Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elizabeth Priestley (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 23 éves.

Külső leírás: Alacsony, körülbelül 164 centi lehet. Alkata igen törékeny, egy igazi tünemény. Mellei aprók, csípője formás, combjai feszesek. Karcsú vonalainak nehéz ellenállni, ő azonban még sosem érezte, hogy bárki igazán vonzódna hozzá. Haja rövid, apja nem engedi, hogy megnövessze, ezért mindig csak addig ér, hogy a tarkóját takarja. A szőke tincsek enyhén hullámosak, ez ad egy egyfajta gyerekes bájt az amúgy is tündéri arcának. Szemei kékje mindig vágyakozástól csillog, egyfajta titokzatosságot hordoznak magukban. Pisze orra nagyon kislányossá teszi, ezzel ellentétben a telt, kontúros ajkai mégis nőiessé varázsolják az egész lányt. Külseje mindig gondozott, hófehér bőrén egy darab pattanás sem látszik sosem. Mozdulatai lágyak, légiesek, olykor azonban kapkodóak, idegesek. Megfigyelhető nála, hogy sokszor lábujjhegyen jár, ringatja a csípőjét. Ruhái általában szürkék, ezek tökéletesen kifejezik azt a sivárságot, ami a lelkében uralkodik. Kifejezetten gyűlöli a szoknyákat, ezt az undort az apja váltotta ki belőle. Nem hord ékszereket, pedig mindig is szerette a vékony nyakláncokat, karkötőket. Még a füle sincs kilyukasztva, percingről, tetoválásról soha nem is álmodott.

Jellem: Személyisége egyszerre rém egyszerű és összetett. Könnyen jön ki a sodrából, érzelmeit nemigen képes kontrollálni. Már ha vannak neki. Nemigen érzett még szeretetet, szentül hiszi, hogy nem is fog. Mesterien hazudik, szinte bárkit képes átverni, hogy előbbre jusson. Nincs lelkiismeret furdalása, ám ezt ügyesen leplezi, bármikor képes megbánást, sajnálatot színlelni. Sosem sír, ha megteszi, azt is játékból teszi. Az évek alatt megtanulta, ha másképp viselkedik, mint amit elvárnak tőle, ujjal mutogatnak rá. Ezt nem akarja. Ha kérdezik, sosem ad egyenes választ, mindig próbálja kikerülni ezt. Gyűlöli a felelősséget, ezért sosem vállalja azt, hiszen betegesen retteg a következményekről. Imádja manipulálni a családját, ám maga is hajlamos rá, hogy egy erősebb személyiség a befolyása alá vonja őt. Bosszúálló, sosem felejt. Az ellenségeit, vagy épp azt, akit annak vél, könyörtelenül eltiporja. Képes kivárni a megfelelő alkalmat, Lenézi azt, akit alacsonyabb rendűnek tart magánál, viszont azt, aki képes a bűvkörébe vonni, istenként tiszteli. Annak bármit megtesz. Bármit. Nem mindig van tisztában a szavak jelentésével, jelentőségével, ezért bármi kétértelmű dologból a rosszabbik verziót szűri le. Mindent magára vesz, ezért könnyen meg lehet sérteni. Gondolkodása láthatóan zavaros, kusza, ám ha jobban belemélyed az ember, láthatja, hogy logikusan felépülő. És rendkívül gyors. Ha valamit a magáénak érez, azt az utolsó csepp véréig meg is akarja tartani. Borzasztóan féltékeny típus. Érzelmeit sosem engedi a felszínre törni, ezért sokszor szorong, ami betegségek formájában jön ki rajta. A bántalmazások miatt jogosnak érzi, hogy maga is szabadjára engedje féktelen dühét, ám ehhez valami nagy dolognak kell történnie. Szerelemre, szeretetre képtelen, ám a rajongása olyan végletekig képes kinőni, hogy maga is elhiszi, ez már szeretet.

Élettörténet: Átlagos gyermekkora… lett volna, ha az apja nem keseríti meg neki. Szülei jómódúak, egy régi nemesi család leszármazottai. Apja nagyon büszke a vérvonalra, és igen csalódott volt, mikor lánya született. Fájdalmát azóta is érezteti a gyermekkel, nincs egy olyan nap, mikor ne szembesítené ezzel. Mivel igen tehetős körökben jártasak a szülők, Elizabethnek mintagyerekként kellett volna viselkednie. Apja dühe és utálata azonban túl erős volt, hogy az apróbb botlásokat figyelmen kívül hagyja. Eleinte csak olykor-olykor a kezére csapott a férfi, ha valamit elejtett, kiborított, ám ahogy nőtt, egyre gyakoribb váltak a bántalmazások. Liz szorongása az évek elmúlásával egyre erősödött, már képtelen egy légtérben maradni az apjával. Anyja mit sem törődött a férfi agressziójával, hiszen tudta, Elizabeth megszületése nagy csalódás volt a család számára. Liz kisöccsének születése után a bántalmazások egyre ritkábbá váltak, ám a nyomok sosem tűntek el a lány lelkéből. Az egykori életvidám, mosolygós lányból egy igazi szociopata lett. Mások előtt kitűnően megjátssza, hogy teljesen normális, ám a közeli ismerősei jól ismerik az érem másik oldalát. Nem véletlen, hogy a szülők a kirekesztettségtől való félelmükben felkeresték a legkiválóbb pszichiátert, dr. Hannibal Lectert.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Thomas Harris – Hannibal tetralógiájához *** Orvosi diagnózis szerint borderline személyiségzavaros. *** Egyszer volt csak szexuális kapcsolata, még egy iskolai táborban. Az osztálytársai sorra bepasiztak, ezért neki is muszáj volt. Fenntartotta a normális ember látszatát, és lefeküdt az egyik ottani fiúval. Nem élvezte, ezért nem is vágyódik senki után. *** Gyűlöli az orvosokat, úgy véli, amatőrök, akik megpróbálnak a fejében turkálni. Ez még eddig senkinek sem sikerült. *** Foglalt.

Képinfo: Nem az enyém, találtam. (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 11. 04.
2013. 12. 29.

Módosítva: 2013. 12. 29. 19:45:07
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).