Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Norio Shiroi
Kategória: Yuri
Feltöltő: Poppy Seed

Kor: 19

Külső leírás: 165 centijével osztálytársai közt magasnak tűnik. Hasa lapos, keblei dúsak. Feneke kerek, pont a markolni való. Az iskolában minden fiú utána folyatja a nyálát. Kicsi, kerekded arca közepén két nagy kíváncsi szem ül, miknek ártatlan csillogását manipulálásra használja. Orra pisze, ajkai húsosak. Haja szőkés-krém barna. Mintha csak egy vintage divatlap egyik oldaláról ugrott volna ki. Stílusa szerteágazó. Szereti nagyon a divatot, de nem követi megszállottan. Olyan darabokat húz mindig, amilyen kedve van. Sminkje/frizurája mindig, minden helyzetben kifogástalan.

Jellem: Az iskolában a "saját körével" (ergo a többi menővel) kedves, figyelmes, ám valójában egy számító dög. A körülötte lévőket lenézi, és akit csak tud, manipulál. Erőssége mások gyengeségének megtalálása, észben tartása. Nagyon finnyás, mindenből csak a legjobbat képes elfogadni. Önmagát minden és mindenki elé helyezi. Imádja a tükröket, és nézegetni magát. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy elér mindent, amit kitalál, sokszor bármi áron. Persze azért tud tényleg kedves és barátságos is lenni. Szeretteiért aggódik, és sok mindent megtenne értük.

Élettörténet: Tipikus gazdag lány. Az apja fejes egy biztosítási cégnél, az anyja meg apuci titkárnője. Így természetesen ömlik nekik a pénz, viszont ritkán tudnak találkozni. Persze ez Norio-t nem nagyon zavarja. Megáll ő a saját lábán. Óriási házuknak saját személyzete van, így sosem kell a házimunkára figyelnie. Jelenleg végzős Japán egyik legjobb gimnáziumában. Csak év vesztes. Jegyei kiemelkedően jók, s a fiújának izmai is kidolgozottak. Látszólag tökéletes életében egyetlen szégyenfolt éktelenkedik csak: Norio a saját neméhez vonzódik. Persze ez hétpecsétes titok. És ő nagyon jó a titkok megtartásában. Viszont vágyai is vannak. Emiatt félénk elsős, esetleg másodéves, felvállaltan leszbikus lányokat csábít el egyetlen éjszakára. Mindig csak azokat a lúzereket, akiknek senki sem hinné el, hogy Norio valaha is időt szánt rájuk.

Hobby: vásárlás, új sminkek, frizurák kipróbálása, lánykák elcsábítása

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az enyém, csak használom ()

Engedélyezve: 2013. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).