Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elora
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 200

Külső leírás: Mindössze 156 cm magas, ám aprócska termete ellenére színrelépését minden esetben rémült, viszolygó szempárok kísérik. Testtartása és mozdulatai mind-mind nemesi származást sugallnak. Megjelenése végtelenül tiszteletet parancsoló. Karcsú, formás testalkatán meglátszik, hogy ügyes harcos, bár termetéből fakadóan csak mérsékelten. Bőre akár a porcelán, halovány, sima és hideg, így jól esik neki bárminemű melegség. Arcocskája hegyes füle, szarva és tetoválásai ellenére nagyon bájos, akár egy kisleányé. Igéző szemei skarlátvörösen ragyognak, eme szín haloványabb változata tündököl apró, szív alakú kis ajkain. Lágy esésű, dús rózsaszín haja fenekéig ér, szinte mindig kibontva viseli. Öltözetével általában igyekszik kihangsúlyozni nem emberi voltát, valamint hangsúlyozni nőiességét. Emberi formában képes megválni démoni jellegzetességeitől, vagy inkább billogaitól (szárny, szarv, fül, arcán lévő jegyek, szemszín, pupilla), ez alól kivételt képez az emberinek cseppet sem mondható hajszíne. Szeme ebben az állapotban mély, barnás bordóra vált, démoni ereje pedig szinte nullára redukálódik. Nyakláncát megboldogult (ha van olyan a démonok esetében) édesanyjától örökölte. Nagyon ragaszkodik hozzá, állandóan és büszkén viseli. Ezen kívül állandó kiegészítője még apja címerét mintázó fülbevalója.

Jellem: Okos és művelt, tapintatos, és udvarias, ahogy az egy magas rangú démon leányához illik, szigorú neveltetésben részesült. S természetesen atyja nevéhez méltóan csalafinta, jeleskedik az ármánykodás és ámítás összes válfajában. Nagyszerűen ki tudja használni külső jegyeit, aprócska termetét, bájos kis arcocskáját, hogy rászedje a gyanútlanokat. Képes előnyt kovácsolni akármiből, amit csak adott neki a természet, s maradéktalanul kihasznál bármit, amit csak tud. Igyekszik kerülni és távol tartani magától az érzelmeket, amikor csak teheti hideg fejjel gondolkodik. Persze megesik, hogy érzései elragadják, elvégre fiatal és heves még, de ez csak a legszélsőségesebb helyzetekben és állapotokban fordul elő vele. Sohasem adja fel, nem ismer sem megalkuvást, sem pedig lehetetlent. Ha kell haláláig küzd. Nem alázkodik meg, s nem törik meg senki akaratának súlya alatt, hiszen nem erre nevelték. Nehezen barátkozik, nem kedveli eme tevékenységet, hiszen önmagán kívül nem igazán érdekli semmi más, főleg nem a halandók. Szánja őket múlandóságuk miatt. Apját tiszteli és szereti, de pontosan tudja, hogy a Nagyúr számára ő maga csak egy eszköz, s ezt minden esetben számításba veszi. Ez a dolog olykor bántja is, de érzéseit még annyira sem szereti megosztani másokkal, mint gondolatait. Sajnos a saját bőrén volt szerencséje megtapasztalni, hogy milyen veszélyes játék ez. Mindennek ellenére első benyomásra általában cseppet sem tűnik sem zárkózottnak, sem pedig csendesnek, imád locsogni, s nem elhanyagolhatóak színészi képességei sem.

