Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elsa
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 19 múlt...

Külső leírás: Feltűnően szép nő. Karcsú és kecses. Megjelenéséről szinte sugárzik a nemesség - járásán és mozdulatain meglátszik, hogy ereiben királyi vér csordogál. Jellegzetes hosszú, platinaszőke haját általában laza fonatban, vagy szigorú kontyban viseli. Arcának vonásai lágyak és bájosak, hatalmas, égkék szemeivel bárkit le tud(na) venni a lábáról. Húgához hasonlóan szeplős, ám ez az ő halovány bőrén alig látszik. Öltözékekben az elegáns, letisztult darabokat kedveli. Szinte mindig hosszú, alkalmi ruhákban, és magassarkú topánkákban jár-kel. Kedvenc színei a fehér és a kék. Szemhéját olykor halovány, ajkát pedig harsányabb rózsaszínnel festi, ami nagyon jól áll neki. Szeret tündökölni.

Jellem: Nagyon visszafogott, már-már zavaróan csendes és nyugodt - ám ez csak a látszat. A felszín alatt egy igazi vulkán búvik meg, ami bármikor kitörhet, szörnyű lavinát elindítva a jeges felszínen. Titokban vágyakozik, sóvárog a szeretet és törődés minden formájáért. Gyűlöli, ha félnek tőle, s féli, ha gyűlölik. A magánéletben távolságtartó, és visszahúzódó. Szereti a csendet és a magányt. Kedves és türelmes, ám elég rosszul viseli a tömeget. Igen kevés lényt enged közel magához, de őket igazán szereti, értük bármire képes lenne. Rajongva imádja a kishúgát, Annát - ám, mivel kénytelen volt sokáig türtőztetni lágy érzéseit, még ma is ritkán ad hangot ezeknek. A politikában azonban cseppet sem halkszavú. Bátor és határozott. Mindig tudja mi felé tart, s nem nyugszik míg el nem éri a kitűzött célt. Remek uralkodó, felelősségteljes és empatikus.

Élettörténet: Születésétől fogva nőttön-nő varázsereje, amiről nem tudni, pontosan honnan is eredeteztethető. Képes jeget/havat létrehozni, és irányítani azt. Csodálatos hatalma egyben átok is, mivel még felnőtt fejjel is komoly kihívás kordában tartania. Ő maga Arendelle királyának első szülött gyermekeként látta meg a napvilágot. Miután varázshatalma egyszer majdnem megölte kishúgát, Annát, az emléktől kísértve Elza elszigetelte magát, s minden percében próbálta elnyomni növekvő erejét. Alig múlt 15, mikor szülei egy tengeri utazás során halálukat lelték. Három év múlva kénytelen volt eleget tenni trónörökösi kötelességének, Arendelle királynőjévé koronázták. Még aznap, fokozódó érzelmei előhívták a varázslatot, amely örök telet szabadított a királyságra. Félelme, hogy egy szörnyeteggé válik egyre erősebbé vált, sokáig úgy hitte, a menekülés, önmaga száműzetése az egyetlen megoldás. A tél azonban nem múlt el, s húga, Anna nővére keresésére indult. Elsa azonban nem uralta kellőképpen erejét, nem tudta visszafordítani a jeges időt, ráadásul tudtán kívül halálos sebet ejtett Annán. Nem sokkal később, Hans herceg vezetésével katonák törtek be várába, akik megpróbálták megölni. Hans jóvoltából végül "csupán" börtönbe zárták, ahonnan kisvártatva megszökött. Hans megtalálta és megpróbálta megölni, ám Anna, utolsó erejével elé vetette magát, s akkorra már jéggé dermedt testével védte meg nővérét. Végül Elsa szívből jövő, valódi szeretete megtörte az átkot. Anna újból életre kelt, nővére pedig örökre megtanulta, hogy a szeretet az, ami felül tud kerekedni pusztító erejének vad tombolásán.

Hobby: varázslás, merengés, dalolás... játék a húgocskájával

Foglalkozás: Arendelle jelenlegi királynője

Extrák: Walt Disney Frozen - Jégvarázs című meséjének jégkirálynője, melyhez Andersen Hókirálynő c. meséje szolgált alapul ¤°*°¤ imádja a csokit minden formában ¤°*°¤ http://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/336/0/5/frozen_sketch_by_dustsplat-d6wit3p.jpg)

Engedélyezve: 2013. 12. 13.

Módosítva: 2013. 12. 12. 10:38:48
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).