Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leonora O´Flamen
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 18

Külső leírás: Igazán kegyes volt vele a természet lágy keze. Mikor először ránézünk az a szó jut eszünkbe hogy porcelánbaba. Bőre halvány barackszínű hihetetlenül puha és bársonyos tapintású. Ha közel van hozzá az ember azt is érezheti hogy olyan illata van mint a rózsának. Haja természetesen göndör ami a sötétbarna színében pompáik. Eme hajzuhatag is hívogatóan bársonyos és selymes ha közel hajolunk a jázmin és a liliom illatát érezzük rajta. Ezek a tincsek keretezik bájosan nőiesen szép arcát. Orra igazán édesen pisze, ajkai teltek és csókra invitálják az embert. Édes ízük bódító és igazán puhák a bűnre csábító ajkai. Arcát ékesíti hihetetlenül kék szemei amik egy tiszta óceánra vagy esetleg a kéklő égboltra emlékeztetnek. Ebben a szempárba okosság, szenvedély és báj lakozik ami elbódít és eltudsz veszni bennük. A nézelődő szeme ha lejjebb kalandozik láthatja hogy keblei dúsak és nagyok. Még lejjebb kalandozva látható lapos has és darázsdereka ami már magában izgató. Feszes kerek fenek és hosszú lábai már csak hab a tortán. Kezei kicsik és nőiesek. Bár kis termetű 169 cm magas. Szereti a magas sarkukat de a laposakat is szívesen hordja. Ruhatárában minden szín szerepet kap. Szereti a hosszú fülbevalókat is.

Jellem: Első ránézésre azt mondja rá az ember vad és szenvedélyes ami nem áll messze a valóságtól. Szépségével ugyan nem él vissza de ha kell igazán pimasz a kisasszony. Perverzségét sem rejti véka alá amin bizony meghökkennek az emberek. Amikor úgy érzi hogy már túl pimasz valaki vagy esetleg zaklató rögtön átváltva a bunkó stílusba. Olyankor piszkálódik és képes felbosszantani az embert a végletekig. Az a szerencséje hogy nem hirtelen haragú mert sokszor próbálták már felpiszkálni. Bár bizalmát nehéz elnyerni még ha az, az ember tetszik is neki. Ha úgy látja hogy a beszélgetőpartner megérdemli kedvességét akkor hihetetlenül kedves tud lenni. Sokan kiscicának jellemezték mert a párjáért mindent megtesz. Persze ha van olyan ember aki betöri és elnyeri a bizalmát. Eddig egy valakinek sikerült azóta senkinek sem. Épp emiatt van kevés barátja de azok mind kiállnak érte a végletekig. Ha éppen olyanja van minden nap új arcát fedezheti fel az ember. Igazán érdekes megszemlélni milyen is valójában mert aki szemfüles az a lelkébe láthat.

Élettörténet: Nem meglepő ha azt mondom gazdag család leányaként jött a világra. Nem volt agyonkényeztetve se ő sem az öccse John és a húga Diana. A gyerekeket szigorban nevelték és mind kitűnő tanuló is volt. A külső szemlélő számára kegyetlen lehetett ez a nevelés mégsem volt igazuk. Hiszen a gyerekek azt a szeretet is megkapták amit egy gyerek igényel. Leonora rengeteg nyelven megtanult már kiskorától kezdve. Szülei szorgalmazták a zongorát is ezért belement hogy megfeleljen az elvárásoknak. Zongora órákra járt majd versenyekre amit sorban meg is nyert. Dagadt a keble a családnak a büszkeségtől és ezt hangoztatták is. Elég nagy port kavart amikor kiderült hogy a kicsi lány nem a férfiakhoz vonzódik hanem saját neméhez. Egy ideig fagyos volt a levegő végül a család elfogadta és már azt nézik hogy Leonora boldog legyen. Épp ezért bólintottak rá arra is hogy fotómodell legyen és sikeresen be is futott. A középiskolában végül kollégiumba költözött hogy kiszakadjon az otthoni légkörből. Na meg persze hátha ráakad arra aki betöri és képes maga alá teperni az ő heves természetét. Eddig csak egyszer volt szerelmes vele meg is tette oda adta ártatlanságát. Imádja a könyveket és elgondolkodott rajta hogy a modellkedés mellett író is lesz. Bár mindent kialakít a jövő.

Hobby: olvasás, zongora, fotózás

Foglalkozás: Tanuló és fotómodell

Extrák: *** Bármilyen meglepő de uke várja seméjét aki betöri *** Szeretne író lenni amit senki sem nézne ki belőle *** Eddig egyetlen egyszer volt szerelmes de már vágyik egy társra *** Több nyelven tud ezek között van az angol, német, francia, magyar, görög és még bővíteni szeretné a listát *** Többször volt zongora versenyeken már a végére megszerette a zongorát *** Szereti testvéreit és szüleit hisz neki ők jelentik a családot *** Van egy fekete macskája Lucia akit imád *** Szereti az éjszakai égboltot *** A kedvenc évszaka a tavasz és az ősz *** Virág közül a kedvence a rózsa a liliom és a jázmin *** Utálja a hazugokat és a kétszínűeket *** Ha valakinek sikerül betörni akkor bújós kiscica lesz ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 25.

Módosítva: 2013. 10. 25. 18:13:36
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).