Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hannah Amabeth Sawyer
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Ahogy az ember ránéz rögtön kialakul benne egy negatív vélemény Hannahról. Fekete, kissé kékes beütésű tincseit kiengedve viseli, hófehér bőre hihetetlenül sápadttá és egyben ijesztővé teszi. Ez csak a máz, Hannah külső borítása, ami miatt annyian elítélik. Jégkék szemei húzottak, sokak szerint rémísztőek, olyanok akár a macskáké. Orra egyenes, ajkai teltek. Ha valaki jobban megfigyelné a szemeit, észrevenné, hogy nem lenézően vagy ijesztően néz az emberekre, hanem kíváncsian, és nyugodtan. Nem igazán magas lány 153 centit súrolja alulról. Nem rajong az élénk színekért, a szürkét és a sötétkéket szokta ötvözni, ha vernék akkor sem venne fel magassarkút. Alakja szép, ott domborodik ahol kell. Saját magát egyáltalán nem tartja szépnek, nagyon rossz önképet alakított ki magáról az évek folyamán.

Jellem: Magába zárkozó, különc lány. Nem szeret embertársai között lenni, mégis vágyik az emberek figyelmére. Az a lány, akinek a saját árán kellett megtanulnia mennyire kegyetlen is tud lenni az élet. Remek humorérzékkel, és hatalmas képzelőerővel bír, bár ezt nem sokan tudják. Sokan első pillantás után elkönyvelik magukban, hogy ő egy rossz ember, aki elkülönül mindenkitől, mert a többi ember nem elég jó neki. Ez koránt sem igaz. Szeretne a társaság középpontjában lenni, de túl félénk ahhoz, hogy megszólítsa az embereket, inkább háttérből figyeli őket. Szereti megfigyelni az emberek hogyan reagálnak, hogyan ülnek ki a különböző érzelmek az arcaikra. Nagyon megviselik a negatív kritikát, nehezen dolgozza fel, hogy nem képes olyat alkotni ami, mindenkinek tetszik. Fél az emberektől szemtől szemben, a közelükben nem mer érintkezni velük. Minden érzelem könnyen kiolvasható a szemeiből, és a mozdulataiból, csak senki nem vette eddig a fáradtságot, hogy megtanulja értelmezni ezeket az apró jeleket.

Élettörténet: Karácsonykor született egy nagy családba. Ő volt a hetedik és utolsó gyerek, nem sokkal apja halála után jött a világra. Az anyuka próbálta egyedül eltartani gyermekeit, ám legidősebb gyermeke is a nyolcadik életévét töltötte be, mikor Hannah született. Testvéreivel nagyon közeli, bensőséges viszonya volt, állandóan együtt voltak és vigyáztak egymásra. Az anyukának nem volt elég ideje, hogy vigyázzon az összes gyermekére, ezért amikor Hannah betöltötte a harmadik életévét, arra a döntésre jutott, hogy három gyermekét, a szüleire bízza, mert ő nem bírja a hét gyerekkel járó feladatokat. A három esztendős Hannah-t és az egy évvel idősebb ikerpárt a nagyszülőkhöz küldték vidékre. A nagyszülők nem igazán szívlelték Hannah, mert szerintük furcsa gyerek, és olyan mintha mindig a maga is világában időzne. Szerintük ez ijesztő volt, főleg hogy elég komolyan gondolkodott három évesen. A testvérei mindig mellette álltak, édesanyja és kéthetente látogatta őket, szóval nem igazán voltak kivetni valók az életében. Minden probléma akkor kezdődött, mikor nagyapja elhunyt, és nagymama nem akarta tovább nevelni a gyerekeket. Hannah ekkor volt tizenegy éves, vissza kellett mennie édesanyjához két testvérével. Egy szobába került a három nővér, akik közül a két idősebb nem díjazta, hogy az eddig nagyszüleiknél lévő testvéreikkel is meg kell osztaniuk a szobájukat. Kezdetben Hannah elhessegette a piszkálódásaikat, sértéseiket, ráadásul ott volt neki korban legközelebb álló nővére, aki mindig sokat törődött vele. Az új iskolába kerülve osztálytársai nem igazán fogadták be. Sértegették bántották, ezért Hannah gyűlölte az álatlános iskolát teljes szívéből. Gimnáziumban sem lett jobb a helyzet. Összebarátkozott egy lánnyal az osztályban, azt hitte végre a nővérén és bátyjain kívül végre más barátja is lesz, akivel olyan dolgokat beszélhet meg, mait családjával soha. Tizenöt évesen elment barátnőjével élete első bulijába, ahol barátnője lerészegedett. Felhívta a barátnője szüleit, akik rögtön őt hibáztatták, amikor elmentek a lányukért a buliba. Hannah borzasztóan érezte magát, saját magát okolta, elege lett az egészből, és egyedül elindult haza hajnalban. Nem volt jó döntés, ugyanis nem sokkal azután hogy elhagyta a buli helyszínét, az egyik végzős abból a gimiből, ahova jár, részegen megerőszakolta. Hannah ekkor kezdett el azon gondolkozni, hogy öngyilkos lesz. Ettől a sorstól végül nővére mentette meg, de attól nem tudta megmenteni hogy elzárkózzon az emberektől. Hannah nem váltott iskolát, de nem beszélt többet a barátnőjével, aki rosszmájú pletykákat kezdett el terjeszteni arról, mekkora egy ribanc Hannah, pedig fogalma sem volt róla miken keresztül Hannahazon az éjszakán. Senkinek nem beszélt arról ami aznap éjjel történt kivéve az egy évvel idősebb ikerpárnak, egyedül velük jön még ki igazán jól Hannah.

Hobby: olvasás, festés, éneklés, emberek figyelése

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Mindig is szeretett volna egy hörcsögöt || Imád énekelni és festeni, valamilyen szinten számára ez az élete értelme ||Nem bírja elviselni ha férfi megérinti, még a bátyjai érintését sem bírja || Testvérei nevei születési sorrendben: legidősebb, Jessica, Linda, Connor, Charlie, Keith Sasha (az ikrek). || Sokáig magántanuló akart lenni, de édesanyja nem engedte neki || Feltűnés mentesen szeretné befejezni a gimit, aztán művészeti fősulin szeretne tovább tanulni || Mindig nagyon jó jegyei voltak, és igyekszik tartani az eddigi eredményeit.

Képinfo: A képet nem én készítettem csak illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2013. 10. 23.

Módosítva: 2014. 11. 02. 21:09:44
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).