Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Phaedron
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Senki sem tudja.

Külső leírás: Csodás külsejét imádja mutogatni. Karcsú testének két alakja is van. Mikor a víz alatt közlekedik, a haja sötét, akár az óceán sötétje, szemei élénk kéken csillognak, mikor leendő prédájára vadászik. Ujjközei közt áttetsző bőr feszül, hogy segítse mozgását a habok között. Bőrének színe szürkés, ám amint kiemelkedik a vízből, gyönyörű, hamvas, rózsaszín fedőréteggé válik. Hajszálai megszőkülnek, ajkai úgy duzzadnak, mintha vad csókcsatából marta volna el őket épp. Ujjai közül eltűnnek a hártyák, csodás, sötét farok úszója helyett formás lábai nőnek. Ez csupán akkor következik be, ha nem éri víz. Ilyenkor is gyönyörű, karcsú csípője kívánatossá teszi a legzordabb ember számára is. Magassága körülbelül 160 centiméter között mozog, izmai enyhén szálkásak. Mikor a víz alatt mozog, egész testének hosszúsága elérheti a 3 métert is. Szemfogai hegyesek, ha ideges, ilyenkor a pupillái is összeszűkülnek. Fura, sziszegő hangot hallat, ha fúj valakire, ilyenkor karmai is megnőnek, ezért nem érdemes felhúzni.

Jellem: Kettős személyiséggel bír. Másoknak elbűvölőnek, naivnak, könnyen elcsábíthatónak mutatja magát, ám ez közel sem igaz. Rideg, számító, csupán önös érdekei vezérlik. Bárkit képes átvágni, aki nem lát át a szitán, ám az ő eszén is túl lehet járni. Borzasztóan hiú, ezért könnyű lépre csalni, ha arannyal, csillogó tárgyakkal hívogatják. Valahol képes a szeretetre, ám ez hamar átcsaphat önzőségbe. Mindennél fontosabbnak tartja magát, a saját jólétét, biztonságát, boldogságát. Mindent úgy lát, mintha tárgyak volnának, és így is kezeli őket. Alapjáraton nem beszél sokat, ha megszólal, akkor is csábosan teszi azt. Igazán biztonságban csak a vízben érzi magát, a szárazon iszonyú bizalmatlan. Fél az emberektől, fél a hálóiktól, ezért messze elkerüli a hajókat. Pusztán a csónakokat meri megtámadni. Hamar ki lehet hozni a sodrából, ám csak az otthonában mer háborogni. Csendes magányába menekül, ha foglyul esik, ilyenkor nagyon nehéz kihúzni belőle bármit is. Túl büszke, hogy kimutassa a félelmet és a fájdalmat, ezért a kínzás nemigen hat rá. Sírni csak a szárazon szokott, ilyenkor sokkal több emberi érzés rohamozza meg. A vízben szinte érzéketlen.

Élettörténet: Múltjára nemigen emlékszik, csupán rémképek maradtak meg egy hajóról, kalózokról, és rengeteg vérről, ami a családja tagjaiból ömlött. Azóta elkerüli a halászokat, a kalózokat, a katonákat. Ha hajótöröttekkel találkozik, gyönyörű énekével elcsábítja őket, majd lehúzza a tengerfenékre őket. Értékeiket viszont elveszi, és egy távoli barlangrendszer gyomrába rejti, amit csak a víz alatt lehet megközelíteni. Ide szokott elbújni, ha fenyegetve érzi magát. Mohósága már nem egyszer bajba sodorta, jobb karján egy vágás hegét is viseli, ami mindig arra emlékezteti, egyszer kis híján kifogták, és megölték a kalózok. Sajnos az esetből nem tanult, ugyanolyan vakmerő, mint régen volt.

Hobby: Csillogó, értékes holmik gyűjtése.

Foglalkozás: -

Extrák: Énekétől bárki transzba esik, védekezni csak úgy lehet ellene, ha bedugja az ember a fülét, és nem hall a csábító nótából semmit. *** Nincs családja, már tíz éve egyedül szeli a habokat. Nem kedveli a többi szirént sem, ezért messze kerüli a társaságukat. *** Gyűlöli az embereket, mert rettentően fél tőlük, ezen nemigen lehet változtatni.

Képinfo: Nem.az.enyém. (http://google.com)

Engedélyezve: 2013. 12. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).