Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Glen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos testalkatú, kicsit izmos fiúcska. Százhetven centi magas, tejfehér, selymes bőrű, piros-rózsaszín orcájú. Arcocskája pici, kissé hosszúkás és nagyon cuki. Szemei hatalmas, csillogó fekete színűek, ábrándozva figyeli mindig a körülötte levőket. Orrocskája pisze, puszilgatni való. Ajkai teltek, néha édesen biggyeszti őket, úgy még inkább csókra csábítanak. Alsóajka bal oldalán két fekete piercing található, amit örömmel nyaldos, ha unatkozik. Haja félhosszú, szélfutta, mindig kócosan áll amerre épp neki tetszik. Oh, és olyan rózsaszínes-lila színe van, mint a cseresznyevirágnak. Illata és tapintása is hasonló, csak még pluszba párosul hozzá a selymesség. Bal oldalt egy tincs hosszabbra van hagyva és mindig befonja, az aljára pedig egy kis, fémbigyót rak. Ő maga se tudja, mi az, de neki így tetszik. Ugyanezen az oldalon található fülében egy kis, fekete fültágító. Elég pici, mindössze 5milis, de nem is szeretne nagyobbat. Fülecskéje ugyanolyan színű, mint haja, csak a csücske végződik feketén. Egyébként füleit akkor rejti el, amikor csak szeretné, de ha zavarba jön vagy ideges, akkor nem tudja elrejteni, vagy ha épp rejtve van, rögtön elő bukkannak. Öltözködése vagány, főként fekete, bőrruhákat hord.

Jellem: Pimasz, játékos kiscicus, szeret piszkálódni, szórakozni másokkal, persze annak pozitív értelmében. Nagyon kedves, imádnivaló jelenség, lehetetlen rá haragudni, mert bevágja a szomorú kiscica szemeket, és meg kell zabálni, annyira cuki. Szeret a figyelem középpontjában lenni, szereti, ha csak rá figyelnek és törődnek vele. Kicsikét szeretetéhes. Ha tetszik neki valaki, igyekszik felhívni magára a figyelmet, kissé harsánnyá válik. Bújós, ölelgetős típus, imád szeretni, és szeretve lenni. Őszinte, szókimondó típus, mindig megmondja, mit gondol, még ha nehezen is megy. Pirulós fajta, könnyű zavarba hozni, de annál nehezebben tetszenek meg neki mások.

Élettörténet: Szeretettel teli, nagy családban nőtt fel. Vadászatra orientált macska család, bármikor bármit le tudnak vadászni. Vagy konkrétan bárkit is, hisz macska adottságaikat és vadászatra specializálódott családi előnyüket kihasználva gyakran fogadnak el bérgyilkosi feladatokat, de csak akkor, ha megalapozott indok szól a célpont ellen, vagyis gyakorlatilag ők a „kivégző osztag”. Gyakran kapnak a rendfent tartóktól is ilyen feladatokat. Ez nem tette a családot kegyetlenné vagy szívtelenné. Ugyanolyan kedves és jólelkű család, és nincs az a helyzet, hogy most „felidegesítettél, mert ez meg az szóval leváglak”. Soha nem bántanak senkit, csak a célpontot. A vadászat viszont nem mindig csak a gyilkolásról szól. Gyakran szoktak játékból is vadászni, ami abból áll, hogy elkapnak egy állatot, mondjuk egy madarat vagy egy nyuszit, aztán elengedik. Nem kegyetlenek, nem lenne szívük egy ártatlan állatot megölni. Csak játszanak velük.

Hobby: furulya, vadászat, játék

Foglalkozás: bérgyilkos

Extrák: Szeret nyalakodni, gyakran eszik nyalókát, fagyit, a tejet is lefetyeli néha ~ Macska lététől függetlenül imád fürödni, családjával gyakran le szoktak menni a tengerhez is ~ Nagyon szépen játszik furulyán, gyakran játszik kisebb testvéreinek altatódalokat vele

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 31.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:35:59
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).