Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eileen Lovden
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 16

Külső leírás: Gyönyörű teremtés. Igaz, csupán 159 cm magas, mégis arányos, karcsú. Testalkatán meglátszik, hogy az iskolai atlétikacsapat oszlopos tagja. Feneke kerek, mellei nem túl nagyok, de formásak- így remekül áll rajta szinte minden, legfőképpen az iskolai egyenruha: mintha csak rá öntötték volna. Arcát hatalmas őzikeszemei és álomszép pillái teszik leginkább jellegzetessé. Bőre finom, szinte hibátlan... bár arcát, szája mindkét oldalán tarkítja egy-egy huncut anyajegy. Hosszú, dús haja melléig ér. Eredetileg barna színű, ám már több mint két éve hordja világoskékre mázolva - a tanárok legnagyobb örömére. Sminkben a "kevesebb több" elvet vallja... ha visel, akkor is csak nagyon keveset, szinte csak a szemét húzza ki. Imádja a különleges ékszereket. Bal fülében három lyuk is van, egyikben egy fültágító csiga virít, tervei szerint legalább nyolc milliméterig szeretné tágítani ezt a lyukat. Kedvenc nyaklánca egy fekete-fehér gitárpengető, szint állandó kiegészítője öltözékének.

Jellem: Vidám, aranyos és cserfes kislány, akit nem nehéz megkedvelni. Viszont anyja balesete óta nem szívesen beszél saját életének eseményeiről, s ha teheti kerüli az efféle, számára kellemetlen "bájcsevejt". Korához képest érett, s nagyon önálló: ügyesen elvégez bármilyen házimunkát, főz, s bevásárol ha épp kell... Okos, gyors felfogású diák, annak ellenére is, hogy igencsak lusta. Amit szeret abban nagyon kitartó, viszont ami nem érdekli, az halott ügy. Kedvenc tantárgya a rajz és a testnevelés, az idegen nyelvekkel és a matekkal viszont ki lehet kergetni a világból. Igyekszik mindenből jól teljesíteni, ám ez inkább csak a külső kényszerek (elsősorban a továbbtanulás) következménye. Jólelkű, segítőkész és empatikus, ezért gyakran ő barátai lelki szemetesládája. Ezt nem bánja, jobban szereti mások problémáit megoldani, mint akár belegondolni sajátjaiba.

Élettörténet: Édesanyját egy autóbalesetben veszítette el 13 évesen. Azóta apai nagynénje, Eva segít be a nevelésben, mivel apja kamionos, és sokat van távol. Jól kijönnek egymással, bár a nő szigorú munkarendje miatt gyakran kerülik el egymást. Ritkán mozdul ki társaságban, nincs nagy igénye rá - egyedül viszont gyakran kószál, fut, vagy deszkázik (általában Eva és apja tudta nélkül). Kevés barátot tudhat magáénak, de velük nagyon mély kapcsolatot ápol. Legjobb barátja Garen Langston - mostanában aggódik kapcsolatukért, mivel úgy érzi, a fiú többet akar már egyszerű barátságnál. Aggodalma tettekben még nem öltött testet, nem akarja ezért elveszíteni Garent - s, mivel elég kishitű, az is megfordult a fejében, hogy orbitális tévedésében még megbántja a fiút feltételezésével. Ő maga még nem volt igazán szerelmes, legbelül fél is - még nincs túl nagy tapasztalata a dologban.

Hobby: firkálgatás/rajzolás/festés... futás, deszkázás és zenehallgatás :D

Foglalkozás: diák

Extrák: [<3]imádja a süteményeket, az extrém sportokat, a rockzenét és a kisállatokat (nagyon szeretne egy házi kedvencet, de Eva nem engedi)[<3]gördeszkája aljára egy gitározó hörcsögszerűséget festett, amire nagyon büszke[<3]

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. (http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/098/b/9/mirukawa_by_junicahots-d60rebw.jpg)

Engedélyezve: 2015. 05. 11.
2015. 05. 29.

Módosítva: 2015. 05. 28. 10:31:36
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).