Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lillian North Nut
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 18

Külső leírás: Vöröses barna haja hátközepéig leomlik arcvonásai különlegesek és pont ez fogja meg az embert. Ajkai természetesen teltek, szemei zöldek és igézőek. Alig éri el a 169 cm magasságot de ezt általában kompenzálja magassarkúkkal. Soha sem visel plázacicás ruhákat valahogy a hideg kirázza ezektől a ruhadaraboktól, de viszont mindig elegánsan szexi, visszafogott göncöket választ ami nem mutat túl sokat mint ami megengedett lenne. Néha a kevesebb jobb alapelvet vallja.

Jellem: Egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismerhetünk meg a személyében, aki szeret segíteni persze ésszerű határokon belül. Tűrés határa igen magas, de ha megbántják vagy megsértik az illető nyakát szívesen kitekeri. Arról híres, hogy előbb szeret gondolkodni mielőtt elhamarkodott döntéseket hozna és egyáltalán nem könnyen kapható. Ő úgy van vele dolgozzon meg érte az a bizonyos illető, ha igazán akarja ő nem igen lesz senki ágymelegítője. A vérbeli cserélgetem a pasikat mint a bugyimat típusú leányzóktól egyenesen a falra mászik. Nem szereti kiadni rögtön magát így hiába közvetlen nem fogja az egész élettörténetét elszavalni senkinek sem. Szereti a barátait megválogatni így nem csoda, hogy legjobb barátokból alig van neki pár darab.

Élettörténet: Átlagos családból származik igaz, ha a gazdag család átlagosnak mondható akkor így kell értelmezni. Nem kényeztették halálra, megkellett küzdenie mindenért persze szülei szeretik és imádják, de normális leányzót neveltek belőle. Van egy öccse akivel meglepő módon nagyon is jól kijön és mindenben segítenek egymásnak. Szereti a művészetet a zenét és az irodalmat így igazi fantasy könyvmolynak nevezhetjük. Kapcsolata egy volt ez is 3 hónapig tartott, de az ártatlanságát megtartotta.

Hobby: olvasás, zene hallgatás, rajzolás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: *** Szeretne végre egy igazi párkapcsolatot, de nagyon megválogatja, hogy kivel fog összejönni. *** Van egy macskája Boo, akit nagyon imád. ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció ()

Engedélyezve: 2014. 11. 01.
2016. 02. 28.

Módosítva: 2016. 02. 28. 16:29:54
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).