Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zackery Matt Broodwood
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 21

Külső leírás: Fekete haja tépetten szanaszét áll pimaszul. Leér egészen tarkójáig és pár tincs arca két oldalán hosszabbra van hagyva. Eme hajzuhatag fogja közre férfias arcát ami szemrevalóan helyes. Orra egyenes, ajkai teltek és érzékiek. Található benne egy piercing ami kis láncszemekkel össze van kötve a fülében lévő fülbevalójához. Imádja a szeges cuccokat és a láncszemeseket, van két karkötő ami mindig megtalálható a csuklóján. Egyikről még egy kereszt is lelóg és szegecses. A másik pedig bőrből van. Füleiben még fülbevaló is megtalálhatóak. Bőre napbarnított puha, selymes szinte viszket az ember tenyere hogy megérintse. Szemei smaragdzöldek igazán igézőek. Vadság, érzékiség és titokzatosság csillog bennük mai még érdekesebbé teszi. Ha lentebb néz az ember láthatja hogy széles vállai és keskeny csípője van. Izmai ízlésesen kidolgozottak minden kockája megtalálható. Egyen nem lepődhet meg az ember hogy 210 cm magas. Mosolyára még a jéghegy is megolvad akkor mit mondjunk a női szívekről? Általában azt az összeállítás hordja ami a képen látható. Kedvenc színéhez méltóan csak a fekete jöhet számításba vagy a vörös sál.

Jellem: Igazán kedves fiatalember pedig első meglátásra egy vad, bunkó, pimasz férfit gondolnánk. Nagy szíve van amit az ember ki sem nézne belőle. Naivnak nem mondanám hisz sok csalódáson ment már keresztül. Nála a bizalom alap elv hisz ha nem bízik az ember akkor nincs is értelme belevágni az életbe. Igazán birkatürelemmel áldotta meg a sors. Ha kell egy valamit többször megmutat vagy elmagyaráz. Már igazán vágyik a szerelemre de eddig minden nő csúful kihasználta. Szüleit imádja és testvérét is. Ha esetlegesen úgy látja igazán komoly tud lenni sokszor bunkó és pimasz. Ezeket sem nézni ki belőle az ember de megteszi. De amit látnak az emberek az a hihetetlen nagy jókedve. Viccelődik és pozitívan lát mindent. Bár megnyerni a szívét lehet kicsit nehéz.

Élettörténet: Szokványos családban nőt fel ahol megkapta a szeretet amire vágyik egy gyermek. Van egy öccse és egy húga. A szüleik szigorban nevelték őket aminek meg is lett az eredménye hisz minden gyermek kedves és jóra való ember lett. Zackery, Brian és Sarah igazán szeretik egymást és ahol tudják segítik is. Zackeryből hipp-hopp tánctanár lett szakmájában a legjobb. Brian gitározik és egy zenekarban játszik ami lassan feltörekszik. Sara pedig tanár lett imádja a gyerekeket mégis lehet énekesnői pályára fog átlépni. Zack fellépésekről fellépésekre járt végül nyitott egy iskolát is ahol tanítványokat fogad. Igazán kedveli a tanítványait és a tanítványai is őt. Pozitívan néz a jövőbe még ha volt jó pár csalódása is. Eddig még nem talált rá a szerelem.

Hobby: tánc, zene, olvasás, éneklés, gitár

Foglalkozás: Tánctanár

Extrák: *** Egy hipp-hopp tánciskolának a tulajdonosa ahol ő maga tanít *** Van egy két barátja akikkel eljár sétálni esetlegesen összeülnek baromkodni *** Imádja az éjszakát és a csillagokat sokszor kint sétál ilyenkor *** Imád olvasni főleg a fantasy könyveket részesíti előnyben *** Férfi létére imádja a növényeket ehhez pedig párosul hogy igazán édesszájú *** Sosem volt még igazán szerelmes ha meg is tetszett neki valaki akkor az átvágta *** Imádja szüleit és testvéreit nagyon összetartó család *** Imád gitározni és énekelni sokszor összeállnak testvéreivel mint banda és mennek fellépésekre *** A tánc az egyik lételeme szinte le se tudná tagadni hogy tanítja ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).