zenei véna megvolt az édesapja felől. Az évek teltek és mindenütt kitűnően és kiemelkedőn végzett mégis az írás mellett voksolt. Imádja, a fantázia világát szinte lubickol benne mindig is álmodozott arról, hogy ő is egy fantázia lény. Nem is sokat tévedett az édesanyja hordozta magában az X gént. Egyik pillanatról a másikra változott meg Gregori élete szinte még maga sem hitte el. A rendes életből valami újba csöppent, ami teljesen idegen volt a számára és meg kellett tanulnia uralni. Elkezdett kutatni a mutánsok után és nemsokára rá bukkant Xavier professzorra. Több évet töltött az intézetben és összebarátkozott a többiekkel. Szerelmi kapcsolatba nem nagyon akart keveredni, ha pedig sikerült, akkor minden nő kihasználta érzelmileg. Vagy a pénzére mentek vagy esetlegesen csak bábként rángatták kötélen. Ebből elege lett és végül az írásba temetkezett a nőket pedig csak jó barátként engedte magához már egy ideje nem bonyolódott sem intim sem pedig érzelmi kapcsolatba velük. Logant előszeretettel idegesíti és piszkálja minek mindig meg van a maga rítusa. Próbálja élvezni az életet és barátkozni az erejét pedig folyamatosan fejleszti. Nagy áron tanulta meg uralni, de nem bánja a sérülések és a csonttörések összeforrnak. Szüleivel folyamatosan tartja a kapcsolatot időközben kiderült, hogy édesapjában is jelen van az X gén így soha sem lehet tudni mikor, változnak mutánsokká. Kissé aggasztja a dolog, de tudja, ha segítségre van szüksége a szüleinek ő ott lesz és segít nekik. Végül a vég célt is sikerült megtennie, mégpedig befutott fantázia könyvíró lett. Már gondolkodott, hogy lehet újra kellene próbálni egy hölgyeményt meghódítani, de inkább erről lemondott sodródik az árral és meglátja mit hoz számára a jövő.

Hobby: Piszkálódás, olvasás, írás

Foglalkozás: Fantasy könyveket ír

Extrák: *** Marvel X-men képregényébe kitalált karakter. *** Füsté tud változni, aminek macska alakja, van a macskafajtákat tetszése szerint tudja változtatni bármelyik fajtává, átalakulhat akár normális házimacska alakját is felveheti. *** Nem nagyon szereti a tejes dolgokat főleg, ha tukmálják őket. *** Régebben cigizett, de már mostanra leszokott róla. Alkoholt egész jól bírja kedvence a whisky. *** Szereti a növényeket és az állatokat is. *** Szeret főzni és ha megteheti megcsillogtatja a tudását. *** Rengeteg időt tölt az írással sokszor úgy kell kirángatni a gép elől persze csak akkor, ha nagy az ihlet.***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 12. 18.
2016. 03. 22.

Módosítva: 2016. 03. 21. 23:00:34
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).