Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien Taylor
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 22

Külső leírás: Ő az a tipikus ember, hogy ha végigsétál az utcán, magával ragadja az emberek ijedt, megdöbbent, vagy éhező tekintetek tömkelegét. Már a kisugárzása is lenyűgöző, afféle túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, keverve a külsejében lévő bűnbecsábító veszélyességgel. Magasságával nem ritkán tűnik ki a tömegből, tekintve, hogy elég magas, 182-187 cm. Bőre hibátlan, feszes és szinte porcelán fehér színű, amit állandóan baloldalra elfésült, selymes fekete haja csak kiemel. A legkülönlegesebbek azonban a felemás színű szemei, amelyekkel született. Bal szeme nagyon halvány levendula lila, míg a jobb világos jég kék színű. Különleges íriszeit az anyjától és annak felmenőitől örökölte, már amennyire úgy hallotta nővérétől. Formás, halvány rózsaszín ajkait általában csókra csábító fél mosolyra húzza, ami kiemeli eléggé helyes, jóképű arcát. Testalkatra kellően izmos, és vékony, ezt leginkább kidolgozott, kockás hasfalán lehet látni. Ruházata általában inkább laza, mint sem elegáns, de persze a munkahelyén igyekszik fenntartani az egyensúlyt. A clubban, és annak a környékén szűk bőr ruhában lehet látni leginkább, van, hogy nappal is. Elég gyakran viseli az alakját kiemelő haspólót, hozzá egy bőr jackiet, a számára elengedhetetlen, mindenhez passzoló szűk nadrágot, és egy egyszerű, de mégis elegáns cipőt. Ruházatát általában egy ujjatlan, szintén fekete, bőrből készült kesztyűvel dobja fel, ami szintén mindennapi, nélkülözhetetlen ruhadarab. Ékszer gyanánt a jobb fülében hord egy fülpiercinget, s egy kereszt alakú, hosszú, ezüst fülbevalót, egy a nyakában található, szemével megegyezően lila színű gyöngynyakláncot, amit az édesanyjától örökölt és végül, utolsó sorban három, fekete, fémkarperec ékesíti jobb karját. Körmeit nézve hamar rájön az ember, hogy festi azokat fekete körömlakkal, mégis, ez is ugyan úgy jól áll neki, mint minden, amit visel.

Jellem: Eléggé összetett személyiségű, megtalálható benne a vad, veszélyes és szenvedélyes leopárd, de az ártatlan, kedves és bújós kiscica is. Őszinte ember, ami a szívén, az a száján is, pont ezért nem kedveli a hazug, álszent, vagy másokat bántó személyeket, mert aggódik, hogy a végén ő kerül bajba, nem fél megmondani az igazat a vele megbeszélgető emberről. Céltudatos a szakmájában, és birtokló a klienseivel, nem is kicsit, a társaival szemben. Ami az övé, azt nem adja oda másnak, még ha csak a pénzes, gazdag kuncsaftokról is van szó. Jéghideg álarcával, szenvedélyes kisugárzásával és lenyűgöző külsejével bárkit magához tud vonzani, míg makacs, elérhetetlen, betörhetetlen viselkedésével eléri - van, hogy akarata ellenére - beleszeressen a vendége. Mégis, ezek ellenére is nagyon kedves, barátságos, főleg a többi hosttal szemben a clubban, vagy a nővérével szemben. Bárki, aki munkán kívül, egyedül, vagy a testvérével látná, megdöbbenne azon, hogy vele nagyon gyengéd, mintha két énje lenne, pedig ez nem igaz. Nagyon nehéz elérni a szerelmét, hiszen eddig csak az érzelem nélküli “szerelmes” beszélgetéseket, szexet szokta meg, még ha tettetnie is kellett a másik félhez való érzelmi kötődését a pénz miatt, ráadásul az sem éppen könnyít a dolgon, hogy ellenáll az ostromoknak, védi a szívét.

Élettörténet: Amerikában született, egy szegényebb környéken. Édesanyja, Sarah egy prostituált, míg édesapja - aki egyben a nővére apja is- meg egy gazdag, férfi volt, aki két naponta látogatta a nőt, nevét nem árulta el. Amikor megtudta, hogy megszült a nő, eltűnt, semmit sem hagyva maga után, így az anyjuk nevelte gyermekeit egy ideig, míg ő meg nem halt egy betegségben. Adriana 12 évvel idősebb, mint öccse, így ő 13 éves korában, nagynénjének köszönhetően eltudott menni Japánban tanulni, majd később, amikor anyja elhunyt és már saját lakása volt magához vette az akkor 16 éves fiút. Damien kijárta a középiskolának maradék éveit, közben nekilátott munkát keresni, tekintve, hogy nem bírt tovább suliban maradni, és hogy elég keveset keresett a nővére. Először részmunkaidős állásokra vették fel csak, majd egy japán barátja felajánlott neki a saját clubjában egy host állást. Manapság már eljutott arra a szintre, hogy Number One lett belőle, azaz a legfőbb host, aki a legtöbbet keresi és egyben a leghíresebb is. Nővérével már nem laknak együtt, hanem már ugyan ott, mint a lánynak egy saját lakása van. A clubb, ahol dolgozik 16:05-tól - 04: 36-ig van nyitva hétköznapokon, hétvégén meg 15:40-től - 02:33 -ig, tehát sokat dolgozik, főleg, hogy őt kéri a legtöbb betévedő vendég. Mivel 8 éves kora óta látta a szexuális aktusokat - anyja jóvoltából - , 18 éves kora óta csinálja is kuncsaftjaival pénzért, ezért nem csoda, ha ez már neki szinte hobby.

Hobby: Szex, A nővérére vigyázni, edzeni a természetben, saját magára főzni, macskájával játszani, Japánt felfedezni.

Foglalkozás: Host

Extrák: *Van a V -vonalánál egy kis sárkány, míg a hátán meg egy pár angyalszárny tetoválása van * A bankszámláján ma már 100 millió Jennél is nagyobb összeg van, de nagyon keveset költ róla, leginkább nővérére* Adriana olyan neki, mintha az anyja lenne* Kevés ügyfele látta, de szex közben előjön egy gyönyörű, mégis sebezhető énje* Seme, de Ukénak tervezett a játékban* Egy Birman macskája van, ami a Saya névre hallgat, nőstény* A Clubban az álneve Kyra.

Képinfo: A kép nem saját alkotás, csak a karakterhez vettem kölcsön. ()

Engedélyezve: 2018. 11. 11.
2020. 12. 27.

Módosítva: 2020. 12. 17. 20:11:13
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).