Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Suzy King
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 22

Külső leírás: Átlagos testmagasságú, körülbelül százhetven centi magas. Telt, izmos testalkatú, vagyis van rajta mit fogni, és jó kondiban van. Bőre hófehér, bársonyos tapintású. Dereka keskeny, csípője széles, melle és feneke nagy, formás és kemény. Arca kerekded. Szemei ritka gyönyörűek, a legszebb tengerkék szemek, amit élő valaha látott. Ajkai szélesek és vastagok, igazán szexisek. Alsóajka két szélén egy-egy ezüst piercing található, közepén pedig egy ezüstkarika. Bal szemöldökén is található egy fél karika ékszer. Suzy amolyan extrém szépség. Elég erősnek mondható sminket használ. Szemét kihúzza, szempilláját kifesti, ajkait pedig szereti hajához hasonló, kék színűre rúzsozni. Haja háta közepéig ér és tengerkék színűre van festve, frufruja elöl fekete és végigér az arcán. Öltözködése meglepően nőies, bár csak fekete, lila és kék ruhákat hord. Rengeteg bőrruhája, fűzője van, általában szoknyát vagy rövidnadrágot visel. Szereti a magas sarkúakat, sok csizmája és bakancsa is van. Szereti a kiegészítőket is, de csak módjával.

Jellem: Sokan nem gondolnák róla, de rendkívül nőies személyiség. Nagyon ügyes szakács és cukrász, mondjuk a második nem meglepő, hisz ezt tanulta. Szobájában mindig szép rendet tart, ruháit és cipőit gyönyörű rendbe tartja. A szívéhez közel állókkal kedvesen viselkedik, szeretettel bánik velük. Szerelemben jó társ, odaadó, hűséges. Jó a humora, nem sértődik meg, ha beszólnak neki, hanem ő is visszaszól valami keményebbet. Idegenek számára ridegnek, félelmetesnek tűnhet, ami érthető, hisz Suzy is azt akarja, hogy féljenek tőle, és tud is félelmetesen viselkedni. Nem az a barátkozós lány, óvatosan választotta eddigi barátait is, de őket egytől eddig szereti és ők is Suzyt. Szerelembe nem esik könnyen, nehéz a közelébe férkőzni és megtörni, hogy megnyíljon, igazán. Magabiztos nő, tudja jól magáról, hogy jól néz ki, ezért se adja magát könnyen, akkor se, ha neki tetszik valaki.

Élettörténet: Nagy, szerető családban nőtt fel. Szülei mindketten rendőrök, így megfelelő nevelést kaptak, nem igazán szigorúak, úgy vélik, a gyerekeknek kell a szabadság. Két bátyja és két öccse van, de ettől függetlenül nem lett fiús lány, sőt testvérei annál inkább segítettek neki, hogy nőiesebben viselkedjen, öltözködjön. Szeretik egymást mind az öten, persze, a testvéri civakodás jelen van meg a verekedés, de az természetes. Érdekes lehet, hogy mindnyájan még mindig együtt laknak. Persze ebben nagyban segít az, hogy hatalmas házuk van, ha nem akarnának, össze se találkoznának, de a főbb oka, hogy mind szeretik a családi környezetet és így boldogok. A legidősebb fiú gondolkodik azon, hogy párjához költözik, itt megemlíteném mellékesen, hogy a párja férfi, amit a család teljes mértékben elfogadott. Fiatalabb bátyja nem keresi a romantikát, csak az egy éjszakás kalandoknak él, így ő nem is tervezi, hogy elköltözzön, a kisebb testvérei pedig még kiskorúak. Suzy is jól érzi magát ebben a környezetben, meg nem is hiszi, hogy valaha találna olyat, aki annyira tudná őt szeretni, hogy még együtt is éljenek.

Hobby: hegedű, dzsessz balett

Foglalkozás: cukrász

Extrák: Egészen kiskora óta játszik hegedűn és táncol, már több versenyen is dobogós helyezést ért el ~ Édesszájú, és főzésimádata miatt lett cukrász, imádja a munkáját és azon szerencsések közé tartozik, akiknek nem kell sokat dolgoznia és otthon is megcsinálhatja a süteményeket, ha úgy tartja kedve ~ Nagybátyjának szépség szalonja van, így tőle néha tanult hajfestést és sminkelést, mára már magának is be tudná szépre festeni a haját, de nem hagyna ki alkalmat, hogy találkozzon bácsikájával ~ Beceneve Su,Suz ~ Neve jelentése: Liliom

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 11.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:34:49
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).