Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bernard, the Head elf
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: A legelső, ami feltűnik rajta, zöld sapka alá bújtatott fekete, göndör haja. Mintha valami paróka volna, úgy áll a fején, ám ez az igazi haja, semmit nem tett vele, és néha nagy bánatára, semmit sem tud kezdeni vele. Kifésülése lehetetlenség, szóval csak úgy bongyorodik le a fejéről a sok göndör hajtincs. Füle, mint minden manónak, neki is hosszúkás, de a többiekkel ellentétben, ő jó pár évvel ezelőtt tetetett a jobb fülbe egyetlen fülbevalót, amit általában a haja el is szokott takarni, így nem sokan tudnak róla. Hatalmas, barna szemei vidáman csillognak a világra, bár tudnak azok szúrósan is nézni. A többi manóhoz képest elég magas, és olyan tizenhét évesnek néz ki, mi ritkaság a manók között, de ez amiatt van, mert ő a főmanó. Ruhái, mint minden manónak, neki is díszesek, teli vannak színekkel és mindenféle csingilingi izékkel. Kedvenc kiegészítője a zöld sapkája, amin egy cuki piros-fehér csíkos harisnya virít.

Jellem: Hát, igazából ő egy nagy talány, ugyanis sosem lehet teljesen kitapasztalni, milyen is ő igazából, na meg persze hogy mire hogy fog reagálni. Jó, persze, ha valaki valami hülyeséget csinál, akkor biztos, hogy dühös lesz, meg azt is mindenki tudja róla, hogy eléggé szereti a dolgokat túlaggódni – de persze valahogyan utána mindig rájönnek, hogy nem véletlenül aggódott ő annyit, hiszen mindig neki lett igaza – de amúgy sokszor eléggé kiismerhetetlen. Szokott bunkó lenni egy-egy rossz napján, de nem bunkó paraszt, egyszerűen csak morgolódóbb, mint általában. Imád dirigálni, de persze ez főmanói státuszával együtt jár, hisz ki látott még olyan felelős beosztásban levő dolgozót, aki nem dirigál állandóan. Pimasz is a kis szemtelen, sikeresen borsot tud törni bárkinek az orra alá, akár nem tudatosan is. Jelenlegi Télapójának nevelőapjára például jó pár évvel ezelőtt, mikor senki sem hitte el, hogy a mostani Télapó apja a Télapu, jól ráhozta a frászt, pedig csak önmagát adta. Ő a Télapó jobb keze, sokszor még a bal is, ugyanis Curtis-re, a „bal kézre” sokszor nem igazán lehet számítani. Mint minden manó, ő is teljesen odáig van a karácsonyért, és a Télapóért is, bár azt azért tegyük hozzá, hogy ő egy kicsit máshogyan van oda érte. Még akkor találkozott a jelenlegi Télapóval, mikor az kicsi volt, és édes, egy hógömböt ajándékozott neki, azt a hógömböt, ami neki éveken át a legtöbbet jelentette számára, mert az egyik kedvenc Télapójától kapta, még jó pár száz évvel ezelőtt. Már akkor tudta, hogy a kissrác különleges helyet fog elfoglalni a szívében, és nocsak! Így is lett.

Élettörténet: Születésének körülményeiről nem sokat tudunk, de valószínűleg az Északi-sark varázslatos hóesésének egy hópelyhéből és az Északi-sarkon található egyetlen varázskút vízéből született, ugyanúgy, ahogyan a többi manó, de ez persze csak találgatás. Olyan rég nem született egyetlen manó sem, hogy már el is felejtették születésük történetét. Ki tudja, hány száz évvel ezelőtt született, Bernard túlélt jó pár Télapót. Bár a Télapók nem öregednek, balesetekben meghalhatnak ugyanúgy, mint az emberek, illetve még úgy is lehet Télapó csere, ha az előző Télapó lemond, esetleg Télapótlanítják. Mikor Télapu, az előző Mikulás sorra került, azt hitte, hogy őt Télapótlanítani fogják, hiszen mire sikerült neki feleséget találni, mindenki egy picit már le is mondott róla, ám nem így történt. Télapu és Télanyu is imádták a munkájukat, ám azért szerettek volna együtt is lenni, főleg együtt megöregedni, így mikor a Télapu fia eléggé idős lett ahhoz, hogy átvegye a „családi bizniszt”, akkor lemondott Mikulási teendőiről. Bernard, amire csak vissza tud emlékezni, mindig is a főmanó volt, így ahogyan a jelenlegi Mikulás apjának, úgy neki is segít minden apró kis dologban. Csak annyi a különbség, hogy a mostaninak kicsit szívesebben, és nem csak azért, mert az előző, mikor átvette a Télapó szerepet, eléggé idegbeteg hitetlenként viselkedett, míg Charlie nem… sokkal inkább azért, mert már mikor először találkozott vele, aranyos fiúnak találta, és ahogyan teltek az évek, egyre inkább kezdett… hát… hogy is mondjam… beleszeretni. Ami ugye nem túl jó dolog, tekintve, hogy ő egy manó, aki sosem öregszik, és elég kicsi az esélye, hogy meghaljon, míg a Télapó halandóbb, ráadásul hamarosan Télanyót is kell hazahoznia.

Hobby: Kakaózás, sütizés, focizás a többiekkel

Foglalkozás: Ő a manók főnöke

Extrák: Könyv: Alden Perkes: The Santa Claus *** Allergiás a szerecsendióra, így neki mindig készítenek a süti manók külön mézeskalácsot, amibe nem tesznek szerecsendiót. *** Fahéj, csoki és pillecukor függő, imádja őket, főleg együtt, fahéjas forrócsokiként, aminek a tetején apró pillecukrok úszkálnak. *** A manóknál a szerelem eléggé ritka dolog, hiszen ők a karácsony megtestesülései, de mivel a karácsony nem csak a szeretet, hanem a szerelem ünnepe is, időnként előfordul egy-egy szerelmes manó, ám… hát, a testiség náluk majdhogynem teljesen ismeretlen dolog, mert ugye ők nem egy szülőpárostól születnek, hanem a hópelyhekből. Ennek ellenére, mivel a többiekkel ellentétben ő ki tudott párszor ruccanni különböző városokba, van valami halvány fogalma a dologról. *** Hercegnőmnek <3

Képinfo: shinu8p (http://shinu8p.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 12. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).