Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Odille Blanc
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 23

Külső leírás: Középmagas, átlagos testalkatú nő. Épp súrolja a százhetvenöt centit. Szép teste van, szép mellei és feneke, hosszú lábakkal. Nem az a mindenki által imádott bombázó típus, egyedisége miatt sok férfi elkerüli. Arcvonásai kemények, hosszúkás állkapocscsonttal rendelkezik, hegyes kis orra tökéletesen passzol arcához. Vérvörös írisze baj jóslóan mered bárkire, aki csak belenéz. Telt, vöröses ajkain mosoly nemigen látszik. Hosszú, dús, tört fehér haját felköltve hordja egy díszes hajtűvel, egyébként, akinek szerencséje lehet hozzáérni, a legpuhább érintésben lehet része, és rózsa illatban. Öltözködése igazán ritka és egyedi. Amolyan viktoriánus és steampunk keveredése. Imádja a barna, fehér, fekete és vörös színek keveredését. Az övek nélkülözhetetlenek számára. Mi mást hordana kizárólag, mint bakancsot és csizmát. Imádja a különleges órákat és ékszereket.

Jellem: Rendkívül eszes nő, könnyen átlát másokon, neki lehetetlen hazudni, egyszerűen megérzi. Kiváló emberismerő, egy pillantás valaki külsejére, majd a szemébe, és máris levágja, milyen is az az ember valójában. Becsületes és igazságos, a hazugságot a legmélyebben megveti és kiáll az igazságtalanság ellen. Az ártatlanok védelmére kel. Együtt érző és jószívű nő, de sosem mutat érzelmeket, mindig egy maszkot rak fel, nem élné túl, ha mások puhánynak gondolnák.

Élettörténet: Édesanyja vámpír, apja pedig varázsló, így mindkettőjüktől örökölt különleges képességeket. Anyja révén a vörös szemek, melyekkel olvasni tud mások lelkében, gyorsasága és hatalmas ereje, és természetesen kis vérszomja. Apja révén a mágiahasználat. Szülei szerették lányukat, és annak bátyát is Leot is, de keményen nevelték őket, hogy életre valók legyenek.

Hobby: ékszerek készítése, bűnügyek megoldása, barkácsolás

Foglalkozás: nyomozó

Extrák: ~ Vámpír szemeivel ténylegesen olvasni tud mások lelkében, de csak azt látja, hogy milyen bűnöket követett el az illető vagy, hogy épp ártatlan ~ Szemmel még követhető, de nagyon gyors futó, és sosem fárad ki, ereje is hatalmas, de nem szereti használni ~ Megvan ugyan a vérszomja, de csak ritkán kényszerül egy kis vér elfogyasztására, az emberi táplálék is ehető számára ~ Mágiát nem nagyon használ, maximum hétköznapi dolgokra, mint lebegtetés meg ilyenek ~ Nagyon ügyes ezermester, ért a javításokhoz és mindent össze tud rakni ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 14.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:28:58
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).