Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rosslyn
Kategória: Hentai
Feltöltő: Regi

Kor: 16

Külső leírás: Átlagos magasságú, törékeny, mégis határozott kiállású fiatal lány. Magán viseli a tipikus skót jegyeket: a lángvörös hajat, az alabástrom színű bőrt, és a smaragdzöld szemeket. Lángtincsei egészen háta közepéig érnek, hullámosan, fürtökbe tekeredve keretezik lágy vonású arcát. Még jócskán látszódnak gyermeki vonásai, bár nőies alakja ellensúlyozza ezt. Orra pisze, játékosan felhúzza, ha nevet, vagy ha éppen fintorog. Ajkai kellően teltek, gránátalma színben pompáznak, mely szép kontrasztot biztosít bőre sápadtsága és égővörös tincse között. Hatalmas szemei pont ugyan abban a káprázatos színben pompáznak, mint hazájának füves legelői, belenézve az ember képes lenne elveszni bennük. Hosszú szempillái és szemöldöke szép keretet ad nekik. Arccsontjain halvány kis pír ül, ami vidám kinézetet kölcsönöz neki. Általában az édesanyja által elkészített szövetekből vart ruhákat hordja. Hűvösebb napokon és télen birkabőrből terít hátára, melyet egy bőr szíjjal rögzít.

Jellem: Összetett jellem. Egyszerre szelíd, akár egy kisbárány és pont olyan tomboló, mint a szem elől vesztett, elszabadult tűz. Mindig engedelmes, de nem rabszolgalelkű, azt teszi, amit szülei elvárnak tőle, mégis makacs és ellenszegülő. Tudja, hogy mit akar, és azt el is éri. Ezt a tulajdonságot valószínűleg édesapjától örökölte, aki eleinte nem nézte túl jó szemmel egyetlen leánya vakmerőségét, de mikor szembesült lánya bátorságával, megváltozott a véleménye. Ennek fejében talán kissé több dolgot tehet meg Rosslyn az apja engedélyével, mint a falu többi leánya. Ennek ellenére tudja, mikor hogy viselkedjen, nem okoz számára problémát elszeparálni vadabb és szelídebb énjét. Bátorsága vetekszik a férfiakéval, amit leginkább kitartásának és küzdőszellemének köszönhet. Nem túl beszédes, csak akkor beszél, ha kérdezik, viszont olykor képes igazán megeredni nyelve és olyankor nincs az a csoda, mely képes lenne elhallgattatni. Nem a türelméről híres, könnyen ki lehet hozni sodrából. Gyűlöli, ha alábecsülik, lekezelik kora, és női léte miatt. Ragaszkodik szüleihez és családjához, de ő maga nem igazán családcentrikus. Nem akar azon asszonyok sorsára jutni, akiket férjhez kényszerítettek és egész életükben gyereket neveltek. Már magától a gondolattól is undorodik, hogy valakihez hozzáadják.

Élettörténet: Skóciában született egy kis faluban, 1000 környékén. Édesapja a hely kovácsa volt, édesanyja szövőasszony. Negyedik gyermekként érkezett a családba, három bátyja után. Születésétől kezdve édesapja szemefénye volt, az hatalomelvű apa lánya iránt tudott a leginkább elgyengülni, hiába szerette az összes gyermekét. Szíve szerint még a széltől is óvta volna, de hamar rá kellett döbbenni, hogy egyszem lány gyermekébe talán több bátorság szorult, mint három fiába együtt véve. A kis Rosslyn alig volt 7 éves, mikor már testvéreivel őrizte és legeltette a család bárányait. Egy ilyen alkalommal történt az az eset, amely megváltoztatta kapcsolatát édesapjával. Egy farkas támadta meg a békésen legelésző birkáikat, és kis híján elragadta magával az egyik bárányt. Rosslyn kővel kezdte el dobálni az ordast, hogy magára vonja a figyelmét, ami olyannyira be is vált, hogy a kislány kénytelen volt egy fára menekülni előle. Hosszú időt töltött el odafönt, a farkast ingerelve, míg testvére biztonságos helyre terelték állataikat. Mikor ez apjuk tudomására jutott, fiait leteremtette, a legidősebb még egy atyai pofont is kiérdemelt ezen tettével. Rosslynt is megfedte vakmerősége miatt, viszont büszke is volt rá. A férfi hiába fojtotta magába büszkeségét, Rosslyn ezzel tisztában volt és ki is használta. Rövidesen könyörögni kezdett neki, hogy ne csak fivéreit oktassa íjászatra és más fegyverek használatára. Édesapja eleinte hallani sem akart róla, de végül beleegyezett. Döntésében az is közre játszott, hogy a terület, ahol éltek gyakran esett a vikingek portyázásai útjába. Abban a reményben, hogy így lánya képes lesz megvédeni magát, vele is elkezdett ilyen téren foglalkozni. Tudását átadva páratlan harcost nevelt lányából, amit a falujukban nem is nézték túl jó szemmel.

Hobby: Íjásztudásának tökéletesítése, legidősebb fivérének gyermekeivel játszás.

Foglalkozás: -

Extrák: Foglalt, történelmi játékhoz, Eshiim Wilfricje mellé. *** Hajában van egy vékony fonat, melyet sosem bont szét. Életében még sosem érte olló vagy bármilyen vágószerszám tincseit, édesapja megtiltotta neki, hogy bármit is csináljon azokkal a „lángfürtökkel”. *** Első saját íját testvérei készítették neki, könnyű fából, erős ideggel, hogy egyszerűen mégis nagy erő kifejtésére legyen képes. *** Retteg attól, hogy édesapja akarata ellenére férjhez adja valakihez. *** A gyakori vikingtámadások miatt ismer néhány szót nyelvükből.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/356/b/e/your_girl__she_s_a_renegade__by_alicexz-d3ehnfy.jpg)

Engedélyezve: 2013. 10. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).