Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Katrissa Willgriff
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 25

Külső leírás: Első, amit szemügyre vehetünk külsején az nőies arca, ami nagyon szép. Szemei csokoládé barnák, amik rabul ejtik azt, aki beléjük néz. Mindig kedvességet és okosságot sugallnak persze naivitást nem lát benne az ember, de annál több titokzatosságot. Ezt a szempárt árnyékolja hosszú és sűrű szempillái. Szemöldöke szépen ívelt, ami szinte illik arcához. Orra egyenes és pont arányos arcához. Ajkai buján teltek, amik csókra csábítanak és nem is csalódik az ember hisz hihetetlenül puhák. Bőre kissé napbarnított szinte születésétől fogva ilyen így egyáltalán nem nevezhetjük fehérítő reklámnak. Amint megérinti, az ember rájöhet mennyire puha és selymes, ami állandóan rózsa illatot áraszt. Angyalian szép arcát keretezi hosszú már szinte feketének látszó sötétbarna haja, ami teljesen derekáig leomlik. Nem egyenes inkább lágy hullámokat pillanthatunk meg benne. Ha valakinek sikerül belemélyeszteni ujjait rájöhet mennyire könnyű és puha a tapintása. Szerintem a lentebb lévő testrészeken nem lepődik meg az ember. Hattyú nyaka kecses és keskenyek a vállai ezt az összhatást követi gömbölyű és telt keblei, ami pont tenyérbe valóak. Lapos hasa szép akár egy modellé és csípője inkább darázsderéknak, nevezhető. Feneke kerek és feszes lábai formásak és hosszúak. Kezei nőiesek és szinte mindig hosszú a körme kivéve, ha letörik. Pedig nagyon kistermetű, alig éri el a 168 cm magasságot. Szereti a színes ruhákat így szinte minden szín megtalálható. Egyben szereti a magas sarkút és a lapos talpú cipőket. Nyakában lóg egy nyaklánc, amin egy szív alakú medál fityeg. Ezt még családjától kapta a születésekor. Sokszor látható még bőrruhában is, ami furcsának is mondható. Tetoválás még nincs testén bár elgondolkodott már azon is, hogy egyet beszerez.

Jellem: Igazán ragaszkodó és tiszta érzelmű leány. Naivnak is mondhatnánk, de ez nem igaz hisz ezt kiölték belőle. Mindig mosolyog és próbálja viccel elütni a nem komoly problémákat, de megbeszéli őket. Jó szíve miatt rengeteg alkalommal ki lett használva, ami fájt neki, de túltette magát rajta. Imádja a gyerekeket, és ha éppen van, ideje szívesen velük tölti azt a pici pihenőt. Sokszor láthatnánk gyermetegnek, de persze ez csak bájosabbá varázsolja egész lényét. Nézi az élet legpicibb örömeit is és a pénz egyáltalán nem számít számára. Hisz azért boldogságot és szerelmet nem kaphat ezek pedig nagyon fontos mozzanatok valaki életében. Mégis gyermeteg személyisége mellett van egy határozott és komoly oldala. Amit szeretne, eléri persze csak jó eszközökkel. Ha a könyveiről, szeretteiről és barátairól van szó akkor viszont foggal és körömmel védi a számára becses kincseket. Sokszor érzi magát magányosnak, de ezt próbálja azzal kompenzálni, hogy írja könyveit és segít azoknak, akiken látja, hogy megérdemlik. Hiába látszik, csapodárnak annál megfontoltabb végig gondolja, általában amit csinál. Nem szokása a fejjel megyek a falnak elmélet. Igaz, hogy makacs néhány dologban, de az embernek mégis felkelti az érdeklődését angyali mosolya és szinte gyermetegen csillogó szemei. Amikor mindig úgy néznek a jövőbe mintha minden szép és jó lenne. Igaz sokan bántották, de őt ez felvértezte hisz nem roppanhat, össze úgy nem tudná megírni a könyveit. Meg kell hagyni igazán bolondos egy leány.

Élettörténet: Egy szegény család második gyermekeként látta meg a napvilágot egy nyári napon. Édesanyáék három műszakban dolgoztak így lényegében a két gyermeket félig a nagyszülők nevelték. Bátya, Frank mindig vigyázott a kicsi Katrissára még iskolában is a közelében volt. Így több fiú barátja volt, mint lány bár sokszor ezt nem is bánta. Egy vagy kettő lány barátnőt is magának tudhat, akikkel a nőies problémákat meséli el. Az általános iskolát jelessel végig vitte főleg magyar nyelv és irodalom versenyekre járt. Középiskolában sem szakította meg ezt a hagyományt. Folyton folyvást tanult, hogy tudását gyarapítsa. Osztályelsőként végzett, aminek a szülők, na meg persze a bátya örültek. Mikor bekerült arra az egyetemre szinte szétvetette a büszkeség. Az egyetemi évek alatt próbált párkapcsolatot kialakítani férfiakkal, de mind kudarcba fulladt. Egy idő után mikor már a negyedik férfi hagyta faképnél elgondolkodott, hogy mi lehet a baj. Végül rájött a bibi forrására. Bizony nem heteroszexuális, hanem leszbikus. Eléggé megrázta a hír még saját magát is a családról nem is beszélve. Keményen tanulni kezdett a párkapcsolatokra pedig nem fektetett nagy hangsúlyt. Mondhatni nagyon is emésztenie kellett hisz nem egy apró dologról van szó. Az egyetemet kiemelkedően végezte és bizony egy év alatt befutott író lett. Keresik a könyveit, aminek örül így írja is őket sebesen. Már csak a megfelelő társ jelöltre vár.

Hobby: Írás, olvasás, éneklés, könyveihez kapcsolódó dolgok után kutatás

Foglalkozás: Író

Extrák: *** Kiskorában imádott olvasni és ez egész életén végig kísérte eddig. Az olvasás szomja miatt vált íróvá. Szereti feldobni az emberek hétköznapjait. *** Van egy cirmos cicája akit Norahnak nevez már évek óta meg van neki a cica. *** Semmit nem bánt meg eddig az életében főleg a foglalkozását nem. ***Bátyával sokszor találkozik lényegében ő a legfőbb bizalmasa az életében az édesanyja mellett. *** Utálja, ha hazudnak neki vagy kétszínű az ember. A megcsalást sem veszi jó néven, ha mégis megtörténik, vagy nem kapja vissza az ember a bizalmát. Vagy nagyon nehezen szerzi vissza. *** Kedvenc virága a vörös rózsa azért él és hal. Nem annyira édes szájú, de néha napján azért ő is bekap egy kis édességet. *** Megtanult több nyelven még az unalmas időszakok alatt. Emellett megtanult, még gitározni, zongorázni és hegedülni is. *** Imád énekelni és nagyon szép énekhangja van, ami megnyugtatja az embert. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 12. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).