Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Egon Lehnhart
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 18

Külső leírás: Az átlagosnál kissé magasabb, filigrán testalkatú fiatal férfi. Szemet gyönyörködtető alakját, halványan szálkás végtagjait a szigorú és kemény kiképzés formálta. Fehér bőrét nem fogja meg a nap, az év minden egyes napján ugyan olyan sápadt. Arcán még egyértelműen látszik, hogy alig lépte csak át a felnőtt kor küszöbét, bár arcán komoly vonások ülnek. Túl fiatalon kellett egy olyan világba csöppennie, mely nem éppen gyerekeknek való. Nagy, kobaltkék szemekkel kémleli a világot. Mindig ott csillog bennük a kíváncsiság, tudni akarás, és egy kis ellenvetést nem tűrő dac is. Orra egyenes vonalú, se nem horgas, se nem fitos. Ajkai nem eléggé teltek, talán kissé egyenes vonalúnak is nevezhetném őket, de mosolya oly őszinte tud lenni, hogy azzal másokat is képes jókedvre deríteni. Haja gesztenyebarna, de van egy enyhe vöröses árnyalata. Tulajdonképpen csak ebben az egy dologban nem felel meg a III. Birodalom által olyannyira idealizált képnek, de ez őt sosem zavarta. Hullámos tincseit a világért sem cserélné el másmilyenre, pláne nem azért, hogy megfeleljen egy eszményített képnek. Már első pillanatra is értelmes, tanult fiúnak látszik, ha pedig megszólal éppen csak elmélyült hangjával, rájön az ember, hogy tudása nem csak látszat. Öltözködése puritán, hétköznapi ruhái csak sötét, egyszerű darabokból állnak, egyedüli világos ruhadarabjai, fehér ingei, melyeket magáénak tudhat. A katonaságban a németek zöldes egyenruháját viseli.

Jellem: Komoly és határozott, de van humorérzéke, amiről tudja mikor, és hogyan használhat. Engedelmes, de nem hat rá a birka effektus. Édesapjának egész életében engedelmeskedett, igyekezett megfelelni az elvárásoknak, de ha ez sikerült neki, nem tette boldoggá, ugyanis életével kapcsolatos elképzelései, egészen más úton haladtak, mint apja tervei. Nem lehet megvezetni. Senkire sem hallgat, vagy hiszi el a legnagyobb sületlenségeket. Szeret a saját ismereteire, tapasztalataira hagyatkozni. Bírálja a fennálló rendszert, de nem hangoztatja véleményét, családja érdekében, így bátran nevezhetjük megfontoltnak. Önzetlen, mások érdekeit többségében sajátjai elé helyezi. Ha szeret, teljes szívéből teszi, bár érzelmei kimutatásával akad némi gondja. Fél attól, hogy elveszti szeretteit, így kötődését nem engedi teljesen felszínre törni.

Élettörténet: Egy munkáscsaládban született, 1920-ban, egy Berlin melletti kisvárosban, Németországban. Második gyermek volt a családban, bátyja születése után nem sokkal érkezett a családba. A család anyagi háttere stabil volt, de akadtak idők, mikor sokat nélkülöztek. A két fiút apjuk egészen kis koruktól arra nevelte, hogy legyenek kitartóak és dolgosak, mert a szorgalmas munka kifizetődik. Szerette volna, hogyha fiai sokkal jobb körülmények között éljenek felnőttként, kevesebb gonddal, problémával, mint ahogy ők. A munkásosztályból a kitörést eleinte taníttatás keresztül akarta elérhetővé tenni. Egon imádta az iskolát, mindig kiválóan teljesített, jó jegyeket szerzett. Hálás volt, hogy apjának a rengeteg munkájáért. Ahogy egyre idősebb lett, komoly elképzelései születtek arról, hogy ha lehetősége adódik, mivel is szeretne foglalkozni. Orvos szeretett volna lenni, legnagyobb álma az volt, hogy bekerülhet egy berlini egyetemre, ahol a legmodernebb tudásanyaghoz juthat a gyógyászat terén. Az ő nagyszabású álmaival ellentétben testvére nem dédelgetett hasonló terveket, ő sokkal hevesebb volt, a tettek embere. Nem kötötte le soha annyira a tanulás, mint öccsét. A II. világháború kitörésével, a csalás anyagilag tönkrement, Egonnak és bátyjának abba kellett hagyni az iskolát. Egon megtört, sokáig emésztette magát a dolgon, hogy álmai egy szempillantás alatt szertefoszlottak, de lassacskán beletörődött. Testvérével együtt beálltak apjuk mellé a gyárba dolgozni, míg egy nap bátyja elő nem rukkolt egy érdekes ötlettel. Úgy döntött beáll a seregbe. Jövedelmezőbb dolognak tartotta, mint nap, mint nap a gyárban gürcölni. Egon, és édesanyjuk nem tartotta túl jó ötletnek a katonaságot, de apjuk szorgalmazta. Ennek eredményeként pedig Egon is hamarosan egy kiképzőtáborban találta magát lőgyakorlaton a sárban kúszva-mászva. Bátyjával együtt a hollandiai Middelburgba lettek kivezényelve.

Hobby: Focizni a többi katonával a parton, álmodozni egy szebb, békés jövőről.

Foglalkozás: Katona.

Extrák: Eshiimé, Cons mellé. *** Uni karakter, de inkább aktív félnek felel meg. *** Bírálja a fennálló rendszert, de apja elvárásainak megfelelve bevonult fivérével katonának. Nem a hazájáért harcol, sokkal inkább azért, hogy mindketten épen, és élve átvészeljék a fronton. *** Minden álma az volt, hogy orvos lehessen, de ez a háborúval lehetetlenné vált. Könyvek segítségével elég sok mindent tud az orvoslásról, a sebesültek ellátásánál is szokott segédkezni. *** Van egy szív alakú anyajegy bal vállán. *** Folyékonyan beszél angolul, franciául és németül. Hollandul is tud egy kicsit, de lég rendesen töri.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/204/1/4/edward_courtenay_by_marzo20-d589yu7.jpg)

Engedélyezve: 2013. 12. 01.
2014. 12. 13.

Módosítva: 2014. 12. 13. 12:20:23
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).