Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Megara Heulwen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Igazi modell alkat, 180 centi magas, de nem az a létra lány, mindössze gyönyörű, hosszú lábai vannak. Teste arányos, mindenhol szépen domborul, kézre való, kerek feneke van és hosszú, feszes combjai. Nem az csont sovány lány, van rajta mit fogni. Egyetlen hátulütője, ami miatt mindig is kevesebbnek érezte magát, hogy kis mellei vannak. Kicsik ugyan, de kerekek és szépek, de ő ezt sose tudta igazán elfogadni. Arca hosszúkás, vékony bár ettől függetlenül pofija puha, pufi. Hatalmas, fürkésző szemei napfényben mogyoróbarna, sötétebben sötétbarna, majdnem fekete színűek. Orra tökéletesen passzol arcához. Ajkai teltek és puhák, és szinte mindig mosolyognak. Haja háta közepéig ér, eredeti színe sötétbarna, de Meg valami újra vágyott, így most az alja vörösesebb ombre. Természetesen hullámos. Ruhatára rendkívüli, szinte minden stílust képviselő darabok megtalálhatók benne. Úgy öltözködik, amilyen épp a kedve és nem érdekli, ki mit gondol a stílusáról, ő legalább egyedi. Imádja a kiegészítőket, rengeteg ékszer, kalap, sál, kesztyű és mindenféle más cucca van. Sminkelni nem igazán szokta magát, és amúgy sem szeretné rongálni az érzékeny, tejfehér bőrét, általában csak egy mindennapi szemceruzát rak fel meg ajakápolót, cseresznye ízű a kedvence. Hátán van egy madártetoválás, amit a tizennyolcadik születésnapján csináltatott.

Jellem: Szabadlelkű lány, nem bírja, ha megszabják mit, mikor csinálhat, vagy ha bezárják, szüksége van a szabadságra, különben elhagyatottnak érzi magát és kikel magából. Mérhetetlenül félénk lány, nehezen nyílik meg, de ettől függetlenül imád barátkozni, és szeret szeretni. Társaságban általában csöndes, néha még akkor is, ha ismeri a körülötte levőket, inkább csak figyel. Nagyon kedves, udvarias lány, úgy hiszi, amit másoknak adsz, azt is kapod vissza. Igyekszik keményebbnek mutatni magát, pedig legbelül iszonyatosan érzékeny és törékeny. Természetesen meg tudja védeni magát, de nem mindig, van még mit tanulnia. Kívülről nyugodt, hidegvérű, de nem volt mindig ilyen, és most is inkább igyekszik ezt fent tartani, nem szereti, ha gyengének látják, még akkor se, ha közeli barátokról van szó. Kreatív, kissé gyermeteg lélek, szereti a meséket és egy baráti találkozó többet jelent neki, mint egy vad éjszaka egy clubba. Őszinte, és a bizalom az első perctől nagyon fontos számára. Nem szokott hazudni, de tényleg, nem is igazán megy neki és nem is szeret, néha maximum ferdít, de ez természetes. Mindig igyekszik a legőszintébb választ adni, egy kivételével. Amikor valaki zavarba ejtő témákról kezdi kérdezgetni, mint fiúk, szerelem stb. Olyankor nem meri megmondani, ha épp tetszik neki valaki, vagy akármi. Fél attól, hogy esetleg kinevetik, fél a választól és fél egy kicsit a fiúktól is.

Élettörténet: Mondhatni nem a legjobb körülmények között nőtt fel, de függetlenül mindentől, megkapta azt a szeretetet, amire egy gyereknek szüksége van. Egészen születésétől fogva édesanyja nevelte a nagyszüleivel. Apja, annak tudatában, hogy kislánya már egy élő, lélegző kis magzat, elhagyta őket, nem érdekelte őt lánya. Ez eléggé nagy sebet hagyott Meg lelkében, de az idő múlásával sikerült elfogadnia. Egészen tizenöt éves koráig anyukája egyedül nevelte, idő közben nagyszülei meghaltak, mindössze nagynénje maradt, aki távol élt tőlük, de néha meglátogatta őket. Amikor Meg tizenöt éves volt, anyukája megismerkedett egy férfivel, akivel, azóta is boldogan tud élni, szeretetben. Mostanra összeköltöztek, és hárman élnek együtt, meg néhány kutyával. Jó családot alkotnak, néha persze vannak veszekedések, de ez így természetes. Szülei azok a ritka szülők, akik igazán jó fejek, lazák. Velük lehet viccelni, és nem felejtették el milyen fiatalnak lenni. Az iskolai élet nem igazán kedvezett Meg számára, egészen a gimnáziumig, ahol végre először igazi barátokat tudott szerezni és jól érezte magát. Vagyis még mindig érzi, hisz még hátravan egy éve. Ugyan nem lakik messze az iskolától, de kollégiumban él, mivel nem szeret korán kelni és szereti a kollégiumi életet. Ott mindig történik valami.

Hobby: rajzolás, zenehallgatás, úszás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: ~ Gyönyörűen rajzol ~ Hajlamos rá, hogy könnyen belezúgjon a fiúkba, de még igazán szerelmes nem volt, és szűz ~ Nem bírja az alkoholt ~ Nem dohányzik ~ Beceneve: Meg, Meggie ~ Lapockáján néhány madár tetoválás található

Engedélyezve: 2013. 10. 25.
2017. 12. 26.

Módosítva: 2017. 12. 25. 15:59:28
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).