Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Castiel
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 17

Külső leírás: Égővörös, a nyaka aljáig érő, tépett haja van, aminek frufruja néhol jobban, néhol kevésbé a szemébe lóg. Eredeti hajszíne a fekete volt, de befestette, miután szakított a barátnőjével. Többnyire kiengedve hordja, de nagyritkán előfordul, hogy hátul egy pici copfot köt fel, de tincseinek egy része még így is a nyakára omlik. Íriszei szürkék, amikkel gúnyos és lenéző pillantások ezrét képes a másikra szórni. Vonásai hibátlanok és gyakran elég komorak, ritkán mosolyog vagy jön zavarba. 180 cm magas és elég nyúlánk alkat, kissé izmos is. A sötétebb ruhákat részesíti előnyben, illetve a rocker stílust. Általában egy fekete dzsekit visel alatta a kedvenc, vörös színű Winged Skullos pólójával és egy szintén fekete, lánccal díszített farmert. A ruhatára persze nem csak ilyenekből áll, tudna kevésbé kihívóan is öltözködni, de nem akar. Az zenelejátszója szinte mindig nála van és bármikor, bármilyen helyzetben képes elkezdeni hallgatni. Olykor cigizésen is rajtakaphatjuk, akár még az iskolában is, mert nem nagyon zavartatja magát.

Jellem: Ő a gimi ügyeletes rosszfiúja, a srác, aki miatt a DÖK elnökségnek állandóan fáj a feje, és aki inkább ellóg az órákról, mint hogy bent üljön rajtuk. Nem éppen a kedvesség mintaképe, sőt, elsőre egy bunkó, magába zárkózott srácnak tűnhet, aki csak keveset beszél, de akkor inkább meg se szólalna. A beszédstílusa elég laza, nem sok dolog iránt mutat tiszteletet vagy kötődést. Egy rideg álca van rajta, amit csak hosszú idő után lehet áttörni, és amíg ez nem történik meg, hiába is vár tőle barátságos viselkedést az ember. Elég robbanékonyt természet, ha felidegesítik nem is gondolja át a következményeket, csak cselekszik. Nem csak fizikailag, de lelkileg is elég erős sebeket tud hagyni a másikon. Nem szereti, ha lógnak rajta, viszont ha valaki olyan teszi, akit kedvel, ahhoz azért másképpen viszonyul. Adott esetben még akár romantikus is tud lenni, de ezt nem reklámozza. Nem szereti a túl kedves vagy túl goromba embereket, azt viszont igen, ha az illető ki tud állni magáért. Valójában nagyon gondoskodó és féltő azokkal szemben, akiket szeret, de sok idő kell hozzá, hogy ez az énje megmutatkozzon. A szeretteit bármi áron megvédené.

Élettörténet: Egy pilóta apa és egy hostess anya gyermeke, így nem nehéz kitalálni, miképp is találkozhattak a szülei. A gyerekkoráról elég keveset tudni, annyi viszont biztos, hogy mindig ugyanabban a városban élt és valamivel kedvesebb is volt annál, amilyen most. Általános iskolás lehetett, mikor megjavította Amber eltört babáját, amit akkor még közel sem mintadiák bátyja tett tönkre. A lány ezután szeretett belé, és a mai napig nem adta föl a reményt, hogy egyszer érdekelni fogja a fiút. Castiel szülei tinédzserkorában hagyták ott a munkájuk miatt, azóta egyedül él a kutyájával, Démonnal. Igazán nagy hatással csak pár ember volt az életére, az egyik ilyen Deborah, az exbarátnője. A lány csak a látszat kedvéért járt Castiellel, sőt, valójában ki is használta és habozás nélkül a zenei karriert választotta helyette. Nataniel volt ez egyetlen, aki végig átlátott rajta, de nem tudta leleplezni, mivel Deborah rámászott Castiel előtt, persze mindezt úgy beállítva, mintha Nataniel kezdeményezett volna. Itt történt meg az első verekedés Castiel és Nataniel között, amit azóta még számos másik követett, és érthető okokból Cas már véletlen sem hitt a DÖK elnök szavának. Deborah közben elment a suliból, hogy a bandájával (Stars From Nightmare) gyakorolhasson és építse a karrierjét. Emiatt szakított Castiellel is, de a srác még mindig kötődik hozzá minimálisan, mert eddig még nem talált olyan személyt, akit Deborahhoz hasonlóan szeretni tudott volna. Az új diákokhoz elég mogorván áll hozzá, így Candyvel sem volt túl kedves, de idővel azért őt is a barátai közé fogadta, még ha ezt ki sem mondta. Még nincsenek konkrét tervei az iskola elvégzése utánra, de valószínű, hogy a szülei útját fogja követni.

Hobby: Lógás, gitározás, zenehallgatás (főleg rock), bajkeverés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Manga: Amour Sucré: Le SMS Mystére, Speed Camping (csak franciául jelentek meg) || A jelleme leginkább a tsundere karakterekére hajaz. || Szülinapja augusztus 12-én van, horoszkópja oroszlán. || A kosaras klub tagja illetve gitáros a Lisanderrel közös bandájukban || Lisanderrel fél éve a legjobb barátok, ezalatt nagyon közeli viszonyba kerültek - például Cas csak a srác lelkesítése miatt kezdett el újra gitározni. || Alkalmi dohányos. || Jogilag teljesen önálló, egyedül intézheti a dolgait és aláírhat papírokat a szülei helyett. || A gitárja és a kutyája (Démon) a legfontosabbak az életében. || Utálja a macskákat és a „cica” becézést is. Ez fájó emlékeket idéz fel benne, mert Deborah is így hívta.

Képinfo: Sakura-streetfighter (http://sakura-streetfighter.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 11. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).