Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hazuki Nagisa
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Ha nem az iskolai egyenruhát kell hordania, akkor bizony színes és divatos a ruhatára, cuki elemeket sem nélkülöz. Félrövid szőke tincsei borzosan ölelik körbe aranyos arcát, rózsaszínes szemeiben mindig vidámság csillog. Alacsony a termete, karcsú, ugyanakkor izmos is. úszónadrágja térdig érő, kis rózsaszín csíkkal díszítve. Nincs különösebb érdekesség a külsejében, talán csak a puha bőre, amit az úszás miatt véd a kiszáradástól így testápolózza. Világos bőre van, nem fogja be könnyen a nap. Ami jellemző rá, hogy mindig mosolygós és vidám az arca, ritkán láthatunk rajta gondok miatti ráncokat.

Jellem: ***SPOILER*** Kedves, lelkes és kétségtelenül aranyos. Hiperaktív, mindenképp és beszédes. Végtelenül barátságos, lelkiismeretes, ugyanakkor megvan a magához való esze is. Mindenkit becéz és van benne egy cuki pimaszság is. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Ő kezdeményezi komolyabban az Iwatobi úszóklub újraindítását, leleményesen tölti ki a jelentkezési lapot és bár nem olyan jó a meggyőzőképessége, mint Makotonak Haruval szemben, de azért vannak jó ötletei. Rajongással néz Haru-chanra, mert számára gyönyörűen úszik, nem is látott még szebbet és ez el tudja bűvölni. Nyitott a bolondozásra, a szórakozásra és a legtöbb elvetemült ötletre. Nagisa volt az aki kitartóan hajkurászta Rei-t, amíg nem csatlakozott hozzájuk, és az után sem adta fel, hogy kiderült Rei még nem tud úszni rendesen. Figyelmes másokkal, de ez nem jelenti azt, hogy nem tud jót szórakozni másokon, bár ő úgy véli, hogy velük nevet és nem rajtuk.

Élettörténet: ***SPOILER*** Még általánosban egy iskolán kívüli úszóklubba járt, ahol megismerkedett haruval és Makotoval, na meg Rinnel. Barátságot kötöttek, mi más is lehetett volna, hisz közös szenvedélyük az úszás a mai napig. Harut nehezen és csak Rin tudta rávenni, hogy négyes váltóban ússzanak, de megérte, mert sikeresek lettek. Ennek ellenére barátságuk nem lett erősebb. Rin külföldre utazott, a többiek pedig más iskolába mentek tovább tanulni, később már nem is jártak abba az úszóklubba. Az Iwatobinál találkoznak újra össze Rin kivételével. Nagisa egy évvel fiatalabb a többiektől, ennek ellenére nem tekint Makotora és Harura senpaiként, egyenrangúnak titulálja magát érezhetően, de ezt senki sem bánja. Senpai helyett mindenkinek becenevet ad, például Haru-chan, Mako-chan. Amikor Rint keresték év elején az iskolájukban – de nem találták meg – ő volt az aki szemet vetett Rei-re, mert ahogy nekik is, neki is lányos neve van fiú létére. Később sikeresen be is szervezte magukhoz osztálytársát. Van három nővére, akik pici kora óta szerették nyúzni cuki öcsikéjüket, lányos nevéhez „illőn” beöltöztették, úgymond babáztak vele többször ellenvetése ellenére. Szerencsére ezt a kort már mind kinőtték és nem tett nagy kárt Nagisa kis lelkének.

Hobby: úszás, barátokkal szórakozás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nagisa specialitása a mellúszás. Bár nem képesség, de a technikája érdekes, optikailag úgy néz ki, mintha meg tudná nyújtani a karjait miközben úszik, ami persze képtelenség, de mozdulatai ezt a látszatot keltik és nagyon is gyors emellett. *** Anime: Free!

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2013. 11. 06.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:50:38
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).