Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Deborah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 24

Külső leírás: Erős testalkatú, magasabb nő, izmait edzéssel tart formában. Hamvas, világos bőre a sok közelharcnak köszönhetően tele van sebhelyekkel, bár arcához még egyetlen ellenfele se tudott nyúlni. Vonásai keményebbek, de így is hihetetlen vonzó. Mogyoróbarna szempárját erős sminkkel szokta kiemelni. Orra hegyesebb, alatta hívogató telt ajkain általában pimasz mosoly ül. Különleges ismertetőjele az élénk rózsaszín, tépett, kusza haja, amit általában laza kontyban fog össze. Orcái kissé szeplősek. Öltözéke egyszerű, csak fekete ruhákban jár, bakanccsal kiegészítve. Fegyvert mindig tart magánál.

Jellem: Jó humorú, kedves ember, persze, ha a megfelelő oldalon állsz. Nagy tiszteletnek örvend, aki csak ismeri, tudja, hogy mikre képes és, hogy nem riad vissza semmitől. Hidegvérű vadász, érzelmek nélkül tud gyilkolni és nem hagy nyomot. Nem sok barátja van, de azok szeretik és kiállnak mellette életük árán is. Jószívűnek mondható, segít az elesetteken, kiáll az ártatlanokért. Derűs személy, szeret mosolyogni, nevetni. Szeretetben gyakran volt hiánya, de amióta megtapasztalta a törődést és a barátokat, még jobban igényli a szeretetet, bár ezt sose mutatja ki. Komolyabban még sose csavarta el senki a fejét. Nagy örömmel kezd ki lányokkal, imád flörtölni.

Élettörténet: Még nagyon fiatalon árvaházba került, családját sose ismerte. Négy éves korában kivette onnan egy férfi, aki fantáziát látott benne és harcost faragott belőle. Ez a férfi a bérgyilkosok társaságának vezetője. Ő adta neki a Deborah nevet és már kiskorától kezdve profinak nevelte, mintha a saját lánya lenne, aki sose lehetett neki. Korán kiderült, hogy társainál sokkal gyorsabb és erősebb. Különleges erejének forrása máig ismeretlen. Már tizenéves korában túlszárnyalta a társaság legtöbb tagját és rengeteg életet oltott ki. Azóta hatalmas hírnevet szerzett magának, rengetegen tisztelik és félik, meg persze sokan meg akarják ölni, de még igazi vetélytársa nem akadt.

Hobby: Méregkeverés, edzés

Foglalkozás: Bérgyilkos

Extrák: Profi nyomkövető. ~ Nagy élvezettel veti bele magát a testi örömökbe, legyen szó nőről vagy férfiról. ~ Fegyvereit mind profin forgatja, rendkívül precízen lő. ~ Mivel többnyire férfiak között van, eléggé férfias lett ő maga is. ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:30:55
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).