Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kelly Crawter "Julisa"
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 26

Külső leírás: Alkatát egy modell könnyűszerrel megirigyelhetné hisz jó néhányat maga mögé utasíthatna. Természetesen napbarnított bőre hibátlan és eszméletlenül selymes, puha tapintású. Bár ha valaki meztelenül látja megdöbben rajta, hogy mennyire szét van tetoválva. Szinte mindenütt található rajta egy.(Amit a képeken lehet látni.). Valaki végigfuttatja tekintetét Kellyn megállapítja nem elhanyagolható szépség. Telt tenyérbe való keblei puhák, lapos hasa elgondolkodtató látvány, hogy vajon mi vár lentebb. Nem csalódhat a szempár darázsderékba ütközik és egy igen formás és feszes fenékbe. Persze ez is folytatódik formás és hosszú lábaival amit őzike lábnak is becéznek. Arca igazán nőies szinte angyalian szép pisze orra még különlegesebbé teszi az összhatást. Ajkai teltek amik csókra csábítanak alsó ajka közepén még egy piercing is található. Szemei olyan sötét kékek akár a haragos tenger. Ezzel a ritka szempárral igazán metsző pillantásba részesítheti az embert. Mégis ha belenéz valaki elvész benne szinte vonzza és csalogatja mintha csak gazdájuk csalogatná áldozatát akár egy szirén. Természetes éjfekete haja egészen hátközepéig leér nyílegyenesen. Frufrut hagyott magának így jobban érvényesítve arcát. Hajzuhataga dróthatásúnak néz ki pedig ez egyáltalán nincs így. Nagyon is selymes szinte már kínzóan az. Bőre rózsa illatot míg haja levendula illatot áraszt. Kicsi nőies kezei kecsesek. Igazán magasnak mondható eléri a 175 cm magasságot. Szereti a magassarkúkat bár a lapos talpúakat sem veti meg. Soha sem öltözik kurvásan mindig kicsit kihívó de vissza fogott. Néha a többet takar és keveset mutat a nyerő. Egy bőrnyaklánc van a nyakában a képen is hasonló látható bár amit állandóan hord arról a szeme színével megegyező drágakő fityeg amire mindig azt mondja, hogy bóvli.

Jellem: Egy igazán vagány nőt mutat a külcsín aki könnyű szerrel tud bunkó lenni és szócsatába bocsátkozni az emberrel. Ez megfelelő a valóságnak hisz ha valaki neki nem tetszik és az éppen beszól olyan szépen leosztja, hogy az illető köpni-nyelni nem tud. Persze elég kellemetlen az a pillanat mikor rá zúdítja az emberre az ellenszenvét főleg, hogy pattogott neki. Persze szeret csak úgy zavarba hozni másokat hisz perverz személyiség. Mindig megmosolyogtatja mennyire naiv néhány ember lelke bár nem az ő dolga hogy beokítsa őket az élet rossz oldalába. Szeret flörtölni de nagyon megválogatja, ha egyáltalában egy éjszakás kalandba keveredik valakivel vagy esetlegesen kapcsolat létesít vele. Kompromisszumokra képes nő aki bizony a kritikát is jól bírja, na meg nagyon szépen osztja is. Kegyetlenül őszinte és néha hideg zuhanyként éri az embert a szájából kijövő szavak és mondatok halmaza. Az ágyban van, hogy csak saját élvezetét hajszolja, de van olyan napja is, hogy egyenlő arányban játszik. Egyetlen egyszer részesíti előnyben a másik fél élvezetét az pedig a párja. Eddig két komoly kapcsolata volt mind a két férfi egy tapló féregnek bizonyult. Egy éjszakás kalandjai se sok volt maximum egy vagy kettő. Nem hinné az ember de ez alatt az álarc alatt bizony megrendítően más lány lakozik. Nem mutatja ki, ha sikerül megbántania valakinek, pedig hihetetlenül nagy szíve van és kedves lélek. Ez a kettősség szinte megrendíti az embert olyan mintha két személyiséggel rendelkezne. Pedig a kettő egy és ugyan az-az ember. Imád viccelődni és szereti ha szeretik vagy éppen ő adhat szeretet. Mégis ő a rideg álarcot választja így nem sérül annyira. Bár már égetően várja azt a férfit aki betekint végre az álarc alá és végre meglátja benne az igazi Kelly-t.

