Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alber Athlon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: darkrukia

Kor: 19 évesen halt meg, azóta nem öregedik

Külső leírás: Fekete, kócos haja a szélrózsa minden irányába fordul, ezen pedig az sem segít, hogy általában beletúr, ha szemébe hull néhány tincs, s még jobban összeborzítja azt. Emberként a bőre enyhén napbarnítottan ragyokott, ajkai is egészséges korall-rózsaszínűek voltak. Ám, halottként bőre porcellánfehér, tapintása puha és hideg, ajkai is sápadtan duzzadtak. Karcsú fiú, de nem kell félteni, hisz nagyon fürge és ügyes, szerett mindent kipróbálni. Ékszereket aggat testére, az az elve, hogyha halott, legalább jól nézzen ki. Jégkék pillantása ijesztő, mogorva, egész addig, míg mélyebbre nem ásva megltáod azt a szomorú csillogást. Éltalában csak mosolyog, sohasem nevetett még szívből. Bár mindenki azt hinni, föld és rothadó hús szaga van, ő azonban erre nagyon kényes, mindent megtesz, hogy kellemesen friss illata legyen. Általában fekete öltönyben és ingben van, amiben anno eltemették. Nemigazán szereti a nyakkendőjét és a zakóját, szóval mindig leszedi azokat magáról. Inkább lenne meztelenül egész nap mint folyton ezekben a göncökben.

Jellem: Illedelmes fiú, tudja hol a helye. Senkit nem néz le, vagy magasztal az égig. Kedves, ha kedvesek vele és mogorva, ha látja, a jómodora másnak nincs ínyére. Mindig hívják, hogy segítsen, vagy rákiabálnak, hogy legalább a kisujját mozdítsa meg, de ő csak azt teszi meg, amihez kedve van. Erős hangulatember. Remekül vág a nyelve, visszaszólni sem szégyell senkinek. Szereti az állatokat is, míg élt, volt egy Mókus nevű cicája, akit ő nevezett el így, azonban halála után már nem láthatta többé a szőrmókot. Nyugodt természete van, kedveli a művészeteket, a történelmet és szeret festeni. Ha nem hagyják, hogy kipihenje magát, egész nap nyűgös és hisztis. Kíváncsi mivolta sokszor sodorta bajba, de ő mindig bátran vállal felelősséget tetteiért. Okos fiú, jól forog az esze, nehéz átverni. Azonban tapasztalatlan még szerelemben, eddig csak menyasszonya iránt érzett valami vonzódást.

Élettörténet: A világháború után született pár évvel. Apja bankár volt, anyja becsületes úrinő, aki azért szerette tékozolni férje pénzét, bálokat, esteket szervezve. Alber épphogy betöltötte tizennyolcadik életévét, máris eljegyezték a helyi polgármester lányával. Azonban addig nem volt hajlandó feleségül venni a lányt, míg el nem végezte tanulmányait, így apja adott neki egy évet erre. A fővárosba utazott, hogy az Akadémián folytassa tovább a tanulást. Egy hónappal tizenkilencedik születésnapja előtt, levelet kapott szüleitől, hogy látogasson haza, készüljön elő az esküvőre. Születésnapja hajnalán utazott haza. Az éjj leszáltával azonban banditák támadták meg azt a kocsit, amelyben utazott. Mellette egy idős asszony volt, Alber pedig bátran állt elé, hogy védelmezze, azonban az egyik bandita megtámadta őket. Mindketten belehaltak a merényletbe. *** Mikor felébredt, ismeretlen helyen találta magát, a Holtak földjén. Eleinte nehéz volt otthonaként tekinteni a helyre, megbékülnie azzal, hogy többé nem láthassa sem családját, sem menyasszonyát. Esténként még most is elmond egy-egy imát mindenkiért. Pár hónapot tartott ez az állapot, aztán valahogy mégis sikerült beilleszkednie, megszoknia az ottlétet.

Hobby: Festészet, dúdolászás; kellemes énekhangja van.

Foglalkozás: Nincs. Halott.

Extrák: Szereti a virágokat, azonban ott, ahol ő él nemigazán vannak száraz fáknál és bokroknál külömb növények. Ha egyszer visszajut az élők közé, elsőként menyasszonyát fogja meglátogatni. Van egy rongybabája, amihez esténként általában beszél. A városuk kuruzslójával szeret leginkább lenni. Segítkezik neki a mérgek és külömböző löttyök készítésében. *** Ereni-chan karaktere mellé készült. Uke. *** Könyv:Tim Buton’s Corpse Bride - The Illustrates Story ( ennek a világáva készült, de maga a karakter kitalált).

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 08.
2013. 11. 12.

Módosítva: 2013. 11. 11. 16:43:34
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).