Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amasai
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 32 éves

Külső leírás: Magas, izmos férfi, kellemesen barna bőrrel, amit sok helyen sebhelyek fednek. Szinte soha nem hajtja hátra az arcába lógó kapucniját, ami által csakis mogorva ajkai s sebhelyei látszódnak. Szemei csak sejtetően csillognak, fenyegetően. Pedig nagyon szép sötétzöld szemekkel áldotta meg a természet, amihez rövid, sötétbarna haja van. Arca karizmatikus, arccsontja remekül kivehető, amitől még erőteljesebb alakja. Mindig talpig feketében jár, ritkán vöröses árnyalatú anyag is díszíti. Csizmát hord mindig, amibe tőrt is rejt, övén többféle pengével, hátán pedig a nagy kardjával járja útját.

Jellem: Nagyon erős akaratereje van, lehetetlen nincs a számára, kitartása pedig példaértékű. Nem csak ezek segítik a munkájában, hanem gyorsan forgó esze, ravaszassága, sőt kegyetlensége is. Stratégiai képességei remekek, hamar átlátja a bonyolult helyzeteket is. Szinte lehetetlen, hogy bárkihez is ragaszkodjon, érzéseit elfojtja, mélyen magában tartja. Pedig tud együtt érezni, aggódni, sajnálkozni, de ezeket próbálja kiölni magából. Mindennek csakis a haszonoldalát próbálja nézni, az hogy egy állat is érez, vagy egy ember már nem lényeges. Lehetetlenség a lelkiismeretére hatni, gyermekként gondoskodtak arról, hogy ne legyen neki. Nem álmodozik, céljai vannak, s véghez is viszi őket. Keveset beszél, nem a szavak embere. Sokszor durva, s nem csak a tetteivel, hanem azzal a pár szóval is, amit hajlandó kimondani.

Élettörténet: Édesanyja zsidószármazású rabszolgaleány volt az egyik gazdag férfi udvarában. Ahogy az lenni szokott a szép leányt megkívánta az úr, s így fogant meg Amasai, akit akkor még más néven szólított édesanyja. Öt éves koráig az asszony nevelte, utána azonban gazdája eladta egy rabszolga kereskedőnek, aki egy szervezetnek adta tovább. Ott kezdődött el a kiképzése. Erős fiú lévén az Amasai nevet kapta a kiképzőjétől, aki se könyörületet se kegyelmet nem mutatott a fiú iránt. Ő mégse érezte úgy, hogy elnyomja vagy bántalmazza a férfi. Tisztelte és megbecsülte, a legjobb tanítványává lett. Tanult és teljesített, munkákat végzett el úgy, ahogy más nem. Még mindig a szervezet tagja, de ők hagyják békében élni, hírnökkel üzennek neki, ha munkája akad s így is kapja meg a fizetségét.

Hobby: harcrcművészetek gyakorlása, újak tanulása, edzés, olvasás, művelődés.

Foglalkozás: Bérgyilkos

Extrák: A neve jelentése: Erős. *** Tagad minden hitet. Ateista. *** Eredeti nevét eldobta, s felvette a bérgyilkosi nevét. *** A város szegénynegyedében van egy kis lyuk, amit magáénak mondhat. Ott tárolja a rengeteg könyvét, több nyelven is. *** Az anyanyelvén, héberen kívül beszél latinul, arabul, több törzsi nyelven is, ír és olvas, ami abban a térségben felbecsülhetetlen. *** Minden kegyetlenség ellenére édesanyjára meleg szívvel tud visszagondolni. *** Azt vallja, ami megölheti, az teszi elevenné. Nem hiába van tele sebhelyekkel. *** Rengeteg harcművészetet elsajátított már. Remekül bánik több tőrrel is egyszerre, kardokkal és különböző pengékkel, az íjjal és még a buzogánnyal is. A pirotechnikai tudása is eléggé jó.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 14.
2015. 03. 03.

Módosítva: 2015. 03. 03. 17:20:57
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).