Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Luxor Le Chatelier
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 18

Külső leírás: Nem túl magas, karcsú alkatú fiú. Kissé nyúlánk, akár azt is mondhatnánk még növésben lévő végtagjai hosszúak, de nem tűnik miattuk sutának. Izomzatának fejlettsége a minimumra korlátozódik. Soha életében nem kellett fizikai munkát végeznie, az edzéshez pedig nem igazán fűlött a foga, de be kell vallanunk, még ez a silány erőnlét sem áll rosszul neki. Mozgása egy macskáéra emlékeztet; pontosan ugyan olyan könnyed, simulékony és rugalmas. Bőre tejfehér, makulátlan, csak néhány gyerekkorában szerzett sebhely „csúfítja” combjait és egy található alhasán is, bal oldalt. Könnyen felpirosodnak vállai, ha fedetlenül hagyja őket a tűző napon. Kézfejei és ujjai kecsesek, egészen nőiesek, érintése, bőre selymes tapintású. Vonásai még nem férfiasodtak meg, nem igazán látszik meg rajta, hogy lassan túl van a pubertáson is. Orra kifejezetten pissze, ha nevet, vagy fel van háborodva aranyosan felhúzza. Ezt a gesztusát, még akarva sem tudná elrejteni. Ajaki teltek, akárki megirigyelhetné őket. Szemöldökei kifejezetten vékonyak, magas ívűek annak ellenére, hogy sosem szedte őket. Egyszerű, főként praktikus, mint divatos szemüvege részben elrejti csodálatos szemeit. Hatalmas látószervei rákényszerítik az embert, hogy csak és kizárólag azt vegye rajta észre először a delikvens. Azúrkék szivárványhártyájú tüneményei komolyságot és tudást sugároznak. Haja egészen hosszú, szénfekete színű. Nem szereti ha csak úgy lóg a szélrózsa minden irányába, kifejezetten idegesíti, ha a nagy hőségben nyakát csiklandozzák a lágy szálak, ezért általában összefogja egy kis konty szerű pukliban a feje tetején. Elég viccesen áll neki ez a frizura, de nincs szíve megszabadulni loboncától. Főként a sötét színeket kedveli: feketét, kéket, szürkét. Előnyben részesíti csőszabású farmereket és pár számmal nagyobb ingeket, felsőket. Ha szüleivel kilátogat az ásatásra sokkal lazábban öltözködik és ilyenkor még világos darabokat is hajlandó felvenni, hogy ne vonzza magához annyira a napsugarakat.

Jellem: Magának való figura, ehhez nem fér kétség. Nehezen nyit az emberek felé, többnyire azért, mert egyszerűen nem érti meg a gondolkodásukat és az értékrendjüket. Általában csendes, keveset beszél. Intellektuális személyiség. Gondolatmenete néha nehezen követhető, ugyanis gyakran előfordul, hogy fejben jóval előrébb jár, mint amit ki is mond, így beszédpartnerei könnyen elvesztik a fonalat. Nem öntelt, de tisztában van tudásával, képességeivel. Olykor, ha rossz napja van, akkor könnyen megsértődik, esetenként nyűgös, de mindig csak magában „szenved”. Nehezen viseli, hogyha nincs igaza, szeret mindenkinél mindent jobban tudni. Okoskodó, szeret beleszólni mások beszélgetésébe, ha valami pontatlanságot hall. Mivel magánoktatásban vett részt, teljesen elszeparálódott a korabeliektől, így nem teljesen tudott szocializálódni, de ő sosem bánta, hogy nincs túl sok barátja – sőt, mondhatnánk, hogy sem. Szeret tanulni, és imádja szülei munkáját, mivel ő is a régészet csodálatos, misztikus világában nőtt fel, mindig is otthon érezte magát a történelemben. Főként a mondákat, hiedelmeket szereti. Titkon rajong ezekért a kis mesékért.

Élettörténet: Jómódú családban született első és egyetlen gyermekként. Szülei már a harmincas éveiket taposták, mikor megismerkedtek, így viszonylag későn született. Annak ellenére, hogy édesanyja és édesapja is francia származású, ő már Egyiptomban született, ugyanis mindkét szülője jóhírű régész, akik a Cairoban, egy közös munka során ismerkedtek meg és szerettek egymásba (és az országba is). Nem akartak gyermeket vállalni, de mikor Luxor anyja teherbe esett, megváltozott a véleményük. Mértéktelen szeretettel és figyelemmel tüntették ki a kisfiút, akinek ezáltal felhőtlen volt a gyerekkora. Általános iskolás korában csak két évet töltött el a kiválasztott intézményen belül utána magántanuló lett, szülei és néhány magántanár foglalkozott vele. Ezt az oktatási módszert sokkal jobban kedvelte, gyorsabban haladt és kötetlenebb volt a napja, így nem csoda, hogy a középiskolát is így végezte el. Mivel előbb végzett kortársainál, hagyott magának egy év szünetet, majd jelentkezett a fővárosi egyetemre, ahol szülei is tanítanak. Könnyűszerrel felvételt nyert és alig várja, hogy elkezdje egyetemista éveit, bár tudja, hogy ez azzal fog járni, hogy ott kell hagynia a békés, mindentől messze eső családi házat és be kell költözni a városba, emberek között kell lennie. Kicsit aggódik jövője miatt, de azzal hitegeti magát, hogy elég fejlett a problémamegoldó készsége, hogy felülkerekedjen a gondokon… De ez persze csak hitegetés.

Hobby: Olvasás, kutatgatás a kedvenc témáival kapcsolatban.

Foglalkozás: Egyetemista/ Első éves lesz.

Extrák: Neve a latin, ’lux’ szóból ered, melynek jelentése fény. Szülei azért választották neki ezt a nevet, mert ő jelenti számukra a fényt. Luxor egyben egy egyiptomi város neve is, mely nem messze fekszik a Királyok völgyétől, ahol számtalan fáraó és istenség számára épített piramis és templom áll. *** Hegeit akkor szerezte, mikor gyermekként beszorult az egyetemi múzeum egyik harci szekere alá. *** Tulajdonképpen sejti identitását, de még nem próbálkozott kapcsolattal. Úgy gondolja, a szerelmi ügyek nem tartoznak az erősségei közé, bár az elmúlt időben egyre többször tudat alatt megnézi magának helyesebb férfiakat. *** Passzív fél. ***Rajon a Tutanhamon fáraót körül lengő mondakörért, szinte minden eddigi ténymegállapítást tud róla és neki is vannak saját elméletei. *** Néha cigarettázik, de még alkalmi dohányosnak sem nevezném. *** Folyékonyan beszél arabul, angolul és franciául.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/352/4/1/book_reading_by_alexzappa-d4jg6f8.jpg)

Engedélyezve: 2013. 12. 13.
2014. 03. 03.

Módosítva: 2014. 03. 02. 20:09:39
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).