Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jayce
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 24 évesnek néz ki de bizonytalan

Külső leírás: Vöröses barna nyílegyenes válláig omló tincsei vannak. Bőre krétafehér és makulátlan, izmai tökéletesek amelyeket előszeretettel mutogat. Szemei halványsárga ékkövekként csillognak. Ajkai teltek, vonásai pedig markánsak. Ruháiban előnyben részesíti a divatosabb darabokat de azokból is csak a sötétet. Pólókat nem igazán szokott hordani, csak ha nagyon muszáj

Jellem: Nos, őt sem éppen a kedvességről ismerik a környezetében élő emberek. Nagyon kitartó, főleg akkor ha van egy kitűzött célja amit mindenáron meg akar valósítani. Mindenkivel udvarias persze csak mértékkel. Szűk szavú, ritkán jártatja feleslegesen a száját. Tudja, hogy van amikor a hallgatás többet ér a szónál. Ha felbosszantják őt, hamar robban viszont könnyedén le is lehet csitítani őt. Bunkózni csak azokkal bunkózik akiket nem szeret vagy nem ismer.

Élettörténet: Édesapja és édesanyja is vérfarkas volt ennek köszönhetően Jayce sem maradt ki a jóból. Mindkét ágon tovább viszi a géneket. Fiatal kora ellenére is ő a legerősebb a falkájában aminek köszönhetően ő lett az alfa. Szülei halála után teljesen magára maradt ő az egyedüli a vérszerinti családjából. Egy egészen egyszerű faházban él közel az erdőhöz, többször is vendégül látja falkájának a tagjait.

Hobby: Bóklászás az erdőben. Erejének a próbálgatása.

Foglalkozás: Nincsen.

Extrák: Mivel vérfarkas sokkalta erősebb az embereknél és falkájának a tagjainál ..... Mozgása kecses és könnyed ..... Foglalt ..... Két szív van benne egy a farkasé és egy az emberé ....... Gyorsan regenerálódik ....... Nem meri senki sem kihívni őt párbajra ........ Minél öregebb lesz az ereje annál jobban növekszik.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://fc06.deviantart.net/fs42/f/2009/132/b/4/The_master_of_grey_wolf_by_TheShock.jpg)

Engedélyezve: 2013. 12. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).