Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sasha Thompson ~ Ash
Kategória: Fantasy
Feltöltő: VsRealm

Kor: 27

Külső leírás: Középhosszú, vörös, hosszú haja többnyire szabadon táncol a széllel. Világos kékeszöld szeme élesen villan. Halovány, sárgás bőre jellemzi félig ázsiai származását. Vékonyabb orra kihangsúlyozza szimmetrikus vonásait. Piros ajkai viszont gyakran húzódnak mosolyra. Bár szép arca van, az mégis elég ritkán kifejező. Viszonylag magas, százhetven centi. Alkata izmos, de nőies: Válla, csípője egyaránt szélesebb, de erős izomzat jellemzi.

Jellem: Tisztában van magával és a képességeivel. Gyorsan hoz döntéseket és ritkán változtatja meg a véleményét. Őszinte és nyílt, ha a helyzet úgy kívánja, de inkább jellemzi a szűkszavúság és a lényegre törés. Türelmes, ha arra van szükség, de az idióta embereket nehezen viseli. Igényes magával és környezetétől is elvár bizonyos színvonalat. Kicsit lobbanékony, de a viselkedése leginkább helyzetfüggő. Imádja a gyomrát és éleslátásával könnyedén kiküszöböl minden esetleges problémát&konfliktust.

Élettörténet: Születése után rögtön árvaházba rakták. Kisebb bandába verődött ott, sem a sodorvonalat, sem a magányos farkasok sorát nem bővítette. Kisebb-nagyobb bunyós trükköket tanultak egymástól még suhancként, és csakhamar fiús, sötét társaságba keveredett. Hidegvérével, eszével és alkalmazkodó képességével azonban megbecsült tagja lett ennek a zárkózott társadalomnak. Huszonnégy évesen komoly verekedésbe keveredett és börtönbe zárták, majd rávarrtak egy el nem követett lincselést is. Négy évet ült le és most feltételes szabadlábon járja a várost és igyekszik új életet kezdeni.

Hobby: box, könyvek, filmnézés

Foglalkozás: alkalmi munkák

Extrák: Imádja a kutyákat, a kártyázást és az alkoholt. Alkalmi dohányos. Farkas animágus. Igen, Hófehérke világában megesik az ilyen.

Képinfo: Nem az én alkotásom! ()

Engedélyezve: 2015. 06. 14.
2017. 01. 08.

Módosítva: 2017. 01. 08. 13:57:54
Módosította: VsRealm

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).