Élettörténet: Mondhatnám hogy szokványos családban nőtt fel de ez csak füllentés lenne. Édesanyja egy nagyon szegény család egy szem lánya volt míg apja egy iparágazat dúsgazdag örököse. Amikor találkozott a két szülő egymásba szerettek de nem hitték volna, hogy akkor kezdődik a pokol számukra. A két felnőtt szülője hevesen tiltakozott a pár szerelme ellen. Kelly szülei pedig harcoltak igazukért aminek az lett a vége hogy édesanyját elküldték messzire. Rá egy évre tudott vissza térni bár a szerelem ugyan úgy lángolt szívében mint rég. Addigra édesapja vette át a családi céget és egyik egy éjszakás kalandból a másikba ment. Mikor felvette volt szerelmét mint titkárnőt nem is sejtette hogy a hőn szeretet nő ücsörög mellette. Félévre után jöttek rá, hogy kivel is állnak szemben. A szülők ekkor is megpróbáltak beleszólni a házasságba de már nem tehettek semmit a két fiatal összeházasodott. Két év múlva jött a világra Kelly akit örömmel vártak. Rá egy évre pedig jött öccse Derek. Mégis mivel a vállalatot kellett vezetni így apja dolgozott szinte folyton, folyvást és édesanyja is állandóan bent ült. A kicsik nagyon szomorkodtak emiatt de már a szülők úgy oldották meg, hogy bevitték magukkal őket. Nem volt normális gyermekkoruk folyton ingáztak a családi ház és az iroda között. Mégis örültek mert legalább minimális figyelmet kaptak a szülőktől. A legjobb iskolába járatták őket mégis Kelly a rajznál kötött ki pedig angyalian szép énekhangja van. Derek pedig a táncnál. Végül a szülők azt szerették volna hogy jogi egyetemre menjen mind a két gyerek, de Kelly vagy más néven ahogy a barátai nevezték Julisa megmondta kerek perec, hogy ő bizony tetováló mesternek megy. Derek perig hasonlóan ellenállt az útmutatás ellen. Minden évben vagy éppen a szünetekben vitáztak a szülőkkel mivel ők szerették volna hogy szakmát váltsanak. Derek elköltözött de még nővére maradt a szülőkkel. Végül egyik nap, már épp pakolt mikor szülők hazaértek és kérdezték riadtam mit csinál mire megmondta az egyszerű választ: Elköltözik. Megrémült a házaspár hogy egy újabb gyermeküket elveszítik. Kelly megígérte hogy haza jár majd pár utcával távolabb költözött. Ekkor még csak 21 éves volt. Az évek alatt végre rendeződött a kis család között a viszály és Kelly az egyik oldalra, Derek pedig a másikra költözött. Így a szülői villa van középen és mellettük két kisebb villa amikben a gyerekek élik normális magán életüket. Kellynek volt kettő komoly párkapcsolata mind a kettő kudarcba is fulladt mivel az első megcsalta a második pedig csak a pénzét akarta. Ezzel betelt a pohár és a lány úgy döntött egy jó ideig totálisan elege van a férfiakból. Olykor ha színpatikus valaki azzal talán elmegy egy éjszakát szórakozni de semmi több. Mégis lelke legmélyén szomjazik a szerelemre bár még magának sem vallja be szívesen.

Hobby: Rajzolás, tetoválás, olvasás, írás, éneklés, flört, piszkálódás, vezetés, szex

Foglalkozás: Tetováló mester és írói asszisztens

Extrák: *** A tetováló mesterek körében csak Julisanak nevezik, valamint barátai is így hívják. *** Szeret írni de inkább köti le a rajzolás és a tetoválás készítés. *** Ő a leghíresebb tetoválómester nő a szakmában ami igazán meglepő hiszen több éves szakmai tapasztalatos embereket utasít maga mögé. *** Imádja vezetni kocsiját és motorját is. *** Egyszer brahiból megpróbált hogy milyen egy nővel az intimitás bár ez a fajta élvezet nem jött be neki így maradt a férfiak mellett. *** Imádja a fantasy könyveket szinte él hal értük akár csak a növényekért és az állatokért. *** Nem szeret a reflektor fényben lenni így nagyon visszafogottan él. *** Van egy fekete macskája akit Devilnek nevezett el. *** Szereti az esőt és a havat bár a villámokat nem kedveli annyira. *** Néha ha nagyon rossz napja van akkor rágyújt. *** Régebben modellkedett is csak megunta az állandó rigolyát és fogyókúrát így otthagyta. *** Testvérével és családjával már jó viszonyt ápol. *** Kevés barátja van csak. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).