Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Byron Calder
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corvus

Kor: 18 éves

Külső leírás: Az első ami feltűnik vele kapcsolatban, hogy elég magasra nőtt. 220 cm magas, hozzá 160 kg, izmos, széles vállak. 100 kg-ot is lazán megemeli. Rövid barna haja, és szakálla van, barna szeme. Ruházat terén sajnos eléggé be van határolva, ritka az ő méretében gyártott ruha ezért vagy varrat magának, vagy a nem épp divatos ruhákat hordja ami az ő méretében készül. Jelenleg farmert, hozzá szürke inget hord, barna bőr cipővel.

Jellem: A termete, külseje alapján, bárki azt gondolhatná egy erőszakos fráter. Valójában egy békés óriás. Tisztában van testi erejével, ezért nem igen verekedett soha életében, mivel tudja az ő erejével egyetlen ütés is végzetes, lehetne. Természetkedvelő, ezért is kezdett el egy farmon dolgozni. Rendkívül kötelességtudó a középiskolát, is ott hagyta, hogy beteg édesapját ápolja, és tudjon dolgozni mellette.

Élettörténet: Élete első 15 éve normálisan telt, majd sajnos mikor édesapja agyvérzést kapott és fél oldala lebénult, otthagyta a középiskolát, hogy tudjon dolgozni, és tudja édesapját ápolni. Édesanyja varrónőként dolgozik, amikor épp kap megbízatást. Két év múlva édesapja egy újabb agyvérzés következtében meghalt. Nem sokkal később, kapott egy levelet, hogy különleges ajánlat keretében, gyorsított eljárásban behozhatja a kimaradt iskolai éveket. Kihasználta a lehetőséget, így végül az eredeti osztályával mehetett érettségizni, de előtte egy kötelező jellegű tanulmányi kirándulásra vitték el őket…

Hobby: természetjárás

Foglalkozás: Farmon kisegítő

Extrák: Nincs.

Képinfo: A képért köszönet a Skyrim fejlesztő csapatának. :) (http://kepfeltoltes.hu/131212/Byron_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Engedélyezve: 2013. 12. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).