Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Victoria Collins
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 26

Külső leírás: Első pillantásra tudhatjuk, egy vagány csajjal van dolgunk. Szülei modellek voltak, na, nem azok a csont sovány pálcika emberke félék, ők mindketten playboy modellek voltak. Ebből adódik két szexi, magas szülő gyermeke, ez pedig Ria. Női mivoltától függetlenül száznyolcvanöt centi magas, szemet gyönyörködtetően hosszú combjai, formás feneke, kissé széles csípője, keskeny dereka és nagy mellei vannak. Edzett, sportos alkat, ami meg is látszik rajta, de ettől nem lesz kevésbé nőies. Bőre világos, de sosem sápadt. Érintése selymes, puha. Arca hosszúkás, orcáit pirosan nem igen látni, nem az a pirulós típus, persze kivéve, ha a hideg meg nem csípi. Szemei aranybarna színűek, erősebb fényben sárgásan csillognak, mint egy macskának. Ajkai szélesek és teltek, általában kéjes vigyor ül rajtuk. Haja kicsit tovább ér vállánál. Színe fekete, telis-tele lilás-kékes-rózsaszínes melírcsíkokkal. Dús frufruja kicsit belelóg szemeibe. Smink gyanánt szempillaspirált szokott csak használni, hogy még ellenállhatatlanabbá tegye tekintetét. Öltözködése vagány, laza, de mégis mondhatni nőies. Szereti kihangsúlyozni kebleit és lábait, ezért főként mélyen dekoltált felsőket és tapadós farmert hord. Kabátokból egész gyűjteménye van, főként bőr- és farmerkabátok találhatók benne. Színekben nem túl élénk, jobb kedveli a koptatott, sötétebb tónusokat. Kedvence a kék és a lila.

Jellem: Ahogy látszik is rajta, vagány, magabiztos nő. Tisztában van testi adottságaival és ki is tudja használni azokat, ha épp szükségét látja. Tudja mikor, mit kell mondani, tenni, hogy az a legjobban süljön el. Jó emberismerő, szinte mindig jók a megérzései másokkal kapcsolatban. Hidegvérű, birkatürelmű, nem lehet könnyen felidegesíteni, és ha mégis ideges, igyekszik visszafogni magát, mert különben erőszakossá válik, és azt ő maga sem szeretné, nem hogy az, akin kitölti. Szenvedélyes, élettel teli jelenség, mindig igyekszik mosolyával feldobni mindenki napját. Segítőkész és kedves, ennek következtében sok rajongója akad, mint férfiak, mint nők körében.

Élettörténet: Szülei „virágkorukban” jól megszedték magukat, mivel mindketten modellek voltak a playboynál, ott is találkoztak. Első gyerekük Tyler, akiből testépítő lett, utána jött Victoria, aki fotóművész, végül Cissy, aki táncos. Mindhárom testvér jártas a modell szakmában is, hisz lehengerlő külsejükkel nem akadna vetélytársuk, de ők még sem akarták ezt az utat választani, nem akartak akkora hírnevet, hogy félniük keljen, mikor írnak róluk valami szemetet az újságok, vagy mikor kapja le őket egy paparazzo a legrosszabb állapotukban. Választott hivatásukban sikeresek és ez épp elég nekik, sőt, ezáltal hamar ki is tudtak repülni a családi fészekből és saját otthont kiépíteni. Mindhárman a nagyváros szívében laknak, ahol mindig pezseg az élet, nem túl messze de nem is túl közel egymáshoz.

Hobby: fényképészet

Foglalkozás: fényképész egy modellügynökségnél

Extrák: Bal alkarján van egy nagyobb égésfolt, amit még kicsiként szerzett, amikor testvéreivel véletlenül felgyújtották a konyhát. ~ Tetoválása jobb lapockáján néhány fekete madár ~ semmilyen mértékben sem tud főzni, a gyermekkori traumája miatt nem igazán szeret a konyhában tartózkodni, mindig rendel magának vagy étteremben eszik ~ Rendkívüli mértékben bírja az alkoholt, szinte lehetetlen leitatni ~ Beceneve Ria, nem szereti, ha a teljes nevén szólítják.

Képinfo: Készítője: Yume-Rie (http://yume-rie.deviantart.com/art/Commission-Riese-281775028?q=favby%3AMomijiAkatsu%2F46009133&qo=193)

Engedélyezve: 2013. 10. 27.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:39:25
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).