Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Télapó/Charlie Calvin
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Onichi

Kor: 22

Külső leírás: Fiatal, gyönyörű férfi, akinek állandóan mosoly van az arcán. Olyan, mint aki vállfával a szájában aludt az elmúlt húsz évben. Ha valakinek nem tetszene az állandó mosolygás, még annak is el kell ismernie, hogy a szemei gyönyörűek. Hatalmasok, és kékek akár a napsütésben ragyogó tenger, és élettel teliek, mint az Északi-sark ajándékgyára karácsony környékén. Alacsony, és vékony, kivéve persze karácsonykor. Ő a többi Télapóval ellentétben az év nagy részében megőrzi eredeti fiatalos alakját, és a nagy fehér szakáll helyett ugyanolyan rövid barna hajat visel, mint mikor átvette apjától a télapóságot. Ennek ellenére csináltatott a manókkal olyan kabátot és nadrágot, ami eredeti, vékony alakjára is passzol, hiszen imádja őket. Meleg, puha, kényelmes, és pocak nélkül kifejezetten jól áll az embernek. Ha anyját és féltestvérét megy meg meglátogatni, akkor persze hétköznapi ruhákat ölt magára, hiszen igen furcsán nézne ki piros kabátban, és nagy, piros, bojtos sapkában. Apropó bojtos sapka. Ezt imádja minden ruhadarab közül a legjobban. Szinte mindig a fején van, és maximum csak alváshoz veszi le, már ha leveszi. Nem egyszer fordult elő, hogy abban aludt el, de valami csoda folytán ilyenkor mindig maga mellett az éjjeli szekrényen találta szépen lerakva, hogy ne gyűrődjön meg.

Jellem: Kedves, szerethető jellem, olyan akár egy nagyra nőtt gyerek. Persze neki is megvolt a saját kis lázadó korszaka, hiszen elég komoly dolgokkal kellett megbirkóznia. Nem csak szülei válásával, hanem azzal a ténnyel is, hogy az apja a Télapó. Elsőre talán jól hangzik, de nem fenékig cukorka a dolog. Egyre kevesebbet találkoztak, és az állandó titkolózás is rányomta bélyegét a viselkedésére. Mára persze azonban ezt kinőtte, és ugyanaz a kedves, figyelmes fiatal férfi, akivé válnia kellett. Szereti az embereket, de leginkább a gyerekeket. Imád velük foglalkozni, velük játszani, bármi olyat csinálni, ami alatt velük lehet. Na meg az ajándékok. Imád ajándékozni, sokkal jobban mint ajándékokat kapni. Jó, persze gyerekként azért vára a karácsonyt, hogy sok-sok csomagot bonthasson, de sosem felejtett el adni sem. Legtöbbször saját készítésű ajándékokkal halmozta el családját, és ezt a jó szokását a mai napig megőrizte. Mondjuk azért aktuális Télapóként igen furcsa lenne, ha utálná a gyerekeket, az ajándékokat és a karácsonyt, így nem meglepőek ezek a tulajdonságai. Éles eszű, logikus gondolkodású férfi, aki gyakran segédkezik a kutatási részlegen, ha ideje engedi. Mindig is leleményes volt, már kiskorában is rengeteg fejlesztést talált ki, amivel biztonságosabbá és kényelmesebbé tehették a Télapó életét. Imádja a munkáját, soha nem is akart mást csinálni, csak átvenni apja helyét. Erre készült egész eddigi életében, és úgy tűnik tökéletesen alkalmas a feladatra. Végtelenül türelmes ember, órákig képes hallgatni a manók butaságait, és szörnyen nehéz kihozni a sodrából. Szemernyi rosszindulat sincs benne. Mindenkiről a legjobbat feltételezi, és a rossz gyerekekben is mindig próbál valamit felfedezni, hogy átcsempészhesse őket a jók listájára. A hazudozós korszakát már rég kinőtte, mindig igazat mond, még ha az bántó is. Persze azért igyekszik ezt az igazságot szép, cukormázas ruhával bevonni. A manók között egyáltalán nem magányos, végre ott lehet, ahol igazán jól érzi magát. Leginkább főmanójához áll közel, akit már kiskora óta ismer. Ő vezette be az Északi-sark rejtelmeibe, és a Télapóskodás apró részleteibe is. Nagyon sok mindent köszönhet neki, és ezt nem felejti el soha.

