Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William Raimond Denoir
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 27

Külső leírás: Magas, erős testalkatú férfi. Két métert súrolja, széles válla, kidolgozott felsőteste és izmos karjai vannak. Lábai hosszúak, combjai feszesek, nem azok az izompacsirta csirkecombok, pont szexisek fenekével együtt. Bőre puha, de megvan a maga keménysége is, amitől férfias. Arca hosszúkás, markáns, méz szőke haja kuszán öleli körbe. Kékes-zöld szemeiből árad a tisztelet, tudás és becsület. Ajkai teltek és puhák, csókja édes, elkábít. Öltözködése férfias, általában öltönyben vagy ingben járkál, ízlésesen. Nyaklánca egy családi örökség, egy kereszt rajta oroszlánnal, a család címere.

Jellem: Az az igazi talpig úriember. Részben francia részben angol származású, így széleskörű oktatást kapott az etikettről és a protokollról. Becsületes, őszinte ember, ami a szívén az a száján is, csak szebb megfogalmazásban. Nyugodt, csendes hangú, mégis határozott és tekintélyt parancsoló. Megadja a tisztelet, de cserébe ugyanazt kéri is. Végtelenül kedves, jólelkű, mindig ott segít, ahol tud. Amit talán sokan nem tudnak róla, hogy érzékeny lelkű, empatikus. A kelleténél jobban meg tudják hatni a körülötte történő dolgok, de ez persze sosem látszik meg. Romantikus alkat, tudna tiszta szívből szeretni, mindent megadni a szíve hölgyének, ha lenne számára. Nem az a csöpögős férfi, egyszerűen csak tudja, hogy kell éreztetni a szeretetet. Eddig sokan kihasználták már pont ezen tulajdonságai miatt, de őt ez nem tántorította el attól, hogy megtalálja a szerelmet.

Élettörténet: Gazdag, nemesi családba született. Édesapja francia gróf, édesanyja pedig angol elit személy. Ennek a frigynek lett első gyermeke William. A William nevet anyjától kapta angol vérét jelezve, a Raimond-ot pedig apja választotta neki. Kitűnő nevelést kapott, és rengeteg törődést, szeretetet. A legjobb iskolákban tanítatták, természetesen elvárásaik magasak voltak, de William mindnek eleget tett. Jó eszű gyerek volt, szívta magába az ismereteket. Már fiatalon rengeteg eredmény elért tudományok és művészetek terén is. Sok tanulmánya ugyan a szociális kapcsolatai kárára ment, de ettől függetlenül nem lett visszahúzódó, mindenkivel közvetlen és nyílt. Sokszor érezte már a szerelem lágy szelét, de kapcsolatai többnyire átverések voltak vagy kudarcba fulladtak, de ő nem adta fel és hiszi, hogy megtalálhatja még a hozzáillő nőt, aki szereti és akit ő i szeret.

Hobby: zongora

Foglalkozás: cégvezető

Extrák: Van egy mamutvállalata, ő a nagyfőnök, ezért rengeteg a munkája ~ Van több kisebb vállalata is, néha felkeresik, nem-e akar megvásárolni egyet ~ Imád zongorázni, gyönyörűen el tudja játszani a darabokat ~ Férfi létére ügyes szakács ~ Szereti az állatokat, otthonába igyekszik befogadni a kóbor állatokat, de már építetett egy menhelyet is a városba ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 02.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:33:42
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).