Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arlen Ward(kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: még nincs 18...

Külső leírás: Még férfiruhában is gyönyörű teremtés. Szalmaszőke haja dús kebléig omlik előre, pompás keretet adva gyermekien bájos arcocskájának. Csak ijesztően nyugodt, világosbarnán fénylő szemei árulkodnak arról, hogy ő nem az a butácska kislány, akinek tűnik. Apró és törékeny, járása s kiállása mégis határozott, kemény. Nőiességét szinte mindig elrejtve, (nem szokása kihasználni – s nem is nagyon tudja, hogyan kell az ilyesmit) arcát csuklyája árnyékában őrizve jár-kel. Ha teheti, férfinak (fiúcskának) adja ki magát. Abban az esetben, ha mégis női ruhába kényszerül, gyakran menekül a „buta kislány” álarca mögé.

Jellem: Nyitott, kedves és barátkozó (próbál lenni) – ha épp nem dolgozik. A munka megköveteli az álcázást és a „színjátékot”, ami őt roppantul feszélyezi. Amikor csak lehet, kikacsint a szerep mögül az igazi Arlen. Még nem nagyon volt dolga emberekkel. Nincsenek barátai, még csak ismerősei sem. Nagy benne a megfelelési-, s a szeretetvágy, ám ezt munkája miatt próbálja minél jobban elfojtani. Apja halála óta egyre inkább kínozza a magány, görcsösen próbál elszakadni tőle, de mindhiába. Ezt tetőzi, hogy az emberek általában félik, kerülik, vagy lenézik. Őszinte és általában túl hamar kimondja, amit gondol… eléggé felvágták a nyelvét. Mindennek ellenére, a felszínen nyugodt, kiegyensúlyozott típus. Vidám és mosolygós, képes mindennek mindig a jó oldalát nézni. Rengeteget tud fecsegni, ám ha kell, remek hallgatóság. Megértő – ellenben nagyon haragtartó és bosszúálló. Aki árt neki, annak az arcát egy életre megjegyzi. Gyilkolásra (szakmája ellenére) csak a "legvégső" esetben vetemedik: ha megtámadják, vagy ha csak szimplán úgy gondolja, az alany rászolgált. Véleménye szerint vérdíjat nem tűznek ki véletlenül. Vagy a keresett személy a hunyó, vagy a megbízó. Ezt általában minden munka előtt számba veszi. Hatalmas az igazságérzete, nem vállal el akármilyen megbízást (ez is közrejátszott állának felkopásában). Egyetlen gyenge pontja mérhetetlen naivitása, bérgyilkos létére elég tapasztalatlan az emberi kapcsolatok terén.

Élettörténet: Közrendbéli családban született, Anglia északi részén, ám cseppet sem volt szokványos gyermekkora. Édesanyja belehalt születésébe, így apja nevelte, aki valaha zsoldos volt. A tragédia után a férfi fejvadászként kereste kenyerüket. Egyetlen lányát fiaként nevelve kitanította Arlent a harc fortélyaira – így próbálta óvni gyermekét, akit mindennél jobban szeretett. Felcseperedvén remek harcossá, nagyszerű segítővé, s páratlan fejvadásszá vált a leány. Ám alig múlt 15, mikor egy munka során elveszítette apját, a férfi saját testével védte meg őt. Bosszúja után folytatta az egyetlen dolgot, amihez értett, s kapva kapott az alkalmakon, hogy bizonyíthassa tudományát. Női mivoltából fakadóan azonban elég hitetlenek vele szemben az emberek, így igencsak kevés megbízója akadt, és akad jelenleg is. Az országot járja, kapva kap a lehetőségeken – ám így s alig tudja fenntartani magát. Nemrég úgy hallotta, hogy a nottinghami bíró 100 aranyat ígér Robin Hood fejéért. Úgy döntött, megmustrálja ki is ez a hírhedt figura…

Hobby: fára mászás, leskelődés, gyakorlás...

Foglalkozás: bérenc

Extrák: Könyv: Simon Green - Robin Hood a tolvajok fejedelme (az azonos című film alapján)~¤~¤~anyanyelvén kiválóan ír/olvas, alapműveleti szinten jártas a matematikában~¤~¤~gyakran használja az Annice, és a Cornell álneveket~¤~rajong a gyerekekért, jól bánik velük~¤~legnagyobb álma, hogy végre családja legyen... ám mára már tudomásul vette, hogy az élet nem ezt a sorsot szánta neki.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. Készítője VencaSeitl. ()

Engedélyezve: 2016. 05. 16.
2016. 09. 26.

Módosítva: 2016. 09. 14. 15:15:30
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).