Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ryuugazaki Rei
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 16

Külső leírás: Magas, 177 centiméteres, kisportolt fiatalember 65 kilóval, a haja rövid fazonú sötétkék, míg szemei szép színű lilák., amelyeket piros keretes szemüvege feltűnő színével még ki is emel. Általában az iskola egyenruhájában látjuk, amely barna nadrágból, fehér ingből, sötétszürke, gombos kabátból áll, amelyhez tartozik az elsős évfolyamhoz tartozását jelképező vörös színű nyakkendő, valamint fehér-sötétszürke edzőcipőt hord hozzá. a nyári egyenruha nadrágja barna helyett szürke, amelyhez rövidujjú, fehér ing, amelynek gallérja szürke és piros pöttyös nyakkendő tartozik, amelyhez szintén fekete-fehér sportcipőt párosít. Úszónadrágja hosszú, bokáig érő, fekete alapszínű, amelyet sötétkék csíkok díszítenek. Az úszónadrág vásárlásakor megcsillantotta “remek” ízlését, így nem lenne tőle meglepő, ha a hétköznapokban is akadna egy-két extrém cucca, amely szerinte a mindenféle motivációt, színterápiát, egyebeket figyelembe véve milyen hiperszuper.

Jellem: Első ránézésre jó jegyei és kellemes külseje miatt jóképűnek és intelligensnek, valamint nyugodtnak, hidegfejűnek és összeszedettnek gondolnánk. Valamint szinte azonnal lelepleződik különös vonzódása a szépség iránt, amelyet minden megmozdulásába igyekszik beleültetni. Ez a rajongása a szép dolgok, maga a szépség megnyilvánulásai iránt olyan erős, hogy sokszor drámai mértékben képes elveszíteni miatta a közömbösségét, és valóban mondhatni fanként viselkedni. Sokszor elég komikus figura lesz fura megnyilvánulásaitól, de egy biztos, önbizalma megrendíthetetlen, amely előnyére válik, mert akkor sem mond le egy dologról, ha reménytelennek látszik, mert nem képes elfogadni, hogy ne lenne rá képes (s lám, úszni is sikerül megtanulni a sok kudarc után, így lehet benne valami). Ebből következően egyébként állítható, hogy igen szorgalmas és határozott egyéniség, addig jár valami után, addig gyakorolja és csinálja, míg nem megy. Más eredmény nem elfogadható. Egyébként bizonyos dolgokban elég merev először, folyamatosan számol például minden mozzanata előtt, hogyan, milyen szögben, milyen sebességgel tegye, amire készül, amit ugyan valamelyest levetkőzik, teljesen nem tud, hozzá tartozik, ahogy az is, hogy mindennek pontosan tudnia kell az elméletét, mégha nem is az teszi a gyakorlatot, neki ezt nem fogja senki bemagyarázni, hogy ha az elméletet tudja, akkor nem fogja tudni a gyakorlatban is kivitelezni, mert a kudarcot nem e módszer és tanulási folyamat sikertelenségének tudja be, hanem tudását kezdi rögtön kevesellni, és még inkább beleássa magát a dologba. Egyébként, bár sok mindenben merevnek és túlságosan is földhöz ragadtnak tűnik, nem szociális analfabéta, jobban megérti, mire van szüksége a három társának és korábbi csapattársuknak, Rinnek, mint saját maguk, és képes a saját vágyait háttérbe szorítani azért, hogy kisegítse csapattársait és barátait a gödörből, ahova kerültek, és kifejezetten hálás minden egyes alkalommal, amikor éreztetik vele, ő is a csapat tagja és ráadásul fontos tagja. Néha kicsit naivnak is tűnik, könnyen befolyásolható, főleg Nagisa ugratja mindig valamivel, rávéve olyasmikre is, amik magától talán nem is jutnának eszébe. A szőke osztálytársával egyébként a legjobb a kapcsolata, egyrészt mert osztálytársak, sok időt tudnak egymás társaságában tölteni, ráadásul egyfelé laknak, ugyanazzal a szerelvénnyel járnak haza, Nagisa sokszor be is ugrik Reiékhez, ott lógatva a lábát. Makotoval is könnyen megtalálja a hangot - Makotóval nehéz lenne nem megtalálni -, s bár Haru először nem túl szívélyes az irányában, mert míg igyekeznek meggyőzni, felmerül, hogy talán azért nem akar úszni, mert nem szereti a vizet, s bár ez csak feltételezés, Haru természetesen felszívja magát ezen, de utóbb megtalálják vele is a közös hangot, Reinek Haru egyébként egy kicsit példakép is.

