Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kentin "Ken"
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 16

Külső leírás: Barna haja össze vissza áll mintha csak a szél borzolta volna össze. Kissé tépett ami egészen tarkójáig leér. Ha beletúr a az ember meglepődik mennyire puha. Ez a rakoncátlan szalmakazal keretezi helyes arcát. Pisze orra és telt ajkai vannak. Telt ajkai csókra csábítanak amíg pisze orra valamelyest kis gyermeteg vonásokat kölcsönöz a számára. Szemei a smaragdzöld színében pompázik amiben elvész az ember. Bőre kissé napbarnított és selymes tapintású na meg persze hibátlan. Izmai kidolgozottak köszönhető a katonai iskolának. Válla szélesebb csípője pedig keskeny ami fantáziát elkalandoztatja. Körül belül 170 cm és 180 cm között mozoghat. Mindig fehér inget alatta fekete atlétát és terepszínű nadrágot övvel valamint bakancsot hord. Ehhez kiegészítőnek kesztyűt és a katonaságban kapott nyakláncot.

Jellem: Még mielőtt elkerült volna a katonai iskolába igazán gyerekes személyiség volt. Mindig vidám volt és folyton pörgött mint egy hiperaktív bolond. Könnyen meglehetett bántani sőt hazudni is könnyen lehetett neki. Sőt szinte nyúl módjára futott el amikor összetűzésbe került valakivel még a lányok is könnyen elpáholták. Mikor elment a katonai iskolába komolyságot és akaratot tanítottak neki. Ahogy teltek ott a napok és a hetek meg lassan a hónapok úgy komolyodott és erősödött lelkileg. Vagányabb lett a nyuszi énjéből semmi nem maradt. Egy bizonyos szinten makacs lett és kemény természet nem olyan könnyen esik szerelembe mint régen. Na persze ez nem azt jelenti hogy nem keresné a magához megfelelő lányt. Alapjáratban kedves és aranyos. Ez az ami megmaradt régi énjéből na meg persze a keksz imádata. Esetleg akkor robban amikor már bántják vagy olyat bántanak aki a szívéhez közel áll. Szíve legmélyén ugyan az a Kentin maradt mint régen. Kedves, édes és gondoskodó mégis érettebb és magabiztosabb személyiség lett.

Élettörténet: Egyetlen élő rokonát lehet tudni az is az édesapja aki a hadseregben szolgál. Kentin igazán kedves gyerek volt mindig is senki nem hitte volna hogy katona férfinak a gyermeke. Amikor már elérte a tinédzser kort beleszeretett egy Candy nevű lányba. Amikor a lány elköltözött és átiratkozott a Sweet Amoris Gimibe akkor Kentin követte őt. Ám ott kifogták és három lány közöttük Amber folyton piszkálták esetlegesen elvették a pénzét. Az édesapja hazajött a katonaságtól és mikor ezt megtudta haragos lett. Kiíratta fiát és elvitte magával hogy kiképezzék. Ami sikerült is sőt még magasabb is lett valamennyire változott jellemre is ám külsőleg rá sem lehet ismerni. A szerelmet is kinevelték belőle mégis kötődik valamelyes szinten a lányhoz. Ambert megleckéztette megcsókolta utána megalázta az egész iskola előtt. Így vissza cseppent a gimis életbe és nyitottan áll a jövőhöz.

Hobby: Keksz evés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: *** Még mindig fél Castieltől. *** Utálja Ambert a múlt miatt ezért. bosszúból megcsókolta és megszégyenítette. *** Még mai napig imádja a kekszet. *** Régen Kennek hívták de ezt a katonai iskolába megutálta így jobban szereti ha teljes nevét mondják az az hogy Kentin. ***Manga: Amour Sucré: Le SMS Mystére, Speed Camping ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 03.

Módosítva: 2013. 11. 04. 15:48:51
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).