Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mikaela Merrill
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: A mai korban teljesen tipikus és átlagos kinézete van, bár sztereotípiák szerint tömegstílus, de ha egyszer ez tetszett meg neki… Ő még akkor is ezt a ruházatot és hajviseletet fogja hordani, ha más már nem és ezért nem nevezhető tömegdivat követőnek. Dús sötétbarna haja még sosem látott festéket csak habot és lakkot amikor kedve tartja, olykor hajvasalót, de mást nem. Arca sima, szépen ápolt, és egyedül a szemét és annak környékét szokta festeni. Gyönyörű zöld szemei vannak, de folyton lesüti pilláit, esetleg a haja takarja el, de gyakran elrejti őket. Alkata vékony, kissé lapos, nem mondható igazán formásnak, inkább fiúsnak kicsit. Alsó ajka alatt egy piercing csillog, apró kis gömb amit unalmában belülről nyelvével szeret piszkálni. Semmilyen más ékszert ne hord, a füle bár ki van lőve, de ott sem hord semmilyen fülbevalót, ha mégis akkor azt épp ajándékba kapta és pár napig hordja, hogy az ajándékozó elégedett legyen. Ruhái változatosak, mármint színesek, nem egy „csak fekete” ruhás egyéniség, de egy valami nem változik. A passzos nadrágokat szereti, felsőben viszont a lazábbakat. Szereti, ha a lába szabadon van ezért amikor csak teheti mezítláb mászkál, főleg otthon, nyáron pedig szandál vagy papucs, már szóba sem jöhet. Télen alig tudja elviselni a csizmát, inkább cipőt hord. Ami nem hiányozhat róla, avagy a környezetéből az a telefon vagy mp5 a hozz tartozó fülhallgatóval.

Jellem: Elég zárkózott személyiség, csendes és visszafogott. Szerénynek pedig mindenképp mondhatjuk, bár ezt nem sokan tudják alátámasztani, mivel nem ismerik a titkát. Ha ismernék, mindenki ezt mondaná. Szüksége van társalgásra de nem arra, hogy ő beszéljen, hanem hallgathasson másokat olyan társaságban, aminek ő is a része. Nem bánja, ha nem jut szóhoz, figyelmesen hallgat, és esetleg akkor szól bele, ha kérdezik. Senki nem tudja, de nagyon szép hangja van, mármint énekhangja. Iskolában énekórákon direkt torzítja a hangját, hogy ne ismerjék fel és ’neadjisten’ nehogy be akarják szervezni énekkarba. Barátságos, ugyanakkor fél az ismeretlen tömegtől. Nem pánikbeteg, szívesen sétálgat egyedül a városban, ha úgy alakul, csak azt nem szereti, ha nyíltan ismeretlen tömeg figyelme rá irányul. Ez nála lámpaláz és ekkor még a légzés is nehezen megy. Otthon sem nagyobb a szája, inkább csendben mormog, vagy inkább megadja magát anyja akaratának, de nem szegül ellen, nem akar felesleges konfliktust soha az életbe maga körül. A fiúk körülbelül csak annyira érdeklik, mint egy rajongót a kedvenc zenekara. Mika is a zene szerelmese, imádja, fürdik benne, ettől lazul el, ez hoz megnyugvást, erre alszik és erre kel és az élete teljes része. Ha egy napig nem hallgathatna zenét, akkor teljesen kifordulna magából és mindenben a ritmust keresné.

Élettörténet: Nem különbözik egy átlagos családtól, akik a modern társadalomban élnek, így Mika élete sem különbözik egy átlagos tiniétől. Megvolt az imádnivaló korszak, a szülőszerető korszak és most a lázadó korszak, ami nála elég csendben zajlik. Nagymamájával jobban kijön, mint anyjával, és egyedül ő tud róla, hogy milyen szépen tud énekelni. Sokat segít neki nyáron, ezért olyankor ritkábban elérhető. Iskolában a megszokott csendes, egy más-más osztályokból kisebb bandécska tagja, akikkel szünetben és iskola után fut össze és persze közös az érdeklődési körük, ami nem más mint a zene minden formája. Mika mindent szeret a raptől kezdve a k-pop-ig mindent, aminek jó a hangzása. Ez nem jelenti azt, hogy nem válogatós, mert legtöbbet egyszerre kritikus és rajongó szemmel is nézi, és ebben ki tud bontakozni. Keveset beszél, de ha ilyenről kérdezik azért tud szép és összetett mondatokat alkotni a maga halk módján. Sokan azt hiszik róla, hogy fél a fiúktól, igazából nem nagyon érdeklik. Már egy ideje észrevette, hogy a saját neme vonzóbb számára. Testneveléskor az öltözőben rejtve, a haja mögül figyeli a lányokat, a klipekben is hamarabb tart vonzónak egy lányt legbelül mint a fiúkat, bár mások előtt nyíltan tud rajongani az énekesekért is mind énekhang mind kinézet alapján. Nem vallja magát lezbukisnak mivel még soha senkivel nem volt semmilyen kontaktusa, egyszerűen csak nem találta még meg az igazit. Ha ez meglesz mindegy, hogy fiú, vagy lány esetleg valami más identitású. Ezért inkább pánszexuálisnak véli magát.

Hobby: Zene-zene-zene minden mennyiségben.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Jöjjön Mika külön kis élete, ami szintén a zenéről szól. Senki nem tudja, hogy van egy saját blogja, amit vezet és bizony elég nagy népszerűségnek örvend. Annyira, hogy sok más országból is követik, ráadásul imádják. Ez neki amolyan léleksimogató és kompenzáció azért, hogy nem tud eleget tenni álmának. Gyengének érzi magát ahhoz, hogy eddze jellemét és leszokjon a lámpalázról. A blogja témája egyszerű. Név és arc nélkül vezeti így persze senki nem tudja, hogy Ő az még barátai sem pedig ők is ismerik a blogot és azt a személyiségét. Ismert és ismeretlen, szóval számára kedvenc dalokat énekel el, felveszi videóra, és közzéteszi. Van, hogy gitárkísérettel teszi ezt, mert bizony azt is tanult ahogy zongorázni is - csak arra nincs a családjának pénze, így ha nem is zongora, de egy szintetizátorra spórol épp – és jól tud szaxofonozni is, bár azt még gyakorolnia kell. Minden vágya hogy énekes legyen, de hatalmas csalódás és hátrány számára, hogy kegyetlenül lámpalázas tömeg előtt. Irtózik a tehetségkutatóktól, pedig az lenne szinte az egyetlen esélye arra, hogy felkapott lehessen, de egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy kiálljon annyi ember elé. Van egy kis lemeze a saját dalaival, amit tervezett már kiadónak elküldeni, de ennek a vége is az lenne, hogy sok új és ismeretlen ember elé kell állnia még ha kezdetnek nem is milliók, de idegen emberek akik mind rá figyelnek. Ezt a kis lemezt időnként feljavítja, korrigálja ahogy fejlődik, de csak ott lapul a lezárt szekrényében.

Képinfo: Chouette-e gyönyörű alkotása ()

Engedélyezve: 2013. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).