Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adelpha
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 22 éves korában halhatatlanságot kapott Zeusztól

Külső leírás: Magas és kecses, akár egy őz. Száznyolcvan centi, vékony, de mégis formás testalkatú. Enyhén napbarnított, puha bőre alatt edzett izmok feszülnek, főként karjain és lábain. Keskeny dereka és válla van, keblei nem túl nagyok, de formásak. Lábai hosszúak és szemet gyönyörködtető alakjuk van, feneke kézre való. Arca kissé markáns, de mégis nőies, kevéske szeplő díszíti. Fűzöld szempárjából tiszta, szeretetteljes tekintet ragyog. Szája szív alakú, telt. Hajzuhataga rókavörös, a melle alá ér, néhány raszta tinccsel kiegészítve. Természetesen hullámos, néhol világosabb csíkokkal, ahol a nap kiszívta. Öltözéke szolid, természetes színeket hord, főleg barnát és zöldet. Alkalmazkodva a jelenkorhoz farmert is szeret hordani csizmával. Nem szereti a rikító színeket. Ékszerei tollakból, bőrből és fából készültek, ő maga szokta készíteni azokat. Szereti a fejpántokat, így haja nem tűnik olyannak, mint az oroszlánsörény.

Jellem: Aranyszívű leány, szívén viseli az állatok, növények sorsát. Minden lénnyel törődik és vigyáz rájuk. Az erdő az ő területe, ismeri minden egyes pontját. Kitűnő vadász, de sosem vadászik az erdő állataira, nincs szíve leölni őket, nem tudna ártani senkinek sem. Határozott, bátor lány, kiáll a számára fontos dolgokért. Kíváncsi, érdeklődő, szeret mindenről tudni, és mindent ki is derít. Mindenki szereti, legyen az ember vagy állat, de ő csak az állatokat szereti, nem bízik az emberben, úgy tartja, becstelenek. Egyedül édesanyjában és nagybátyában, Apollónban bízik.

Élettörténet: Artemisz, a vadászat, a vadállatok és a hold istennőjének és Orion vadász istennek a lánya. Artemiszt megtévesztette és elrabolta Orion, majd megerőszakolta a szűz istennőt. Artemisz dühében ráküldött egy skorpiót, hogy marja halálra. Ezek után úgy döntött, megszüli a gyermeket, hogy utódja legyen és segítse az erdők védelmét. A gyermeket szívélyesen fogadták az Olimposzon, szeretettel vették körbe és gondosan nevelték. Felnőve Adelpha egy melegszívű, kedves nő lett, mindenkit szeretett, és építette kapcsolatait. Egy napon úgy érezte, szerelmes lett, de a férfi csak ki akarta használni. Összetörte a fiatal lány szívét és eltaszította mindenkitől. A férfit Apollón és Artemisz szörnyű kínok között gyilkolták meg. Azóta Adel az erdőbe költözött, és minden szeretetét az állatoknak szenteli.

Hobby: íjászat, olvasás

Foglalkozás: erdők és vadállatok védelmezője

Extrák: ~ Imád olvasni ~ Apollón segítségével tanulja a gyógyítást ~ Ért az állatok nyelvén ~ Rendkívül erős szaglása van ~ Éjjelente gyakran mereng a holdra, nyugtató hatással van rá, és felerősíti a gyógyító erejét ~ Nagyon gyorsan fut és úszik ~ Úgy mászik fára, akár egy erdei állatka ~ Fegyvere íj és nyilak, közelharc esetén tőr ~ Ha bárki az erdejében vadászik, elijeszti vagy megöli

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 07.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:29:47
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).