Élettörténet: Múltjáról nem sokat tudunk meg, csupán elmeséli egy közös időtöltő játék során, hogy 5. osztályban egyszer egy kirándulás alkalmával a fürdőben felejtette az alsónadrágját, és azt a sensei hozta utánuk, és mindenki előtt kérdezte meg, hogy mégis kié. Reinek ez volt az egyik legcikibb dolog az életében, ami történt vele. (Nem túl idős, majd lesz rosszabb is.) Egyébként csak a jelenéről tudunk pár dolgot. Az Iwatobi középiskola elsőéves hallgatója, Nagisa osztálytársa, s kezdetben az atlétika klub tagja, és kifejezetten a rúdugrás volt a szakterülete, amit nagyon szeretett. Aztán Nagisa rászállt, és végül elérte, hogy csatlakozzon hozzájuk egy edzés erejéig, és nézze meg őket. Reit végül az győzte meg, hogy tegye le a voksát az úszás és az úszóklub mellett, hogy látta Harukát úszni, amely teljesen lenyűgözte, és elhatározta, hogy szeretne ő is olyan pompás eleganciával, könnyedén és szabadon úszni, ahogyan senpaia. Ezen a kis túrán azonban az is kiderül, ódzkodása egyik legfőbb oka az volt, nem tud úszni, ami egy úszóklubnál elég nagy hátrány alapvetően, de büszkesége nem engedte, hogy ezt előbb felfedje, mondjuk az őt nyaggató Nagisának. Végül egy hét komolyabb edzés és sok sikertelen próbálkozás után megtalálja a saját stílusát, ő lesz a csapat pillangósa, s bár még nem valami gyakorlott, végképp nem gyors, de végtelenül lelkesen vág bele a versenyekbe a többiekkel, miközben igazi csapattá alakulnak.

Hobby: sport, olvasás (önképzés, főleg minden őt érdeklő dolog elméleti hátterének felkutatása főként), számolás (mindig kalkulál, ha kell, ha nem)

Foglalkozás: tanuló

Extrák: születésnapja: dec. 14., csillagjegye Nyilas * a neve, ahogy a többieké is, lányos * úszásneme a pillangó * korábban az atlétika klubhoz tartozott * van egy idősebb bátyja * Kedvenc tárgyai a matematika és a kémia, és gyenge művészetekből és zenéből.* Szeret olvasni, számolgatni, futni és rúdugrani, később természetesen az úszást is megszereti (köszönhető ez főleg Harukának) * Kedvenc étele a sushi * Ő az egyetlen az Iwatobi csapatban, akinek leborotválták a testszőrzetét (köszönjük, Nagisa)* mondhatjuk, hogy stréber típus, hiszen mindent tudományos oldalról közelít meg - bár lehet, nem stréber, csak túl reál beállítottságú -, és pillanatok alatt kiképzi elméletben magát bármiből, amihez képes rengeteget olvasni rövid idő alatt, mondhatni hogy bárhol, bármikor. * Vonzza a szépség minden formája, amelyet főleg mozgásban, a sportban talál meg * Anime: Free! * Senpai Nagisája mellé

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2013. 12. 08.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 13:22:18
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).