Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Groundre
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 22

Külső leírás: Igazán furcsa és megnyerő személyiség. Tejcsokoládé színű haja leér egészen tarkójáig tépetten és pimaszul szanaszét áll. Ha valaki belemélyeszti ujjait rájöhet mennyire selymes. Eme hajzuhatag fogja közre helyes és édes arcát. Orra egyenes és kissé pisze ezzel szemben ajkai teltek és csókra hívják az embert. Bőre napbarnított és igazán puha. Ha még arcát tüzetesebben megnézzük rájöhetünk hogy felemás a szeme. Jobb szeme lila míg ezzel ellentétben a bal szeme szürkés zöld. Ezt annak köszönheti hogy genetikai hiba történt az anyaméhben mikor ő fejlődött. Szempillái nagyon sűrűek és hosszúak. Mosolya angyali és egyben vérlázító. Imai szálkásak bár 170 cm-hez pontosan passzolnak. Ujjai hosszúak így látszik művész vénája. Általában azt a felsőt láthatjuk rajta ami a képen is látható fekete farmerral és fekete tornacsukával. Imádja a piros és fekete kombinációt.

Jellem: Nem mondhatni csélcsapnak csak sokszor gyerekesnek. Igazán nagy szíve van és szeret segíteni az embereken. Mindenkivel nyitott és nagyon barátságos a naivsága sokszor kézzel fogható. Ez a gyermeki bája mindig megmaradt nagyon rá tud csodálkozni néha a dolgokra ami csak mosolyt csal az emberek arcára vagy éppen bekapcsolja a védelmi ösztönt. Bizonyos esetekben zavarba lehet hozni vagy éppen megmosolyogtatni. Családjáért és barátaiért mindenre képes ezt sosem rejtette véka alá. Bár ehhez párosul egy rejtett énje a komolyság és a harciasság ami sokszor jár hogy nagy szája van és bunkózik. De ezt csak azoknak mutatja meg akik kivívják az ellenszenvét vagy a szeretteit bántják. Céltudatos és tudja mit akar bár már nagyon vágyik egy társra az életében. Sajnos sosem volt igazán szerelmes még.

Élettörténet: Élettörténete igazán szép és szerintem nem egyedi van még egy pár szerencsés flótás mint ő. Szülei szerelemből házasodtak és örültek mikor megtudták hogy gyermekük lesz. Daniel lett az első szülött a családban neki van még egy húga Annabell. A két gyerek között alig van egy év korkülönbség. A gyerekeket szigorban és tengernyi szeretetben nevelték. Dan nagyon szeret főzni így kitanulta a szakács, cukrász és kép szakmát. Még mindig tanul ami meg sem lepi a szülőket. Letette a nyelvvizsgát is így a diplomára nyugodtan tanulhat. Annabellel nagyon jó a kapcsolat igazi testvéri szeretet és ott segítik egymást ahol tudják. Danielről középiskolás korában derült ki hogy saját neméhez vonzódik. Ez nagyon megrázta a szülőket de belenyugodtak. Amíg nem bántják a fiúkat addig semmi bajuk az egyénnel.

Hobby: Olvasás, főzés, sütés, éneklés, gitár, séta

Foglalkozás: Tanuló és kitanulta a szakács valamint a cukrász/pék szakmát

Extrák: *** Imádja a rózsákat a liliomot és a különböző növényeket *** Imád gitározni és énekelni ami nem meglepő *** Imád írni és olvasni sokszor szokott kis novellákat ír *** Nagyon szeret sütni és főzni ami megnyilvánul tanulmányaiban is *** Imádja az éjszakai égboltot így nagyon sokat sétál húgával a közeli parkban *** Szereti az állatokat van egy cirmos cicája Opal *** Uke *** Még mindig szűz sosem volt igazán szerelmes mindig megbántották *** Sokszor nagyon gyerekes *** Egy genetikai betegségnek köszönheti felemás szemeit *** Imádja az édességet ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 29.
2013. 10. 29.

Módosítva: 2013. 10. 29. 22:32:49
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).