Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kormányzó
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 44 éves.

Külső leírás: Magas, körülbelül 190 centiméter, kitűnik a tömegből. Karcsú, mégis szálkásan izmos a teste. Haja enyhén hullámos, mogyoróbarna. Oldalt kicsit már őszül, ez a korának és az átélt borzalmaknak is egyaránt betudható. Szeme kékes színű, ám már inkább szürke, nem csillog az élni akarástól. Ráncia mélyen ülnek a szemei sarkában, ám ez csak az egyik oldalt látható. Jobb szemét ugyanis elveszítette, ezért egy fekete szemfedőt visel. Arca ritkán tükröz bárminemű pozitív érzelmet. Ritkán mosolyog, ám annál többször torzul dühtől az arca. Ruhái egykori felsőbbrendűségét tükrözik. Imádja a sötét ingeket, mellényeket, a lábszáraira simuló nadrágokat. Hosszú kabátja alatt mindig lapul kés és lőfegyver is. Az egész lénye elbűvölő volt, hiszen bármikor képes a megtévesztésre. Mára azonban görnyedten jár, egy megkeseredett ember képét tükrözi, aki nem kíván mást, csak meghalni.

Jellem: Személyisége kettős: mások szemében elbűvölő, jóakaró, kedves, figyelmes. Egy hétköznapi fiatalember képét vetíti mindenki elé. Odafigyel a legapróbb bajokra is, készséggel segít, ha tud. Valójában azonban utál élni, eszméiért bárkit képes feláldozni. Rendkívül ingerlékeny, bosszúálló típus, ez okozta a vesztét. Szeretteiért bármit megtesz, képtelen szakítani, elválni attól, akit megkedvelt. Hirtelen haragú, ha fenyegetve érzi magát, képes könnyen felidegesedni. Önös érdekeit bármilyen eszközzel védi. Ha idegenek közé kerül, csendes, szótlan. Nemigen néz senkire, nem mozdul. Bizalmatlan az idegenekkel szemben, nem szereti őket. Szívességet sem igen tesz senkinek, csak ha úgy véli, feltétlen szükséges. Például az életben maradáshoz. Nem szeret tartozni, ám azt élvezi, ha neki tartoznak. A hazugság nem áll távol a lényétől, sőt. Az egész ember egy óriási hazugság. Mesterien színészkedik, eme képességéről azonban senki sem tud. Aki igen, az már minden bizonnyal halott. Hosszasan lehetne sorolni, miért kéne elválasztani a fejét a nyakától, ám régi énjével ellentétben úgy tűnik, megváltozott. Védelmezővé vált, ami eddig is megvolt benne, ám most más eszközökkel igyekszik a számára fontos személyeket megóvni a veszélyektől.

Élettörténet: Előéletéről nem sokat tudni. Volt egy bátyja, akivel túlélővárost alapítottak a zombi apokalipszis kitörése után. Önkényesen kormányzónak nevezte ki magát, ezen a néven is szólították a városlakók. Úgy tűnt, a fallal körülvett városban átvészelik a kitört világvégét, ám jövevényeknek hála felbolydult az élet Woodburyben. A közelben élő csoport tagjai betörtek a városba, sok áldozatot követelt a támadásuk. A Kormányzó eszét elvette a bosszú, mindenki életét kockára tette, mikor elindult, hogy kivégezze a közeli börtön lakóit. Próbálkozása azonban kudarcba fulladt, Woodbury összeomlott, maga pedig vándorolni kényszerült.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Robert Kirkman – Walking dead képregényből *** Mindenki Philip Blake néven ismerte a városban, ám valójában az igazi neve Brian Blake. Philip a halott testvérének a neve. ***

Képinfo: Blablabla nem én, nem enyém, nem tudom (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).