Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Eric von Harmsworth
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 21

Külső leírás: Ébenfekete haja a nyaka aljáig ér, elöl pár hosszabb tincs pedig az arcába lóg. Mindenféle erőlködés nélkül szögegyenes, még egy kiadós forgolódós éjszaka után is (ettől függetlenül nem hanyagolja a fésű használatát). Vonásai kitisztultak bőre pedig kissé barna, de épp csak annyira, hogy kitűnjön vele a sápadt nemesség közül. Szemei olajzöldek és tekintete többnyire nyugodt, még akkor is, ha belül zaklatott vagy ideges. Mindig az-az érzelem tükröződik az arcán, amiket mások elvárnak, még a legkínosabb helyzetben is képes csak mosolyogni, hogy ne sértse meg a partnerét. Nyúlánk és magas termet, ettől függetlenül azért erőben sincs hiánya, meg tudná védeni magát, ha úgy hozná a sors. Öltözködése egyszerű, nemesi mivoltának megfelelő, habár valójában utálja ezeket a giccses ruhákat és szívesebben van csak feketében. Ünnepi megjelenését gyakran dobja fel az ingzsebébe tűrt fehér virágokkal, de szigorúan csak fehérekkel, a rikító színektől irtózik. Jegygyűrűjét bal kezén hordja, a jobbon pedig egy vékony kis karkötő van, amit még a nagymamájától kapott. Szólták már meg érte, de őt nem érdekli, ragaszkodik ehhez az emlékhez.

Jellem: Kimért és megfontolt, nem támad akkor sem, ha a másik vádak ezrével ugrik neki, ésszerű és komoly választ ad. Mivel nemesféle, gyerekkorában már megtanították neki, hogy mondhat bármekkora butaságot a beszélgetőpartnere, nem éreztetheti vele. Így tanult meg a legnagyobb hülyeség fölött is elsiklani, azonban ő is csak ember: ha nagyon nevetséges az adott dolog bizony szóvá teszi, vagy kijavítja az illetőt. Nehéz kihozni a sodrából és kevés dolog van, amin úgy igazán kiakad, de ha ez megtörténik, akkor utána leshetik a kegyét, többet már nem lesz elnéző. A szüleit mindennél jobban tiszteli, és bármikor alávetné magát az akaratuknak, de ez nem azt jelenti, hogy képtelen a saját életét irányítani. Alapjában véve nem függ tőlük, de meghagyja a látszatot, hogy ez így van, ezzel rengeteg pletykát kiküszöböl. Házassága után tervez változásokat hozni és elindulni a saját életútján. Az üzlet egy részét ezzel már örökölni is fogja, szóval lesz hozzá alapja. Az emberekkel többnyire kedves és konfliktuskerülő, ennek ellenére vannak irigyei és ellenségei, ezt nem kerülhette ki. Az igazi énjét viszont kevés ember ismerheti meg.

Élettörténet: Egy kisvárosban él egy hatalmas erdő szélén, aki arrafelé indul, csak hosszú vándorlás után találhat ismét városokra. Decemberi napon született igen erős havazásban, így az orvos is az utolsó pillanatban érkezett meg. Szerencsére nem voltak komplikációk és az anyja életben maradt, de nagyapja születésének éjszakáján hunyt el. Őt már nem ismerhette meg, nagyanyjával viszont elég sok időt töltött, és nagyon kötődött is hozzá. Tizenkét éves lehetett, mikor ő is eltávozott, és ez meg is viselte, hosszú ideig bánkódott és nem tudott száz százalékot belevinni a tanulásba. Végül sikerült elengednie, de a mai napig nagyon hiányszik neki. Az iskolát jó eredményekkel fejezte be és utána neki is láthatott kitanulni a családi üzletet, vagyis a kalapkészítést. A családja a legnevesebb kalapkészítők közé tartozik, így nem is meglepő, hogy ő is pillanatok alatt elsajátította a tudományt. Ezután egy darabig az egyik boltjukban dolgozott, aztán a városba apja régi jó barátja érkezett, aki magával hozta a lányát is. Ez a barát mellesleg szintén tehetősnek volt mondható, így a két apa gyorsan kiötlötte, hogy a gyerekek összeházasításával megduplázzák a vagyont. Eric nem nehezményezte a döntést, hiszen sokat köszönhetett a családi üzletnek, miért ne tegyen érte? De sajnos a menyasszonyt csak azután ismerhette meg, hogy erre rábólintott. Pedig ha ez előbb megtörténik, nem tette volna. A lány ugyanis teljes mértékben az ő ellentéte volt, kívül szép, belül rusnya, ráadásul egyáltalán nem díjazta az ötletet, hogy férjhez adják. Az esküvő napját mégis kijelölték, és már ott van a nyakukon. Mondanom sem kell, mindenki nagyon várja…

Hobby: Olvasás, csillagképek keresése, kézműveskedés

Foglalkozás: Alkalmi segítő egy kalapboltban, egyébként a családi biznisz örököse

Extrák: Könyv: Tim Burton's Corpse Bride - The Illustrated Story (ennek a világába készült, de maga a karakter kitalált). || Volt egy cicája, Melvin, aki nyolc évig élt együtt vele. Pár éve távozott csak el, Eric az erdő egyik legmagasabb fája alá temette el. Gyakran kijár hozzá, és nagymamájához is az erdő melletti temetőbe. || Már többször is rajtakapta a menyasszonyát mással, de nem tette szóvá senkinek. Amíg nem mások előtt csinálja, nem kifejezetten érdekli a dolog.

Képinfo: RYDEEN-05 (http://rydeen-05.deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).