Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nichole Ferlay
Kategória: Hentai
Feltöltő: Meera

Kor: 23

Külső leírás: Titokzatosság, elegancia. Finom vonalai vannak, az arca merő tisztaság és fehérség, majdhogynem hasonlatos a faragott márványhoz, melyhez ha hozzáérsz, nem hideg és kemény, hanem meleg és lágy felszínt tapinthatsz meg. Emiatt tűnik megközelíthetetlennek, hűvösnek, ezt fokozza lenszőke haja, amit általában mindig egy laza copfban fog össze a tarkójánál, és a szürke tekintet, ami olykor -direkt használok ilyen jelzőt- betonszürke. Ferlay művésznő ugyanis szeret az anyagokkal törődni, tud is velük bánni. Keramikus, hosszú, finom ujjai vannak, amikkel azonban kellő erővel tudja formálni az agyagot, hogy az az akarata szerint formálódjon. Öltözete visszafogott, hanyag eleganciát követ, ő az a tipikus nőfajta, akin a négy számmal nagyobb ing is lélegzetelállítóan jól áll, mert karakteres arca és szemei új stílussá emelik. Szoknyában soha nem lehet látni, csak kivételes alkalmakkor, mint egy kiállítás megnyitója, akkor talán felvesz egy egyszerűbb ruhát, de előfordul, hogy egyszerűen inkább kosztümöt húz magára. Nagyon zokniellenes, azokban az esetekben hordja, ha valamiféle lábbeli használatához szükséges. Egyébként mezítláb mászkál otthon is, legyen tél vagy nyár. Szemöldökei szépen íveltek, ajkai dúsak és gyakran mosolytalanok, járása egyszerű és határozott. Fel lehet ismerni, hiszen meglehetősen keményen vágja oda a sarkát sétálás közben, emiatt azonban gyakran fáj a bokája, így a táskájában mindig van egy köteg gumifásli. Sokszor tapossa lábaival az agyagot, akkor általában a sarkával sóz oda erősebben, hogy puhuljon.

Jellem: Kicsit magának való, amolyan elvont, egyedül élő művész. Hűvös és kissé zárkózott, van benne valamiféle rejtett erő, ami sugallja, hogy alkata ellenére határozott nőről van szó. Nem egy Végzet Asszonya, nem a bunkó, fennhéjázó művész, akinek mindig igaza kell hogy legyen. Erős, a szíve abszolúte a helyén van, szereti a szépet, az eleganciát, a kevéske luxust, amit megengedhet magának az otthonában és műhelyében. Elfogadja a kritikát, de sajnos az a fajta maximalista alkat, aki mindig úgy akar átlagon felül teljesíteni, hogy fafejűen elutasítja a segítséget, amivel jobbá válhatna. Maga akarja elérni mindazt, amire törekszik, ha sok időbe telik, akkor sok időbe fog telni. Nem kifejezetten társasági ember, megszokta már, hogy alig mozdul ki otthonról, nem veszi körül folyamatos pörgés és rohanás. Legjobb barátnője is csak a nővére, rajta kívül rokonaival és a menedzserén kívül nem épített ki kapcsolatot senkivel sem. Párkapcsolata is csak a gimnázium végén volt, amit az érettségire való felkészülés és az egyre jobban növekvő kerámia üzlet teljesen elkoptatott, majd végleg meg is szüntetett. Éjjelente a macskával összekucorodva fekszenek az ágyon, szeretné, ha valaki őt is átölelné, lenne valaki, akihez kötődhetne, akit bevonhatna a várába maga mellé. De titokzatos külseje, állandó eltünedezései és a begubózott életmód nem éppen ezt szolgálja.

Élettörténet: Nichole sosem volt tudatában annak, hogy bármihez is tehetsége lenne a hangos felolvasáson és a kutyasétáltatáson kívül. Szülei olyan családból származtak, akik szükségesnek érezték, hogy minden gyermekük legalább egy hangszeren tudjon játszani, legyenek kellően műveltek és jártasak a művészetekben. Nichole a zongorát kapta volna meg nővére után, akinek a hegedű jutott. Egy évig járt is, de utána inkább kerámiázni járt, azért rajongott. A nedves agyag az ujjai alatt valami újjá formálódott, a gondolatai elevenedtek meg szilárdan. Családja beletörődött, nagymamája viszont mindig elvitte kocsival, ha felgyülemlett az otthoni kis vackában a rengeteg edény, váza, hamutál. Mikor hazaért az ünnepségről, ahol kiosztották az érettségijét, azonnal a drága nagyihoz ment, hogy megmutassa neki. A nagyi a kandalló előtt ült a hintaszékében... Nichole egy óra hosszán keresztül fogta nagymamája kezét annak széke mellett, míg elmondta bárkinek is, hogy meghalt. Ezek után úgy tekintett a kezeire, ahogy még soha eddig. Hasznosat akart velük alkotni, valamit, amivel az utolsó érintés melegségét és szeretetét átadhatja másoknak is. Gyerekkori hobbiját karolta fel, a kerámia szakkör régi-új tanulója lett. Tárgyainak formája, színe valahogy annyira képes prezentálni az érzéseit, miközben készíti, hogy hamarosan túlrendelésekkel nézett szembe, külön műhelyre volt szüksége, hogy elbírja a rengeteg megrendelést. Sokáig keresett magának valakit, aki felkarolja, és a mecénása lett, addig egy kórházban dolgozott, mint takarítónő, a gyermekosztályon. Befutott lett, a tárgyai immáron nemzetközi és elismert kiállítások remekbeszabott dísztárgyai, amikre licitálni lehet különféle aukciókon. Komolyan bejött neki mint üzlet, így minden egyes eladott munkájával gyarapítja a bankszámláját. Mivel munkája a hobbija, nem sok időt tölt a műhelyén kívül, ezért olvasással üti el az idejét, menedzserével ülnek le meginni valamit a konyhában, macskájával foglalkozik, ezen kívül nincs is más tevékenysége. Szereti a kényelmet, gyakran vásárol magának fürdősókat, gyertyákat, hogy vegyen egy jó, hosszú fürdőt, relaxáljon, megihletődjön. Egyik ismerőse ajánlotta neki, hogyha nem talál már magának könyvet, olvasnivalót, fogja magát és egyszerűen üljön be az egyetemen egy irodalom előadásra. Vannak oktatók, akik nem bánják, ha az egyetemre be nem iratkozott emberek is részt vesznek az óráikon. Egyszerű, könnyű, olvasnivalót is kap, és emberek közé kerül, semmiféle kötelezettsége nincs, hiszen heti egy alkalomról van szó. A művésznő belement az ajánlatba, egy héten másfél óra beleférhet a napirendjébe, legalább kikapcsolódik.

Hobby: a munkája, filmek, az égetőkemence mellett olvasni

Foglalkozás: keramikus

Extrák: Gyakran csak Művésznőnek szólítják.**Nőknek való vékony mentolos cigarettát szív, káros szenvedélye még az édes, likőrszerű, fűszeres borfajták kóstolása. Más néven: Boszorkánycsepp.**Van egy gigantikus méretekkel és súllyal rendelkező, herélt macskája, Brian.**Vezetékneve egy mix, Tesó és az én vezetéknevemből, csak mert olyan franciás. xD

Képinfo: Nem az én tulajdonom részét képezi, mindössze illusztrációként szolgál a karakteremhez, nem az én alkotásom! (google.com)

Engedélyezve: 2013. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).