Élettörténet: Beliar egy szem leányaként látta meg a "napvilágot". Apja bukott angyal, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt, immáron azonban a hazugság és csalás patrónusa. Édesanyja Isirneth, egy succubus volt, aki beleszeretett a fenséges és daliás, no meg erős és hatalmas Beliar-ba, s összesen négy gyermekkel áldotta meg, majd meghalt legkisebb, s legerősebb gyermeke születése közben. Elorának tehát két bátyjat (Nalahr, Nobur), valamint egy igencsak erős öccsét (Easir) tudhat magáénak. Az alvilágban, atyja palotájában nevelkedett. Hideg és szigorú neveltetést kapott, akárcsak testvérei, s bár illem szempontjából a leányokat megillető okításban részesült, a többi műveltség tekintetében, így a harcászati tudás elsajátításában is fiúgyermekhez méltó képzést kapott. Bátyaival örökös versenytársakként viaskodtak, hiszen apjuk hatalmát csakis egyikük örökölhette. Elora persze alacsony termete, s női fizikuma miatt jelentős hátrányból indult, s akárhogy is próbálta beérni fivéreit örökösen csak mögöttük kepesztetett. Viszont amit fizikailag nem tudott behozni, azt behozta éles nyelvével, bátorságával és rátermettségével... na meg persze bájos arcocskájával. A csalás és megtévesztés művészetét magas szinten elsajátította, s könnyedén manipulált bárkit, akit csak akart, így tulajdon környezetét is. Ezt apjának korán szemet szúrt, s csakhamar kedvenc gyermekévé vált a kislány, akiben önmagán túl méltó utódot vélt felfedezni. Testvérei persze számtalanszor megpróbálták félresöpörni az útból (vagy inkább eltenni láb alól) a "trónbitorlót", ám mivel a leány amellett, hogy apja bizalmát és szeretetét élvezte meglehetősen ügyesen és rafináltan járt el, így végül ők lettek félresöpörve. Nalahr, a legidősebb katonai sorra jutott, s a pokol egyik légiójának alparancsnokaként köteles minduntalan feljebbvalói parancsait lesni. Nobur, hála húgocskája ármánykodásának száműzve lett apja udvarából, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Easir pedig anyai nagybátya udvarába került, hogy ott tanulja ki a nekromanciát és egyéb sötét tudományokat, mellyel majd drágalátos húgocskáját szolgálhatja. Elorát így tehát egészen ifjú kora óta uralkodónak nevelték. Immár felcseperedve pedig atyja mellett, s távollétében már besegít az uradalom kormányzásában, s ügyeinek intézésében. Atyja természetesen már azon is elgondolkodott, hogy ki lehetne méltó házastársa elsőrangú leányának, ám mindeddig nem jutott döntésre. Jelenleg ez a leány Beliar Nagyúr legnagyobb kincse, s neve méltó továbbélésének záloga.

Hobby: Hivatása fontosabb annál, mintsem ilyesmire pazarolni drága idejét.

Foglalkozás: Trónörökös, a hazugság és csalás következő patrónusa.

Extrák: Szárnyai nem csupán díszként szolgálnak, képes velük repülni is, ám csupán rövid távon. ××× Képes megszállni halandókat, s akár gyengébb lelkületű démonokat is, s így uralma alá vonni testüket. Valamint démoni léte legfelső lépcsőfokán hatalmas sárkányszerű kreatúrává tud átalakulni, ám ez az állapot rengeteg életenergiáját emészti el. ××× Imádja a napfényt... nézni, a bőrén érezni és magába szívni. Talán az egyetlen dolog, amit kedvel a halandók világában. ××× A tűz nem árt testének, akár egy fortyogó vulkán lávatengerébe is belehuppanhatna. Egyedül ez az egy képessége marad meg emberi formában is. Ellenben a hideget nehezen viseli. A hó egyenesem égeti bőrét, óvakodik is tőle. ××× Szarvainak ívét valamint az arcán, a szeme körül lévő hat vonást apjától, míg a homlokán ékesítő három pontot édesanyjától örökölte. Ezek apai részről családi, míg anyairól a succubusokat jellemző jellegzetességek. ××× Hajszínét a még mindig angyalként tevékenykedő nagyanyjától örökölte, ki a rózsakertek iránti odaadó szeretete jegyéül kapta eme jellegzetességet. ××× Bár szülőanyja egy succubus volt, a szexualitás mindig is távol állt tőle. Ehhez az is hozzájárult, hogy apja leendő házasságában is kitűnő lehetőségeket látva óvta leánya erényeit, s elszigetelte őt minden effélétől. ××× Sérülései szélsebesen regenerálódnak. ××× Elvileg képes a halandók lelkének kiszipolyozására is, de ezen mozzanat még sohasem érdekelte annyira, hogy ki is próbálja. ××× Még sohasem idézte meg egyetlen halandó sem.

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. (http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/012/5/9/avatar_by_linkense7en-d5rc2x7.jpg)

Engedélyezve: 2013. 11. 11.
2015. 09. 27.

Módosítva: 2015. 09. 27. 14:55:15
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).