Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noah Dark
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Külseje miatt nagyon sokan megnézik hisz nem szokványos a megjelenése. Fehér haja kissé fokozatosra van vágva de még így is leér egészen derekáig. Lágy hullámok fedezhetőek fel benne és ha sikeresen beletúr az ember rájöhet mennyire puha szinte mosolyra készteti az embert. Ha ettől az ámulattól el tud szakadni az ember eshet a következőbe ami azt jelent hogy észreveheti rubintvörös szemeit. Ami igazán kifejezőek, okosságot, vadságot és megbízhatóságot sugároznak szinte magába szippantja az embert. Ehhez párosul egyenes orra ami még markánsabb élt ad férfias arcának valamit telt szexi ajkai sem elhanyagolható nézőpont. Izmai tökéletesen kidolgozottak ez minden öltözékén látszik így nem meglepő széles válla és keskeny csípője ami láttán buja gondolatok kúsznak a női fejecskékbe. Izmos combjai vannak és hosszú lábai hisz 220 cm magas így kitűnik mindenki közül ezzel is. Bőre barackszínű és selymes amihez hibátlanság és a hátán egy nagy sárkány tetoválás is megpillantható. Ugye piercingekben sincsenek hiányzok van egy a jobb szemöldökében, valamint három három mind két fülcimpájában és ajka közepén is fellelhető egy így vagányabb kinézetet kölcsönözve megjelenésének. A kedvenc színe a fekete így nem meglepő hogy legtöbb a fekete ruha amiket szívesen is hord. Lazán szokott öltözni mégis megnyerően néha pedig bőr szerelésbe is belebújik.

Jellem: Amikor legelőször megpillantja az ember azt mondja hogy egy bunkó és beképzelt idióta. Ám téved mert igazán mély érzésű és kedves fiatalember ami nagyon ritka a mai világban. Persze azért szeret csipkelődni és zavarba hozni másokat szinte vigyorogva nézi végig ahogy szétpirul egy leányzó. Persze nem a szoknyapecér sorait tarkítja mivel megveti a megcsalást a hazugságot és a kétszínűséget. Annyi az egész hogy perverz a drága fiúcska amit sokszor nem is rejt véka alá. Igazán pozitív gondolkodású, folyton viccelődő pörgős ember akit az élet nagy pofonokkal áldotta meg. Soha sem volt a szerelemben szerencséje ezért már lemondott az igaz szerelem lehetőségéről. Van nagyon sok barátja de azokból is egy, kettőben bízik meg feltétel nélkül. Családjáért és barátaiért ölni tudna hisz ők jelentik számára a világot. Mégis ha sikerül felidegesíteni valamivel akkor fagyos lesz és tüskés esetleg szépen hazasétál. Mindig új arcát kaphatjuk minden egyes nap ezért fokozza még jobban az izgalmakat.

Élettörténet: Most lehet meglepő dolgot mondok de gazdag családba született a kicsi Noah. A Dark család első szülött gyermekeként látta meg a napvilágot ő utána következett Crizanten és Brian így testvérekben sincs hiány. A fiú már kiskorától kezdve imádott sütni és főzni amin a szülők igazán meg is döbbentek de nem beszélték le fiúkat erről a hóbortjáról sőt örültek neki hisz két kisebb testvérét is húzta magával. A testvéreknek szeretetben nem volt hiány de soha sem voltak elkényeztetve mint azt a legtöbben képzelnénk. Noah általános iskolától kezdve kitűnő tanuló volt és a középiskolában sem rontott hiába ő volt a kosárlabda csapatkapitánya. Végül bejutott álmai iskolájába hogy végre cukrász lehessen. A nők mindig bomlottak utána főleg azután mikor megtudták hogy bizony sok pénz is jöhet a házhoz. Rengeteg csalódás érte a sok pénzhajhász nő miatt már szinte elkeseredett így egy ideig csak egy éjszakás kalandjai voltak. Csakis egy darab komoly kapcsolata volt de az sem tartott sokáig kiderül hogy a leányzó csak a pénzére utazik. Végül úgy volt vele ha jön az igazi magától toppanjon az életébe ne kényszerítésből. A húgából és öccséből szakács lett de sokszor összeállnak énekelni hisz mind a hármuknak angyalian szép hangjuk van. Barátai irigylik is érte de soha sem hagyták őt ott a bajban. Végül úgy döntött csak a cukrász szakmára összpontosít de hogy mi sül ki belőle még ő maga sem tudja.

Hobby: Graffitik, hipp-hopp tánc, zongora, olvasás, éneklés

Foglalkozás: Cukrász

Extrák: *** Régen fotó modellkedett ameddig kijárta a cukrász iskolát *** Albínó ezért fehér a haja és ezért vörösek a szemei *** Imádja a süteményeket és lényegében ezért lett cukrász *** Testvéreit imádja jótékonysági bálokon felszoktak lépni mint énekes. *** Szereti a macskákat így van neki egy fekete perzsa macskája aki a Koru névre hallgat. *** Szívesen nézi ahogy esik az eső úgy van vele felfrissül vele a lelke is *** Imádja a növényeket is bár kevés idő marad ezekkel foglalkozni *** Rég nem volt már nővel kapcsolata szíve mélyén már vágyik rá *** Nem elkényeztetett beképzelt ficsúr pedig legtöbben ezt várnák tőle. *** Hihetetlenül perverz és ezt sokszor nem is rejti véka alá ami eléggé zavarba ejtő lehet. *** Imád graffitiket csinálni. *** Ez a kép is egy fotózáson készült ezért kék a szeme és ezért vannak hosszú fülei***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 11. 01.

Módosítva: 2013. 11. 01. 21:05:34
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).