Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Carmella Conrad
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corpse

Kor: 16

Külső leírás: Ébenfekete egyenes szálú hajzuhataga mindig kiengedve borul kissé kreol beütésű vállaira. Szemei olyanok mint az ónix, húzottak, akárcsak a macskáké. Alacsony lány, általában mezítláb rohangál nem szívleli a cipőket. Szíve szerint állandóan sortban és ujjatlanban rohangálna, de akkor őrültnek néznék az emberek, ezért valamilyen szinten próbál normálisan öltözködni. Nincs oda a szoknyákért, ugyanis szeret szétvetett lábakkal ülni.

Jellem: Határozott lány. Szeret konkrét célokat kitűzni maga elé, azokat minél hamarabb teljesíteni. Szorgalmas, utál tétlenül ülni a fenekén, kissé hiperaktív is. Nem az a nagy beszélőkével megáldott, de ha olyan témáról van szó, amiben otthonosan mozog, nem kell félteni, be fog kapcsolódni a beszélgetésbe. Ha fél, vagy zavarban van kiabálva beszél, ez már amolyan beidegződés nála. Ha bal lábbal kel fel, felettébb zsémbes tud lenni, és akkor az a legjobb ha messzire elkerülőd, mert olyankor harapós kedvében van és nagyon csúnyán meg tud sérteni. Mindennél jobbal utálja, ha lebecsülik.

Élettörténet: Egyetlen gyermekként született egy nagyon furcsa családba. A szülei állandóan költöztek és rángatták magukkal a gyereket. Carmella nagyon sok nagyvárosban, sőt nagyon sok országban élt már. Ez a költözködés egészen öt éves koráig , aztán az édesanyja meghalt. Akkor édesapjával egy időre letelepedtek, majd három év után újra kezdődtek a költözködések. Apja soha nem magyarázta meg neki miért menekülnek, Carmella pedig soha nem is firtatta a dolgot. Aztán mikor Carmella tizenkét éves lett súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. Azt mondták neki az orvosok, hogy örüljön, ha megéri a tizenötödik életévét. Tizennégy évesen kapott egy furcsa telefonhívást, amiből megértette a menekülés célját. Mint kiderült a szülei unokatestvérek voltak, és a család próbálta szétválasztani őket. Carmella nem mondta elmondani apjának a telefonhívást, próbál úgy tenni mintha semmi sem történt volna.

Hobby: bámulás ki a fejéből, zenehallgatás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Minden éjjel imádkozik, hogy megérje a következő születésnapját || Havonta ötször jár vizsgálatokra, és minden évben befekszik egy időre a kórházba kezelésekre || Magántanuló || Van egy kiscicája

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2013. 10. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).