Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanamiya Makoto
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Rauko

Kor: 17

Külső leírás: *** Előfordulhat spoiler! *** Semmi kedvesség nincs benne - már első pillantásra sem. Általában gonosz vigyor ül ajkain, sötét szemeiben mindig ég valami gonoszság. Szemöldöke is csak még ijesztőbbé teszik, és semmit sem javít az összképen fekete, félhosszú haja. Vékony, nyúlánk és izmos testalkatú. Testi ereje is van, de inkább az eszében rejlik a tehetsége, hiszen egész csapatát madzagon rángatja. Sokszor pókhoz hasonlítják, és tényleg olyan. Ha ránézel, már akkor nem kecsegtet semmi jóval, és isten óvjon, nehogy fennakadj a hálóján, mert akkor kicsinál. Ez egészen biztos. Testileg és lelkileg is képes nyomást gyakorolni akárkire. Általában mezben látjuk az animében, ha nem abban, akkor a csapat szabadidőruhájában. Ami zöld. Nos, igen, ha Roxfortba felvételizne, egyenes útja lenne a Mardekárba, az tuti…

Jellem: A jelleme utánozhatatlan. Gonosz, a szó legszorosabb értelmében véve gonosz karakter. Manipulatív, hiszen a markában tartja az egész csapatot, a Kirisaki kosárcsapata neki engedelmeskedik. Ha ehhez hozzácsapjuk, hogy remek színész, akkor még veszélyesebb. Mert az. Ha csak a közeledbe megy, már attól elkezd visítozni az önvédelmi ösztönöd. Épeszű ember nem mer a közelébe menni, hiszen mindenki tudja róla, hogy mocskosan intézi a dolgait. Pályán is, pályán kívül is. Tehetsége is van ám dögivel, de nem egyszerűbb módszeresen kicsinálni az erősebb ellenfeleket? Dehogynem. A tehetség és a kosárlabda csak a b terv. Az a típus, aki ha megérzi a félelmet, azonnal támad. Gondolkodás nélkül - és pont ez benne olyan átkozottul vonzó. Az, hogy valószínűleg az élet minden területén mocskos, aljas dolgokat művel, hiszen ha a pályán ilyen… nála sokkal okosabb, sokkal tehetségesebb embereket is kicsinál lelkileg, testileg - ott volt rá a tökéletes példa Teppei. A komplett Seirin utálja, azért, amit tett, és nem rontja a saját jellemét a megbánással vagy a javulásra való hajlammal. Ő csak szimplán gonosz. Szadista. Imád gyönyörködni mások szenvedésében, imádja összezúzni mások álmait és vágyait, derékba törni a hobbijukat. Mindegy, csak másnak fájjon. Mindennel ellenére 160 feletti IQ-ja van, ki is használja zsenialitását, de soha semmi jóra. És ha ehhez a jellemhez még ész is tartozik… na, akkor lesz csak igazán félelmetes ellenfél.

Élettörténet: Ugyanoda járt iskolába, ahova Imayoshi. Egy volt a Csodák Generációja előtti Koronázatlan Királyok közül, akárcsak Teppei. Imayoshi meséli el, hogy milyen intelligens is valójában. Kurokóék felbukkanása előtt az Iskolák Közöttin ellenük játszott a Seirin. Nem is volt semmi baj, de Hanamiya nagyon gyorsan kiszagolta, hogy Teppei lábának csak egy kis segítség kell a komoly sérüléshez, és meg is adta neki. Egy csettintés, egy részvétnyilvánítás, és el is vágta a Vas Szív karrierjét. És ő ennek örül. Ő, mint a Koronázatlanokból a Bad Boy, hűen a nevéhez, örült, és nem sajnálta, hogy vesztettek. Véghezvitte azt a manipulációt úgy, hogy akkor még volt hivatalos edzőjük, aki viszont nem meglepő módon a Seirines eset után kilépett. Ekkor vette át Hanamiya teljesen az irányítást és kezdte edzeni a csapatát, saját képére formálva mindenkit. Olyan ő, mint maga a Sátán. Ha kicsit is húzol felé, beszippant és nem ereszt - de ez így is van jól. Még Aominére sem úgy reagál, mint mindenki más. Sehol semmi meghökkenés, sehol egy kicsi félelem, hogy találkozik a nagy Aomine Daikivel. Kineveti őt is, Kurokót is, mindenkit. Mert ő megteheti…

Hobby: Kosárlabda, olvasás, darts

Foglalkozás: Tanuló, de minden, ami mocskos

Extrák: Mezszáma a négyes. Csapata a Kirisaki Dai Ichi. *** Imádja a csokit. *** Pókhálós technikája szinte legyőzhetetlen, Izumi szemein is könnyedén kifog. *** Mindenkit gyűlöl, kiváltképp a zseniket. Vélekedése szerint ha összetöri őket, akkor zseni ide, ász oda, már csak szemét. *** Romlott, gonosz karakter, vele nem lesz szép és cuki a játék, ő nem Aomine. Uni.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 12. 13.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:34:10
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).