Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Galea Wilcox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 17

Külső leírás: Csavargó létére meglehetősen szép. Arca gyermekien bájos, s nemesi vonásokat tükröző. Nagy mélykék szemei ártatlanul ragyognak, akár egy kiskutyának. Rózsás, apró ajkaival könnyedén elcsalja bárki tekintetét. Világosbarna haja általában csapzottan omlik egészen háta közepéig, megtörve az eddigi makulátlan képet. Testét több helyen díszítik tetoválások és testékszerek, ez ugyan nem válik mindig előnyére, de nagyon ragaszkodik mindhez. Nem túl magas,de legalább 165 cm. Alakja karcsú, törékeny, tagjai formásak. Mozgása kecses és rendkívül gyors. Ügyesen harcol, akár egy edzett férfit is képes egymaga leteríteni, nem könnyű elbánni vele. Sminkhasználatban és öltözködésben is rafinált. Külsejét mindig az adandó helyzethez próbálja igazítani. Ha kell egy szempillantás alatt képes hercegnőből mocskos parasztfiúvá válni. Természetesen vannak kedvenc darabjai, ahogy sajátos stílusa is. Főleg a lilás-kékes habos babos darabokat kedveli. Öltözködés közben nem szégyellős – hisz tudja, hogyan védje meg magát, bár általában erre nincs szükség. Ártatlan megjelenésével egy pillanat alatt képes ujjai köré csavarni bárkit.

Jellem: Nagyszájú. Persze kedves, tapintatos, és igazán bájos, de eme jótulajdonságairól gyakorta elvonja a figyelmet cserfességével. Mindenre tud mondani valamit, és az legtöbbször egy csípős megjegyzésben ölt testet. Naprakész, ha átverésről van szó. Remek csaló, vérbeli hamiskártyás, s a tolvajmesterséget is magas szinten műveli – így nem szívesen nyílik meg senki előtt. Sok maszkja mögött pedig szinte lehetetlen megtalálni őt magát. Érzelmeit jól kontrollálja (szüksége is van rá) egy bizonyos pontig, utána robban. Nem egy könnyen barátkozó típus, nagyon távolságtartó, viszont amennyiben valakit megkedvel, s neadjisten barátként kezd gondolni rá, azért bármire képes. Nagyon gyors észjárású, művelt. Tanulékony, (legfőképpen az iránt, ami érdekli) így könnyedén belebújik bárki bőrébe.

Élettörténet: Származásáról nem tus semmit, és nem is akar. Tolvajok, hamiskártyások, bordélyhölgyek nevelték egész pici kora óta. Igyekezett minél több fortélyt eltanulni tőlük. Már hét évesen képes volt ellátni magát - rá is kényszerült szegényke.

Hobby: kártya, fogadás, lopás... és hasonló apróságok, meg az olvasás

Foglalkozás: törvényen kívüli

Extrák: tetoválásai megvannak mióta az eszét tudja - ezért nem szívesen mutogatja őket... nem akarja megtudni jelentésüket /// nem tud úszni, így nem igazán kedveli a vizet... /// imád meséket olvasni/hallgatni^^ /// pénzért szinte bármire képes - legfőbb vágy, hogy kijusson a nyomorból /// gyakran veri át az embereket állítólagos "jóstehetségével" /// vezetékneve nem valódi, hanem a legelső emberé, aki gondozásába vette :)

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. (http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/069/d/4/gambler_by_escume-d2rfby5.jpg)

Engedélyezve: 2013. 11. 01.
2013. 11. 15.

Módosítva: 2013. 11. 15. 20:44:16
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).