Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ishida Mitsunari
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: Vélhetően harmincas évei környékén jár

Külső leírás: Rangjához illően különbözik öltözéke a többi szamuráj katonáétól. Vádliját és alkarját tüskés vértek védik, combján egy vastagabb vért, míg felkarján sok kis lapból álló vértjének azért nagyobb a jelentősége, hogy gyorsan tudja mozgatni a karjait. Ez a szeletekből álló vértél lehetséges. Mellső, derék és ágyék részen a szokványos páncélzat fedi, amiben szintén egyszerűbb a mozgás, mint a nagy egybe kovácsoltaknál. Kabátja „klánjának” színeiben pompázik, ami nem mást mint főként lila némi fehéres ezüsttel. Gallérján látható ennek szimbóluma is. Kabátjának még jellegzetessége, hogy a hátsó részén hátra ível az anyag, mintha egy madár kitárt farok tollai lennének. Haja rövid, ezüstös, hátulról előre fésült, a szemei közé végződő hosszú tincsekben. Kardja hosszabb az átlagosnál, cakkozott mintával ellátott és nagyon éles. Hihetetlen gyorsasággal tudja forgatni, gyakran a szem nem képes követni. Arcán mindig komoly, komor kifejezés ül, néha látunk szürke tekintetében némi lenézést vagy érdektelenséget. Elég magas, de Hideyosi-samához fel sem ér.

Jellem: ** Spolier? ** Egy dolog teljesen egyértelmű nála/benne, mégpedig az odaadó hűség. Annyira elfogultan és csodálattal követi Hideyoshit, hogy eme rajongásban csak Hanbei vetekedhet vele. Nagyon jó harcos, kétségtelen, vélhetően jó a meggyőző képessége is, hisz sokan álltak mellé, amikor nagyobb hadsereget szervezett magának. Akkor sem múlik el Hideyoshi utáni ajongása, amikor Ieyasu megöli, mert ez után gyermekét támogatja. Olykor savanyúnak, lélektelennek tűnhet, pedig elég sok érzelem van benne és nem csak a rajongás és lojalitás vagy gyűlölet.

Élettörténet: A Dél-Omi tartományban született, s nem megerősített információk szerint szerzetesként élt, mikor találkozott Hideyoshival és mellé szegődött. Ishida az után vált híresebbé, amikor Hideyoshi magához ragadta a hatalmat és egyre több tartományt foglaltak el. Több posztot is betöltött már Hideyoshi mellett, végül a daimyou címet kapta meg s többszer is részt vett csatákban. Hideyoshi halála után maga verbuvál össze egy hadsereget, hogy beteljesítse bosszúval teli ígéretét, hogy megölje Ieyasut aki kivégezte hőn szeretett vezérét. *** A történelem szerint amikor seregével Tokugawa Ieyasu seregére támadt, vereséget szenvedett, menekülése ellenére elfogták a falusiak, majd lefejeztették. Ishidának három fia, három lánya volt, valamint még egy gyermeke a szeretőjétől.

Hobby: nem ismert

Foglalkozás: Daimyou

Extrák: Hat kardja is van, de mindig csak egyet használ. *** Nevének jelentése: Virtuous Man Martyred to Evil (avagy nagyjából magyarul: az ördög mártír virtuóz férfija) *** Támadásainak fő erőssége a gyorsasága, és pontossága. *** Eleme sötétség. *** Játék: Sengoku Basara Series

Képinfo: A játékból ()

Engedélyezve: 2013. 12. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).