Élettörténet: Teljesen átlagos családba született, egy szerető anyuka, és egy legalább annyira szerető apuka közé. Egy ideig nem is volt gond, boldogok voltak, ám szülei lassan kezdtek elhidegülni egymástól. Apja sokat dolgozott, kifejezetten keveset látta, de ettől még nagyon szerette. Azonban Charlie semmit sem tehetett az ellen, ami következett. Szülei beadták a válópert, és a kis Charlie végül az anyukájához került, viszont minden második hétvégét apjával tölthetett. Nem sokáig maradtak kettesben, anyukája hamar rátalált a szerelemre, és újraházasodott. Neillel nem volt problémája, egyre jobban megkedvelte a férfit, és lassan már sokkal inkább őt tekintette példaképének, mint apját. Ez azonban egy karácsony este végleg megváltozott. Az élete hatalmas fordulatot vett, mikor apja lett a Télapó. Először el sem akarta hinni, de mikor az Északi-sarkra értek, már egyáltalán kételkedett. Ezek után már biztos volt, hogy ő bizony apja munkáját veszi át ha felnő, és belőle is Mikulás lesz. Mikor csak tehette az Északi-sarkon, a manók között töltötte az idejét, és készült a jövőjére. Talán ezért is tartották furcsa gyereknek a társai. nem nagyon akartak barátkozni vele, de idővel rájött, hogy ha elhallgatja apja foglalkozását, akkor minden rendben lesz. A lázadó korszak után viszont újra minden a régi lett, és csak pár évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy eljöjjön az ő ideje. Apja lemondott a Télapóságról, és átadta fiának a jól ismert piros kabátot, ezzel együtt minden feladatot és kötelezettséget. Már második karácsonyára készül, és reménykedik benne, hogy jóval zökkenőmentesebben fog menni, mint az előző. Valljuk be, nem indított túl szerencsésen, de sokat tanult belőle, és most a manók segítségével igyekszik a legjobbat kihozni magából.

Hobby: Játék a manókkal, ajándékkészítés, játék a manókkal, és esetleg még egy kis ajándék készítés.

Foglalkozás: Télapó

Extrák: Könyv: Alden Perkes: The Santa Claus *** Van egy hógömbje, amit főmanójától, Bernaldtól kapott az első találkozásukkor. A mai napig a legnagyobb kincsként őrzi, vigyáz rá, és ha feszült vagy szomorú, akkor órákig képes némán bámulni a gyönyörű üveggömböt. *** Odavan a csokis süteményekért, bármennyit képes elfogyasztani belőlük bűntudat nélkül. *** Legjobb barátja, természetesen csak Bernald után, Üstökös. A rénszarvasok közül már gyerekkora óta őt szereti a legjobban. *** Imád Télapó lenni, szereti amit csinál, de egy valamitől még a hátán is föláll a szőr. Lassan el kell kezdenie Télanyót keresni magának, különben télapótlanítják, ám ő mind a két lehetőségtől retteg. Nincs még felkészülve a házasságra, viszont nem tudja, hogy ezt a dolgot kivel beszélhetné meg. Senkit sem akar ezzel zavarni, inkább próbálja valahogy egyedül megoldani a dolgot. *** Butusomé <3

Képinfo: Készítő: EekMary ()

Engedélyezve: 2013. 12. 08.

Módosítva: 2013. 12. 06. 16:48:42
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).